donez bichon havanez
E femela,are 8 luni,toate vaccinurile facute,e foarte frumoasa si inteligenta.Imi doresc pt ea un stapan care sa i aloce timp,sa fie bland cu ea si sa aiba mijloacele necesare pt a o intretine.Iubeste copiii(eu am doi),asa ca e nemaipomenit daca o doreste cineva cu copii.Anuntul se adreseaza numai celor din Bucuresti.Doritorii sa imi trimita mesaje pe pm.
Raspunsuri
ingridnen spune:
imi pare rau ca trebuie sa renuntati la catel...parca nu de mult scriai ca va doriti un cutzu
Sper sa-i gasiti stapani buni si iubitori
Ingrid si Cristi 9 ani
_Ralu_ spune:
Ati gasit stapan pt catel?
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
_Ralu_ spune:
Ah, eu tare l-as lua, dar e prea din scurt.
Ieri ne-am mutat, si suntem in cautare de catel, dar ar trb sa ne acomodam si noi cu noua casuta, sa ne asezam calumea, ca inca mai avem de facut cate ceva, de umblat, si nu am vrea sa-l lasam singurel acasa asa mult timp...Daca nu isi gaseste stapani pana peste 2-3 saptamani, am sa te caut...poate-poate.
Noi ne propusesem sa luam un beagle, dar nici bichonul nu-mi displace.
Acasa la ai mei, unde am stat pana acum, avem o fetita peckinez de 13 ani, dar nu se da dusa de langa ai mei...am adus-o ieri la noi si nu a vrut deloc sa stea...
monalac spune:
Am avut cateva oferte,insa nu s a concretizat nimic.N o dau decat daca gasesc pe cineva care sa intruneasca anumite conditii.Daca vrea cineva s o vada,am postat pe facebook o poza si un filmulet cu ea.Nickul meu e Eu Altfel.
_Ralu_ spune:
Vaaii, dar chiar ca-i scumpa!!!
Pot sa te intreb de ce vreti sa o dati? Si cam ce criterii trb sa intruneasca viitorii stapani...
dicirstea spune:
Daca e neagra o vreau eu!!!!
Am avut acum aproape 2 ani un puisor din asta...o bijuterie. Din pacate a mancat o floare de trandafir japonez, s-a intoxicat si nu a rezistat.
Matei stie ca este la veterinar si acum , chiar daca am luat acvariu si 2 pisici, tot nu-l pot inlocui pe Blacky.
Chiar acum, inainte de culcare si-a adus aminte si a inceput sa smiorcaie ca il vrea pe Blacky inapoi...tine minte tot ce facea catelul, ma sperie cu chestia asta!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
Nepotul meu ;
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;
monalac spune:
Nu e neagra.e alb cu negru.iNSA AM DAT O IERI,UNEI PRIETENE CARE STA LA CURTE...dESI AS FI VRUT S O DAU CUIVA CARE STA LA BLOC,PT CA E CAINE DE APARTAMENT.dupa ce vin din concediu,poate o iau inapoi...Deja simt ca ma doare sufletul fara ea...