Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)
Raspunsuri - Pagina 11
alilumi spune:
Sunt sotul lui ALILUMI. A nascut la ora 9:06 pe bebe Gabriel de 4,36 Kg si 58 cm. VA PUPA PE TOATE !!!
mami de Gabriel
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
IIuli spune:
bravo, Ali!!!!!!!!!!!
Sa iti traiasca bebelusul, sa fie sanatos, frumos si curajos!!!
33+ Mihai
ned spune:
Ali felicitari pt dolofan, sa va bucurati de el si sa te refaci rapid.
35+ AMR 4+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
IIuli spune:
a, si felicitari si tatalui lui Gabriel
se pare ca avem un al doilea grasunel in odisee, se vede ca am fost relaxate aici si bebeii au crescut bine
ma bucur tare mult pentru bebe Gabriel, ca s-a nascut direct puternic si neinfricat
si acum, HAI LAURAAAAAA & Carminaaaa &Deliaaaa!!!!
33+ Mihai
Alina_29 spune:
Salutare burtci si mamici!
Cum imbracam pe cei mici acum pe caldurile astea?nu stiu ce sa ii cumpar pt scosul din spital,si la cate zile o pot scoate afara?
va rog sa ma ajutati si pe mine care stiti...la baiat a fost simplu deaorece l-am nascut in noiembrie era frig si l-am infofolit bine....
multumesc frumos va pup
Mami de Cristian-Andrei(19.11.2008) si in + 34 sapt
roxypuy spune:
FELICITARI ALILUMI&TATI DE GABRIEL!!!
BUN VENIT GABRIEL! SA CRESTI MARE SI CUMINTE, SA PAPI LAPTIC SI SA FII SANATOS SI NOROCOS!!!
wow, dar ce grasunel avem noi aici! si e si lungan sa le traiasca fericitilor parinti si sa le dea Dumnezeu multa sanatate si bucurii!
espe, draga mea, nu ai mai scris pe forum de f mult timp si asa cum au spus si fetele, nu mi se pare fair ca unele dintre noi sa stea sa urmareasca din umbra, sa "spioneze" activitatea celorlalte, fara macar sa dea un semn de viata, fie si o data pe saptamana. noi suntem aici impreuna, suntem alaturi unele de altele, trecem impreuna si prin bune si prin rele, ne impartasim temeri, bucurii, emotii si traim impreuna miracolul de a purta in pantece o viata, respectiv de a deveni mamici. sunt gravidute care in ciuda restrictiilor pe care le au in a face efort tot isi gasesc timp sa intre si sa scrie, sunt proaspete mamici care intra inca din maternitate sau din primele zile aks sa ne dea vesti despre ele si BBi pentru ca intre noi s-a creat o legatura f puternica si toate asteptam cu sufletul la gura vesti de la celelalte.
asa ca, voi burtici care din diverse motive nu ati gasit timp sa ne fiti alaturi pana acum, sunteti in continuare binevenite, ne gasiti aici si va asteptam sa impartasim ganduri, bucurii, temeri si sa fim alaturi in marea experienta a maternitatii. iesiti din conul de umbra si puneti-va pe scris
Roxy
36+ AMR 4 sapt!!!
Viairo spune:
Felicitari Alilumi!!! Refacere rapida si multe bucurii de la Gabriel!!!
Hai Freedelia! Hai Laura! Hai Carmina!
Bun venit piersicutelor coapte, refacere rapida mamicilor si sa va bucurati unii de altii!
Fleur, cred ca ati inceput sa va acomodati, e un dulce Eric si seamana cu mamica lui, iar tie iti sta foarte bine cu noua tunsoare, te intineseste.
Fetelor care cauta monitor, noi am primit cadou asta:
http://m.emag.ro/camera-ip-d-link-wireless-n-wps-infrared-dcs-932l/pd/EFJSDBBBM/
Pare o alternativa buna. E wireless, are infrared si poti supraveghea de pe iphone, android sau pc.
Eu ma lupt cu contractiile, no-spa pentru mine e apa de ploaie, de la gynipral tremur si fac tahicardie. Urmeaza sa incerc nifedipin, relaxeaza si el uterul, sper sa-l suport ca am tensiunea mica.
O zi frumoasa!
28+
ali24 spune:
bravo ali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
se pare ca ati trecut voi pe locul unul la categoria grasuneifelicitari .m au cuprins din nou emotiile
sa traiasca bebele gabriel sa fie sanatos,cuminte ,mancacios
hai delia ...hai laura
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
roxypuy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Viairo Eu ma lupt cu contractiile, no-spa pentru mine e apa de ploaie, de la gynipral tremur si fac tahicardie. Urmeaza sa incerc nifedipin, relaxeaza si el uterul, sper sa-l suport ca am tensiunea mica. O zi frumoasa! 28+ |
de ce nu incerci si supozitoare cu uscosin? intreaba medicul. isi fac efectul fff repede (in aprox 5 min la mine) si au avantajul k nu mai trec prin stomac, ficat etc. ajung direct la sursa pe scurtatura
Roxy
36+ AMR 4 sapt!!!