Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

incerc sa pun o poza cu gemenasii,dar nu-s asa grasuni in realitate...e facuta poza de aproape si cu tel.Azi i-am cantarit,fetita are 2450 gr,iar baietelul 2650 gr....i-am luat mai slabi din spital decat greutatea initiala,dar au crescut bine in 11 zile de la nastere.Va pup.

mamica fericita de printisor ANDREAS-MADALIN si de printesuca BIANCA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

nu reusesc sa atasez la avatar,asa ca am pus o poza pe picasa.

mamica fericita de printisor ANDREAS-MADALIN si de printesuca BIANCA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna fetelor.
Bravo Freedelia.
Bravo Laura.
La multe lunite Laila.

Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Fetelor sunt asa de suparata, azi am mers la control si mandra mea e cu fundul bine aranjat in jos. Avand 36 sapt si 3 zile e ff putin probabil sa se mai intoarca si e foarte posibil sa facem cezariana. Cam pe 24 sau 26 iulie o sa facem cezariana dar mai discutam pana atunci.
Sper sa nasc natural, sa imi vina laptele, sa ma pot misca rapid acum am asa de multe ganduri.
Bineinteles ca e tot micuta are 2400 gr. Am certat-o pentru prima data astazi ca nu mananca, eu am luat 21 kg de cand am ramas insarcinata si ea e putoare si nu papa. Acu cred ca e suparata ca ma sparge cu bataia.
Gata ma bag la odihna.
Va pop

Beatrice 36 + cu minune mica Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Am vazut pozele.
Miruna ce frumosi sunt micutii tai au fetele asa expresive. Cel din dreapta e baiatul nu?
Laila o ochioasa e frumoasa foc. A pus carnita pe ea.
Ma retrag si revin maine.

Beatrice 36 + cu minune mica Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ola chicas!
Da fetelor, am fost la mare sa sarbatorim si ziua sotului si sa mai cunoastem niste doctori ca astia din Bucuresti nu ne-au fost suficienti. Dupa 29-30 de grade, si baie in apa ciorba, pitica mea s-a lenevit si nu prea dadea semne de agitatie, asa ca m-am panicat ceva si Duminica am fugit la spitalul din Constanta - la urgenta sa fiu eu sigura ca misca Ana. M-au consultat la camera de garda, mi-au aratat ca are batai de inima dar am insistat sa urc la et 7 la ecograf, undde m-a primit dr Cezar Tomescu, un doctor minunat. Daca era aici, nasteam cu el. Pitica era bine. Ma-sa cam nebuna....
In rest, toate bune, ne-am intors in Bucuresti in caldura asta infernala si ma gandeam ca m-as mai duce la mare un pic ca tare bine a fost.
Pup proaspetele mamici si piersicute!

Si sa nu uit... Roxypuy, ce ti-a zis doctorul de negii aia de pe sani?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

miruna foarte emotionanta povestea ta.ce gemenasi scumpi ai sa iti traiasca sa fie sanatosi, frumosi si cuminti
iar tie felicitari ptr nasterea naturala.ce norocoasa ai fost ca ai avut o nastere asa de rapida si usoara.bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare,
am revenit si noi,dar tot 2 in 1 suntem.
Deschid capitoöiö si revin.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

37+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput