Ce ghiozdane recomandati?
Raspunsuri - Pagina 2
danaionela spune:
Eu le-am cumparat ghiozdane de la scout. Mi se par destul de mari si incapatoare. Spatele este itarit asa ca sta drept mereu. Intradevar sunt un pic mai grelutze au in jur de 1,100 kg. Ghiozdanul este echipat cu penar ( mai putin stilou) si geanta pentru echipamentul sportiv. Si eu am fost cu ele cand le-am cumparat in primul rand ca sa-si aleaga modelul si in al doilea rand ca sa vad cum se aseaza pe spatele lor ghiozdanul.. Acesta este unul dintre modele www.erfi.ro/set-ghiozdan-maxi-sommer.html
Dory232002 spune:
Eu de la bun inceput ma gandeam la un ghiozdan de genul asta:
http://www.profioffice.ro/Articole-scolare-Rechizite/Ghiozdane-scolare/Rucsaci-scolari/Ghiozdan-Darby-and-Winnie, ma refer ca model, trebuie neaparat sa incep sa bat magazinele sa vad ce gasesc.
theo_2004 spune:
http://www.erfi.ro/set-ghiozdan-mega-lagune-4-piese.html
Al meu pusti are Scout Mega (ghiozdan, penar complet utilat,geanta pt sport - geanta nu saculet, cu compartim pt incaltaminte, port mone) model transformers (deh ... baiat). Il recomand: este solid dar nu greu, compartimentat, rezistent, reflectorizant. Merita fiecare banut. Desi a fost trantit si tarat, arata impecabil!
Majoritatea ghiozdanelor marca Scout au iesit ff bine la teste. In primul rand (cand il poarta) se aseaza ff bine pe spate, obligand copilul la o pozitie dreapta, corecta. Datorita pozitionarii bretelelor acest ghiozdan (scout mega) nu poate fi purtat decat pe ambii umeri. Nici de manerul central nu prea poate fi dus pt ca incomodeaza tare mersul.
Ideea pt care NU se recomanda cele gen rucsac nu este ca "se strica cartile" ci pt ca la o incarcatura semnificativa obliga corpul sa se incline in fata; bretelele aluneca si implicit modifica pozitia corpului intr-una incorecta. Deasemenea cele troler iar nu-s ok pt ca conduc la o postura "stramba" a corpului. Va fi tras cu o singura mana si atunci corpul va fi inclinat intr-o parte. Stim cu totii ca va fi folosita preponderent o mana, aceeasi, si in timp nu-i ok.
Aici http://en.scout-schulranzen.de/history-en/ mai multe info despre marca Scout, o firma care are in spate studii pt gasirea celor mai bune forme pt corpul in formare al copiilor.
Succes si sa faceti alegerea cea mai buna pt viitoarea scolarita!
violeta69 spune:
Dory cele de la Herlitz cu intaritor spate sunt f bune si asa cum zicea si szivarvany dupa 1 an arata ca nou
Pupici Alexutei
Natasa spune:
Herlitz avem si noi, dupa un an arata impecabil. L-am luat dintr-un magazin de birotica de pe strada Viitor, vizavi de Mega Image Lizeanu.
lavi02 spune:
Unde ati gasit Scout? Magazin fizic, nu online?
Trollerele sunt f grele, nu merg luate in spate, le e greu sa le urce pe scari. In plus se umplu de noroi, apa in zilele cu ploaie, zapada sa flescaraie. Eu sunt contra trolerelor.
Fata mea a avut un herlitz in clasele 1&2 si un ghiozdan de la kaufland in clasele 3&4. Tot asa rigid, cu spatele format, etc. Ambele f bune.
danaionela spune:
Eu le-am luat de la magazin fizic. Parca de la Erfi le-am luat, au sediul undeva in Ferentari, pe strada Veseliei . www.erfi.ro/showroom.html
cristina30 spune:
Hi,
noi am luat de la School Mood pe kaki cu dinzosaur.. Dar in Germania sunt scumpe rau....
Uite model cred ca din U.S.
http://www.nextag.com/SCHOOL-MOOD-Timeless-Frog-662189285/prices-html
E f fain ca are curea la burtica si sus la piept de prins si spatele e f fain facut cu perne de sustinere.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
cristina30 spune:
Deci aici Scout sunt cele mai cunoscute, totusi mi-a placut mai bine impartirea compartimentelor inauntru, sunt mai multe la School Mood, apoi buzunarele de pe parti au gauri sa curga apa, in caz ca curge sticla sau termosul cu apa, si au spatele mai bine realizat si pica mai bine pe umeri in cazul nostru,
Un set de la Scout incepe de pe la 120 EUR model vechi si pana la 180 EUR model nou. pe School Mood am dat tot cam asa, 180; Magnus are si bicicleta tot de la School Mood.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)