Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
cosmi1975 spune:
neata
toata nopatea m am perpelit, am visat o si pe matusa mea care a murit anul trecuthmmm..citesc , citesc si parca e un scenariu de film...prea dramatic
au venit si prietenii nostri de la craiova,el are aceeasi problema ca Moni...nu se simte ok tinand cont ca s a operat acu vreo 3 saptamani dar avem speranta pentru ca a reusit sa faca tratamnetul ala cu ipili,,,,Ervoy...Moni i a spus de el, i a indrumat ce si cum. Imi era teama ca ma intreaba de ce mai face...nu vreau sa le spun ce s a intamplat.Offf
Gio , eu tb sa plec la inspectorat acum de dimineata....incerc as trimit azi banuti ,nu stiu daca reusesc insa maine negresit. Ti am scris de ieri ac te ,, simt ,, f afectata...te rog ai grija de tine si sa te gandesti si la noi cand iti iei ramas bun . Daca e piticul Tudor acolo , strange l tare tare in brate si da i toata afectiunea noastra.
as pune si eu o poza la avatar pt moni...dar habar nu am cum
va pup si imbratisez pe toti
G_I_O spune:
asa-si facea intrarea Moni in viata noastra:
membru veteran monica70
cine se aseamana,se aduna
Romania, aradARAD
13269 Mesaje
23 Prieten(i)
Trimis la: - 15/05/2005 : 19:03:19
ULTIMUL CM 3 APRILIE 2005, DATA PROBABILA 8 IANUARIE!
MOLISA
si al 2-lea...in stilul ei caracteristtic
- 16/05/2005 : 22:25:14
Intai buna seara si multumesc, nu-mi vine sa cred ca sunt pe lista!
De 4-5 ani incercam si imaginati-va ca in 2002 sotul meu avea nici mai putin nici mai mult decat 1,2 mil./ml valoarea spermogramei!?!
Asa am inceput "distractia"intai la Arad(dezastru...cand au vazut rezultatul lui nu m-a mai bagat nimeni in seama)apoi la Timisoara la dr.Munteanu:analize,TPC,analize hormonale,laparoscopie,tratament pentru focare endometrioza si tratament cu tinctura de branca ursului, vit.e forte si laptisor de matca pentru sot.Rezultatul: in trei luni a ajuns la 56 mil./ml (mobilitatea era destul de buna 50% si inainte).Din august 2004 am zis ca o luam de la zero si acum la 35 ani eu, 45 ani el am 6 spatamani si 2 zile!!!
Vineri am fost la eco normal si s-a vazut un punctulet. Mi-a fost groaza pentru ca desi am facut testul in ziua 30 (ciclul e in medie de 27 zile) a iesit roz deschis a doua linie iar peste 5 zile a iesit rosu-rosu, nu eram sigura ca e unde trebuie. Am avut cateva mici sangerari, mai bine zis pete, o data roz deschis la o saptamana de intarzaiere, peste o saptamana maroniu, doua zile la rand.Doctorul mi-a zis ca probabil e sange vechi, dar avand in vedere antecedentele mi-a bagat tot felul de interdictii: a zis sa stau calma, linistita ca sunt prea "piper", sa nu fac sex pana nu-mi da ok-ul, sa nu ridic mai mult de 2 kg(?!?)etc., cand a mai si auzit ca sunt contabila, ca am apartament pe credit si ca tocmai s-a inchis firma unde lucram si de o luna umblu pe la interviuri( in paralel cu serviciul ...contabilul pleaca ultimul), ca tocmai m-am angajat de o saptamana la alta firma si mai tin doua acasa...s-a luat de cap!!! Mi-a dat si utrogestan 3/zi .Nu stiu daca are rost, analizele mi-au iesit perfecte: chiar luna asta am dat 2 mil pe lh.fsh,prolactina, estradiol si progesteron dupa ce o doctorita proasta din Arad mi-a zis ca probabil nu am ovulatie. Asa a vazut ea pe graficul de temperatura: cica diferenta de 0,3-0,4 grade( intre 36,8 si 37,2) e prea mica!!!
A reusit cineva sa ma urmareasca? Cred ca m-a luat valul.Atata v-am citit pe forumuri dar nu m-am descarcat pana acum...
Oricum, cica nu ramai gravida de la stres...Eu acum am ramas cand am fost mai stresata!
Dar mai bine incepeam cu ce va intereseaza: simptomele!
1. sani de Pamela Anderson ( oricum nu erau mici nici inainte - la 1,69 si 52 kg numai bust, solduri late si oase am.. poate mai fac rost acum de ceva grasime), si bineinteles sensibili
2. somn,oboseala,somn,oboseala...
3. usoara constipatie
4. pofta de mancare: ieri am mancat toata ziua orice...
5. azi a inceput o usoara greata dar insotita de foame, daca va puteti imagina, asa ca am continuat sa mananc toaata ziua, orice... cred ca ajung si eu sa scriu " din jurnalul unui porc"
Si acum cateva intrebari : ce credeti e chiar asa de grav? trebuie sa stau ca o clatita si sa nu fac nimic? Acum stresul cel mare a trecut, restul e fara importanta si in plus asa sunt eu mai repezita:merg repede, vorbesc repede , mananc repede...Singurul "stres" e sa nu ma dau inca de gol la birou.Sper ca nu-mi va fi nici de-acum rau.Nici mamei mele nu i-a fost niciodata la doua sarcini.
Doamne cred ca se blocheaza forumul de cat am scris voi ocupa o pagina singura...oricum sunt singura la ora asta! Iar e 23,30! Noapte buna si o dimineata fara greturi!
MELISA
G_I_O spune:
1. T_Ioana
2. G_I_O
3. Teolinda
4. Cosmi
5. Pufumic
6. Marchplayer
7. Ana_M
8. Anymony
9. D_melli
10. Toanca
11. Denisam
12. Astery
13. Bumbita
14. Miha
Imi cer scuze, daca am uitat pe cineva
Monica70 are nevoie de noi
teolinda spune:
Si eu m-am perpelit toata noaptea.
Am visat continuu pe MONI.. zambareata...
GIO pt mine o sa primesti de la STANESCU ANDREEA BEATRICE banutii.
ai grija de tine... mananca bine si ia-ti o sticla cu apa cu tine azi.
Sunt convinsa ca o sa transmiti familiei toata compasiunea noastra si sa-i imbratisezi pe copii daca ii vezi... eventual ia-le ceva bun..o ciocolata ... atata tristete in jurul lor nu le face deloc bine
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
G_I_O spune:
am aflat si cine e Cornel Daniel...coleg de-a lui Pufumic din Constanta.
au intratt banutii de la:
1. Pufumic
2. Marchplayer
3. Denisam
4. Anymony
scriu si sumele in dreptul numelui, numai sa-mi zicetti daca doriti asta.
Lili lasa-ma ca acum l-am sunat pe florar si i-am zis sa nu-mi faca coroana de acum, ca nu o iau daca sunt florile vestejite...sun asa stresatta......
am mai aflat ca trece si soacra pe aici, in drum spre Arad.....am rugat-o sa stea la noi pana maine, ca plec si am nevoie de ajutor cu copiii. Binenteles ca nu poate, o asteapta frate-su la arad sa mearga la Turnu. cica ne vedem dupa ce ne intoarcem din concediu. sa creada ea, ca merg sa o vad. nesimtita mai e.....numai bine ma mai ajuta si pe mine cu una alta, ca nu siu pe ce sa pun mana si sunt terminata.....poate asa ajungeam si eu maine la inmormantare.....
o voi tine eu minte!!!
Monica70 are nevoie de noi
teolinda spune:
UFF GIO... si soacra-ta-i mai rea decat socra-miu... macar ma consolez ca asta-i barbat si nu intelege cum stau lucrurile in viata asta.. nu-i pasa decat de el... da' la soacra-ta un pic de pretentii avem si noi..doar e femeie/mama...
Lasa ca o sa te descurci tu pana la urma si fara ea. Doamne - Doamne te va ajuta pe tine!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
silvi_2005 spune:
Eu una chiar nu stiu ce sa spun ma simt mai mult decat coplesita de situatie. Nici nu pot sa imi imaginez ce trebuie sa fie in sufletul familiei, cred ca nici unul dintre noi nu isi poate imagina ...asa ca nu as putea sa gasesc cuvintele potrivite.
Gio ai grija de tine si multumim ca te ocupi de asta
G_I_O spune:
au mai intrat banutii de la Toanca si Astery.
In total sunt 487 lei, fara banii de la mine si de la Ana_M.
Daca nu mai intra pana plecam, eu scot 500 lei sa i dam familiei si vedem pe urma cine mai da si cat.
M-as duce pe la 16 sa sco banii, profit ca doarme Edi si-i las singuri 15 minute, pana fug la bancomat.
Lili da, ma conving tot mai mul ca e numai fatada la soacra-mea. sanatosi sa fim noi si sa reusesc sa le fac pe toate pana plecam.
Silvia da e asa trist, un cosmar continuu...din care as vrea sa ne trezim cat mai repede.
1. T_Ioana
2. G_I_O
3. Teolinda
4. Cosmi
5. Pufumic
6. Marchplayer
7. Ana_M
8. Anymony
9. D_melli
10. Toanca
11. Denisam
12. Astery
13. Bumbita
14. Miha
15. Silvia
T_Ioana spune:
Gio, o sa mai trimita si Ralu de la Brasov, o sa te sune si ea dupa ce face tranzactia (i-am spus sa incerce sa transfere cat mai repede), nu stiu ce suma!
Nu lasa copilul singur in casa!!!!! lasa ca scoti tu de la un bancomat cand pleci, sau chiar din Arad...sigur gasesti unul in drum!