Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)
Raspunsuri - Pagina 21
miruna1980 spune:
incerc sa pun o poza cu gemenasii,dar nu-s asa grasuni in realitate...e facuta poza de aproape si cu tel.Azi i-am cantarit,fetita are 2450 gr,iar baietelul 2650 gr....i-am luat mai slabi din spital decat greutatea initiala,dar au crescut bine in 11 zile de la nastere.Va pup.
mamica fericita de printisor ANDREAS-MADALIN si de printesuca BIANCA-MARIA
miruna1980 spune:
nu reusesc sa atasez la avatar,asa ca am pus o poza pe picasa.
mamica fericita de printisor ANDREAS-MADALIN si de printesuca BIANCA-MARIA
b_1403 spune:
Buna fetelor.
Bravo Freedelia.
Bravo Laura.
La multe lunite Laila.
Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Fetelor sunt asa de suparata, azi am mers la control si mandra mea e cu fundul bine aranjat in jos. Avand 36 sapt si 3 zile e ff putin probabil sa se mai intoarca si e foarte posibil sa facem cezariana. Cam pe 24 sau 26 iulie o sa facem cezariana dar mai discutam pana atunci.
Sper sa nasc natural, sa imi vina laptele, sa ma pot misca rapid acum am asa de multe ganduri.
Bineinteles ca e tot micuta are 2400 gr. Am certat-o pentru prima data astazi ca nu mananca, eu am luat 21 kg de cand am ramas insarcinata si ea e putoare si nu papa. Acu cred ca e suparata ca ma sparge cu bataia.
Gata ma bag la odihna.
Va pop
Beatrice
36 + cu
minune mica Maya Elizabeta
b_1403 spune:
Am vazut pozele.
Miruna ce frumosi sunt micutii tai au fetele asa expresive. Cel din dreapta e baiatul nu?
Laila o ochioasa e frumoasa foc. A pus carnita pe ea.
Ma retrag si revin maine.
Beatrice
36 + cu
minune mica Maya Elizabeta
ioana3110 spune:
Ola chicas!
Da fetelor, am fost la mare sa sarbatorim si ziua sotului si sa mai cunoastem niste doctori ca astia din Bucuresti nu ne-au fost suficienti. Dupa 29-30 de grade, si baie in apa ciorba, pitica mea s-a lenevit si nu prea dadea semne de agitatie, asa ca m-am panicat ceva si Duminica am fugit la spitalul din Constanta - la urgenta sa fiu eu sigura ca misca Ana. M-au consultat la camera de garda, mi-au aratat ca are batai de inima dar am insistat sa urc la et 7 la ecograf, undde m-a primit dr Cezar Tomescu, un doctor minunat. Daca era aici, nasteam cu el. Pitica era bine. Ma-sa cam nebuna....
In rest, toate bune, ne-am intors in Bucuresti in caldura asta infernala si ma gandeam ca m-as mai duce la mare un pic ca tare bine a fost.
Pup proaspetele mamici si piersicute!
Si sa nu uit... Roxypuy, ce ti-a zis doctorul de negii aia de pe sani?
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ali24 spune:
miruna foarte emotionanta povestea ta
.ce gemenasi scumpi ai

sa iti traiasca sa fie sanatosi, frumosi si cuminti 

iar tie felicitari ptr nasterea naturala

.ce norocoasa ai fost ca ai avut o nastere asa de rapida si usoara
.bravo
Daconst spune:
Salutare,
am revenit si noi,dar tot 2 in 1 suntem.
Deschid capitoöiö si revin.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
37+ sapt