Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Hello hello!

Felicitari proaspetelor mamici Rocsy, Ali24, Alilumi sanatate multa iar micutilor bun venit pe lume!

Freedelia nastere usoara! si niste motate de la mine [maloreta]
n-am apucat sa-ti multumesc ptr wrap, l-am primit saptamana trecuta, este foarte frumos, abia astept sa-l port. cand o sa-ti revii dupa nastere sa-mi dai mai multe detali despre cum se foloseste.

Va invitam la o feliuta de tort ptr fetita noastra cea mare, astazi a implinit 4 anisori

La multi ani si ptr pepenasii Andrei, Tony si Timi

Am admirat si bebeii pe picasa, sunt tare scumpi toti.

Noi suntem binisor, la ultimul control la 36s, mandruta naostra inca nu se intorsese cu capul in jos, astept cu nerabdare urmatorul control pe 10 iul sa vedem daca s-a intors. Eu sper din suflet sa o faca.
In rest, sunt un pic cam prea relaxata in ceea ce priveste venirea bebelinei, desi abia astept sa ma usurez, cred ca n-am nici o sansa pana la 40s

Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna fetelor.
Felicitari Ali pentru grasun.
Chmihaela bb mea e si mai mica avea 1700 la 33 sapt. Si burtica e micuta.
Ma doare tare un genunchi, cred ca de la greutate si ma incearca si ceva in stomac sper sa treaca. Am o senzatie simt ca scap copilul.
Nu am mai dormit de 2 nopti sunt mumie.
Succes fetelor care sunt la rand.

Beatrice 36 + cu minune mica Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

In drum spre spital -- am emotii, am lasat copiii acasa, probabil si ei cu emotii... A fost un drum lung, 9 luni destul de grele, dar privind in urma mi se pare ca au trecut extrem de repede... Si acum ne pregatim sa adaugam un nou membru familiei...

Va pup si va mai scriu de la spital

Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

De cate ori am un pic de timp, ma apuc sa citesc din urma si pana termin si ajumg la zi, se trezeste britacul si nu mai apuc sa scriu. Asa ca am decis sa incep cu scrisul si recuperez eu si cititul. Sunt la pg 5.

So, again felicitari celor care au mai nascut intre timp si bafta celor care urmeaza, bebei sanatosi, papaciosi si necolicosi, iar mamicilor laptic suficient sa sveti.

Noi suntem ok, cu timpul si cu somnul stam ff prost. Desi el se teezeste cam la 3 ore, zilele astea cred ca a avut un puseu de crestere ca a fost ff agitat si cerea papa mai non stop. De mancat, nu mansnca ff mult, variaza intre 50-100 ml. Ne-am speriat putin ieri ca aveam impresia ca nu stim ce sa-i mai facem si ca nu ia in greutate suficient, si am sunat la neonato la medlife. Am vb cu Toma ( mare om, mare caracter) ff amabil, a cautat fisa de externare a lui bebe si m-a linistit. Mi-a zis sa fac un grafic cu proba suptului si csntarirea la baitza ca sa vdm exact care este trendul. S-ar parea totusi ca luam in greutate si aproape am ajuns la cat am avut la nastere. In continuare mai mulg si eu si ii mai dau cu bibe dupa san, dc nu se satura.

Cu somnul sunt la pamant. Dorm cate o ora, maaax 2 rar. Ca na, tre sa si mananc des, mai si sterilizam bibe, eu am sfarcul ff mic si ne hranim cu mamelon de silicon care se sterilizeaza mereu, etc. Mai am putin si dorm rezemata de perete ca pusca :))).

In rest nu mai am nicio jena la operatie, firul l-am scos vinerea trecuta, lohii s-au cam oprit ( tre sa vb cu dr dc e ok dupa 10 zile), nici uterul nu se mai contracta, iar burtica s-a retras aproape in totalitate. Mai am de dat jos vreo 4 kg din cele 12 luate, de care cred ca scap repede avand in vedere ritmul.

Cam atat despre noi, o sa citesc si revin sa rasp dc au fost intrebari.

Bebelozaurul e un scump ( cra, cra...) face niste grimase de iti vine sa-l mananci, ridica din sprancene si isi muta capul mai ceva ca in burta. Peste o ora mergem sa facem eco transfontanelara la recomandarea dr. O sa avem de facut si eco de sold din cauza pozitiei brotacel din burtica. Buricutul inca nu a cazut, dam cu betadina si baneocin. Mai avem si o urma de icter de care sper sa scapam repede.

Asa ca fetelor, DORMITI!!! Cat de mult, ca dupa aia somnul e la ora. Tocmai acum cand pot sa dorm pe orice parte, mai ales pe spate... Dormiti mult si mancati niste inghetata si pt mine. Va pup si mai revin

37 sapt + Patrick Andrei
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Delia scumpa nastere usoara!!!

Laurici nastere usoara mamico si tie!!!

Alilumi felicitari pt voinic, mult laptic sa ai!

scuze de intirziere fetele, ziua are doar 24 de ore

despre noi: bebe e un scump si un cumintel, papa de rupe, doarme mult, e vesel si ride in hohote in somn
de cind am iesit din spital adica de 10 zile a luat 650 de grame l-am cintarit azi la dr de 2 ori sa fim siguri deci intram la grei cu siguranta.
deja am inceput sa-l obisnuiesc cu un program si vad ca merge binisor. de dormit doarme cite 4-5 ore legate noaptea, nu pot sa ma pling de el deloc.
asa mult mi-am dorit si eu un copil mincacios, sper sa ramina tot asa.
in rest mai ocupata sunt cu cei mari cu diverse activitati, vad ca ma testeaza usurel sa vada daca le mai acord aceeasi atentie si incerc sa o fac sa fie adaptarea mai usoara si pt ei.

Kimmy La Multi Ani pt Timi!!!

Carmen rabdare ca trece perioada asta mai grea si intra si bebe intr-un ritm mai putin chinuitor pt tine. Lohiile si la mine se oprisera vreo 3-4 zile, vad ca au aparut din nou, mai mult asa sa ma enerveze ca nu curge mare lucru.

Gabitz La Multi Ani pt Irinuk si sa dea DD sa se intoarca bebe

Fleur e o placere sa te citesc, eram convinsa ca asa o sa fie defapt, nush de ce . ai un ton f optimist si vorbesti deja ca o mamica cu experienta, mai tii minte cite emotii erau inainte sa vina bebe?

Delia21 pe tine doar te pup, daca ai nevoie de ceva suna-ma!

Ali eu nu prea inteleg treaba cu scosul bebe afara, de ce iti e frica?? al meu doarme toata ziua in curte, e mult mai linistit decit in casa.

Burticile cum sunt?? nerabdatoare? mai aveti un pic fetele, are dreptate Carmen, dormiti acuma si distrati-va cit se mai poate

Ada ai o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

La spital, m-am asezat comod in pat, am semnat hartiile necesare si acum astept sa vina sa imi faca analize si teste si ce o mai fi cazul si sa incepem... Sper sa reusesc sa ii las sa imi puna epidurala, sa fiu treaza cand vine bebe pe lume, dar vom vedea. Pana acum doar la Jodie am reusit, ceilalti doi au fost anestezie generala...

Coleman a plecat sa dea o tura prin spital, asa ca am intrat sa va dau de veste...

Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

freedelia bafta multa multa, sa dea DD sa fie totul ok si te asteptam cu vesti despre BB

deci nu sunt singurul zombie de pe aici m-am trezit la 6 a trebuit sa recoltez probe pt sumar si urocultura si cum necesita maxima concentrare sa nimeresti mini recipientele alea cu ditamai burtoiul...evident k mi-a sarit si somnul astept sa se trezeasca sotzulache k sa mergem la medlife sa duc probele si sa-mi recolteze sange pt restul de 20...n analize.

cmiha, bea - stati lini k nici a mea nu era f grasuna la aproape 31 s avea 1556 g, dar mi-a zis dr k e in grafic si nu m-am stresat. nici eu nu am burtik f mare si parca nici nu a mai crescut asa tare in ultima luna (desi acum ma asteptam sa fie un boost), nici eu n-am mai luat in greutate decat cateva grame. dar atata timp cat BBii sunt in grafic nu treb sa ne facem probleme
danette - welcome back ma bucur k te-am "resuscitat"
fleur - ai vazut k te descurci mami? i knew it! si wow, 10 kg in 10 zile?!? mai slaba deja k inainte de sarcina?!! sper sa reusesc si io
carmen - you're alive!!! hai k aku pana isi face BB un program e mai greu, pe urma ar trebui sa va mai linistiti putin ai fost maxima cu "bebelozaurul" so, si voi tot la toma ati fost, chiar uitasem sa te intreb. mie mi-a plkt maxim de el! si io cred k va trebui sa fol protectii de silicon (pe care de altfel mi le-am si luat) k si sfarcurile mele sunt mici (macar ma bucur k nu mai sunt ombilicate k mi-era groaza la inceput ). tu cum sterilizezi protectiile alea? merg la sterilizator? io ma gandeam sa nu se topeasca naibii k sunt subtiri rau...
nycosia - welcome back! sa ne dai si noua mai multe detalii despre sarcina - DPN, ce cul de carucior ai, cum nasti etc k sa te trecem in listutza. de ce te-ai imbolnavit?

legat de imbracamintea pt BB - nu va mai luati dupa babe, matusi etc. mai bine faceti share de experienta cu mamici tinere k s-au mai schimbta vremurile. e drept k la inceput o sa ne fie mai greu sa ne dam seama dk BB e sufic de bine imbracat, dk ii e bine, dar o sa ne invatam pe parcurs. pana la urma fiecare BB are metabolismul lui si poate unul e mai friguros de fel, altul transpira mai mult etc. dupa cateva probe de imbracat o sa ne dam singure seama cum e mai bine pt fiecare iar faza cu pusul caciulii no matter what mi se pare babism clar am mai citit si io, am mai intrebat dr si mai ales aku k e vara nu e necesar sa-i tinem cu capul acoperit. poate doar seara dp baitza dk e mai racoare (ceea ce nu e cazul cu noptile astea tropicale ). pt un sfat in plus puteti intreba si dr neonato
aruba - nu mai stiu dk mai exista sharbek textil sau picasso (asta era pe pache lg pro tv). akolo aveau o gramada de chestii nice si cred k gasesti cam ce cauti. dar poti sa te uiti si prin ikea, hornbach, kika etc
biri -

incerc sa dau de balanta pe FBK poate aflam ce e cu ea...

hai k s-a trez sotzulache, ma duc sa ma preg k iar ma bombane k sta dupa mine vbim cd ma intorc de la medlife.

Roxy
36+ AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Neata!

Delia nastere usoara!

Gabi la multi ani fetitei!

Fleur, wow, 10 kg in 10 zile. In ritmul asta o sa ajungi o aschiuta!

Eu m-am trezit ca ursul panda, rotunda toata.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Am reusit sa ajung la zi. Am venit de la eco, fontanela e in limite normale.

Roxy, eu am fost la dr Cozinov Alexandra, dar este in concediu iar pe Toma l-am nimerit la telefon ca am sunat pe fix la neonato. Protectiile mele sunt Avent, le pun la srerilizator, nu patesc nimic. Am 6 buc, ca nu faceam fata cu sterilizatul, iar noua ne-au spus sa nu-l lasam mai mult de 3 ore ziua, max 4 noaptea.

Referitor la imbracaminte, toti dr ne-au spus body cu maneca scurta, sosete si manusi. Si aveti mare grija cu temperatura in camera. Tre sa fie cam 24 -25 grade si umiditate 50-60%. noi am cump umidificator, iar ac-ul merge non stop in sufragerie ca sa se faca la el 25. Este extrem de importanta temp. In afara de imunizare si favorizarea microbilor cica poate produce sindromul mortii subite. Chiar si Toma m-a intrebat ieri ce temp are bebe in camera. Doar la baitza se creste cu un 1-2 grade, iar dupa se pune o tichiuta timp de juma de ora sa se usuce perisorul. Noaptea il culc in salopetica, neinvelit, neinfasat (ca si ziua).

Ali, dus m-au lasat sa fac in a treia zi, fara pansament, apoi dat cu betadina, pus pansament procedura pana la scoaterea firului. Nu trebuie sa bea decat lapte, nimic altceva. Scosul firului nu doare absolut deloc. Mai rau doare dezlipirea pansamentului de pe piele. De scos afara ne-au spus sa-l scoatem dimineata si seara pe langa bloc cate 10 min.

Incerc sa mai raman prin zona.

37 sapt + Patrick Andrei
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Freedelia, bafta multa!

Eu ma misc din ce in ce mai greu, parca sunt un ursulet. Cand ma ridic din pat sau ma intorc de pe o parte pe alta e cel mai greu.

Aruba, intr-adevar langa ProTv era Picassa sau ceva de genul, dar mai e pe undeva pe mosilor Shiral cu f multe tesaturi. Ca ultima sol te poti duce in Obor, ca si pe acolo stiu ca aveau. Sau pana la urma o poti lasa asa pana te poti deplasa mai bine.

35+ AMR 4+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput