Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)
Raspunsuri - Pagina 12
ali24 spune:
multumesc mult ptr raspunsuri
roxi ce mamica curajoasa ca ai scos deja bebele afara.l as scoate si eu putin dar parca mi e frica.il scoti in carut sau in brate sau?
mersi de pontul cu compressam sa ii iau si eu ca ma cam ustura si pe mine cand trage prima gurita(sunt scumpe?)
exact asa ma spal si eu si azi m am aplecat peste vana si l am pus pe sot sa ma spele pe cap ca nu mai rezistam
stiam ca celor alaptati la san nu trebuie dat nimic dar ma gandeam ca poate mai sunt printre voi care le ati dat ceai ptr burtica ca al meu desi e cumintel papa si mananca are cate o repriza doua de plans de cate o ora si ma gandeam ca poate l ar ajuta niste ceiut.nu stiu daca e de la burtica plansul dar am mai citit si eu ca cica ar fi normal ca la cei alaptati la san sa faca kk chiar si dupa fiecare alaptat.se pare ca al meu asa face.
doare scosul firelor????
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
muraturica spune:
Felicitari alilumi, tie si sotului. Multumim de vesti.
Se pare ca avem un nou dolofanel care revendica primul loc.
Tinem pumnii la urmatoarele la rand.
Fetelor, si eu sunt de acord ca gravidutele care nu sunt active sa fie scoase de pe prima pagina. In schimb, mi se pare OK sa ne citeasca si persoane care nu scriu. Nu toata lumea are ceva de spus sau se simte confortabil online, dar sunt persoane care intra in cautare de informatii si pe care discutiile noastre le-ar putea ajuta. Eu sincer as fi fericita sa stiu ca am putut ajuta pe cineva cu experienta mea, chiar daca acel cineva e in umbra. Nu ma intelegeti gresit, sunt de acord cu curatarea listei pentru ca cele care cauta doar informatii nu au nici un motiv sa isi doreasca sa apara in listuta. Insa sunt ingaduitoare si cu cititoarele din umbra pentru ca poate le putem ajuta si poate la randul nostru vom si noi ajutate pe alte forumuri pe care nu neaparat activam.
Va pup si astept vesti bune.
29+
roxi25 spune:
felicitari, alilumi, pt bebe grasunel! sa fie sanatos, norocos si sa va bucurati de el! tie recuperare rapida si mult laptic
fetelor, eu ieri am fost la cumparaturi de hainute pt bebe, am fost in AFI la All for Kids, am gasit niste body-uri si salopete la preturi ok - au reduceri 50%; am mai luat si din baneasa de la Z, dar au o gama mai restransa
33+
Fleurdelise spune:
Alilumi, felicitari pentru noul campion la greutate&lungime al piersicutelor! Bine ai venit Gabriel, sa fii sanatos, mancacios si cumintel!
Bumbitza, Viario !
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ZIZOU spune:
Bun venit Gabriel grasunel. wow 58 cm , ce lungan.
Eu vreau sa treaca timpul mai repede sa nasc si eu. Nu mai pot, ma chinuie rau. Nu e de stat in pat dar ma dor picioarele de la greutatea in plus, mijlocul de la nervul sciatic, carcei, toane etc....
31+
Pusi spune:
Woww...ce grasunel!!!! Si parca abia intrase Ali in saptamana 38, daca nu ma insel.
Felicitari Alilumi, mami de Gabriel dolofanel!!!!
Fetelor, multumesc pt. opiniile voastre privind laptele praf.
Daca va fi cazul (sper sa pot alapta cat de mult), spre Toffer inclin si eu...o sa ma mai consult si cu ginecoloaga, doctorita de familie (care e pediatru), neonatologul...sa aflu si parerile lor.
Balanta, esti bine?? Tu esti o prezenta constanta, insa de 2 zile nu ai mai scris nimic.
Pupici dragi tuturor.
36+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
nycosia spune:
eu va citesc de cand eram insarcinata in 5 saptamani si am asteptat sa trec de primul trimestru( e o sarcina obtinuta natural dupa 4 ani de incercari si trat)ca sa fiu sigura ca totul e bine...apoi m-am imbolnavit si nu mi-am facut curaj pana acum sa scriu...
dar cred ca suntem la inceput de drum .... multe din sfaturile si discutiile dintre voi mi-au fost de folos .... asa ca va multumesc!
felicitari prospetelor mamici si nastere usoara cu bebelusi sanatosi viitoarelor mamici!
am o nelamurire...cum imbracati bebelusii pe caldura asta?!
37+
maria0408 spune:
Alilumi sa va traiasca flacaul, oauuuu ce lungut este si voi sunteti asa? Sa va bucurati de el, sa fie sanatos si fericit, sa va aduca numai bucurii.
Laura, Delia, Carmina va asteptam cu vesti.
Ce multe piersicute vin la inceput de luna, o sa avem niste capitole palpitante...
Espe te asteptam cu drag alaturi de noi, conteaza ce scrii si ce simti si mai putin o notare intro lista.
Fleurdelise spune:
Alina, Nycosia, eu l-am imbracat pe bb la iesirea din spital cu: un body subtire cu manecute scurte, pantalonasi subtiri cu tot cu botosel, jachetica asortata (toate din bumbac), caciulita subtire si manusi (purta tot timpul, ca s-a nascut cu unghiute lungi, intre timp i le-am pilit). In casa il imbrac cu: pijamaluta tip salopeta cand nu e ff cald, iar cand e cald cu body cu manecute scurte + sosetele daca vad ca talpile sunt mai reci. De multe ori il las doar in pampers, ca oricum trebuie sa stea f mult la lumina pielea din cauza icterului.
Ca regula generala se imbraca bb cu un strat mai mult decat purtam noi, iar daca noi umblam prin casa sumar imbracati ca sa zic asa, din cauza caldurii, se lasa si el "la fizicul gol", doar in pampers.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)