Bv Freedelia&Laura! Hai Carmina! (48)
Raspunsuri - Pagina 10
r_ocsy spune:
In asteptarea pediatrului bantui pe aici :-).
Astazi am sa scot piersicuta 15 minute afara, aseara cand am plimbata a adormit in 30 de secunde . Daca nu se trezeste intr-o jumatate de ora amanam plimbarea pentru diseara !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia (26.06.2012 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Va mai impartasesc ceva din experienta mea de acum, poate unora dintre voi va va fi de folos .
In primele zile bine-nteles ca am facut ragade pe mameleon, aveam la mine si protectiile de silicon si crema garmastan, nu prea m-au ajutat. In schimb, mi-a recomandat o asistenta "Compresses" de la Multi-Mam si au fost extraordinare, dupa ce am folosit 6 comprese ( le tineam permanent pe san cam 5-6 ore, se poate alapta fara probleme in sensul ca e safe pentru bebe ), si-au revenit foarte bine, acum nu mai am probleme cu alaptatul. Daca stiam de existenta lor la Sofia nu mai sufeream 2 luni degeaba.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia (26.06.2012 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
maria0408 spune:
Buna dimineata si multumesc de cafea.
Rocsy compresele sunt de la Chicco, de unde le-ai cumparat?
Pusi eu am folosit la Ana pana acum o luna gama Nan de la Nestle, au gotmule complete de la prematuri la 3 ani si l-a tolerat foarte bine.Acum tot o cutie de Nan o sa iau.Ni s-a recomandat si Tofler ca fiind f.bun, dar Ana nu l-a placut.
Noi nu am facut morfo de trim3, ci doar pe primele doua.
Desi eu am dat Anei alimemtatie mixta formula si san pana la 6 luni, pediatru mi-a recomandat sa nu ii dau apa sau ceai.Ceaiul a fost cu titlu de exceptie cand se constipa, o lingurita sau doua de ceai de musetel.
Rocsy dupa cate zile ai scos-o afara pe Natalia, eu parca am stat 6 zile la fetita, acum mi se pare mult.
roxypuy spune:
neatza burtici si mamici! carmina multu de cafea
aseara n-am mai apucat sa intru k am iesit la o terasa cu niste prieteni si am stat cateva ore bune k era racoare si batea putin vantul aici la noi. m-am mai racorit putin am dormit destul de nashpa azi noapte, mi-a fost f cald, tot simteam k ma sufoc poate mai prin o tura de somn azi in timpul zilei
hai sa mai bag niste majorete pt fete
HAI ALILUMI! HAI LAURA! HAI DELIA!
Roxy
36+ AMR 4 sapt!!!
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria0408 Buna dimineata si multumesc de cafea. Rocsy compresele sunt de la Chicco, de unde le-ai cumparat? Rocsy dupa cate zile ai scos-o afara pe Natalia, eu parca am stat 6 zile la fetita, acum mi se pare mult. |
Nu , sunt de la Multi-Mam, le-am luat de la farmacie.
Vineri am venit acasa, sambata am scos-o afara pentru 5 minute, ieri 10, astazi 15 ... deci cat avea ... 4 zile :-)
Dianami spune:
'Neata, fetelor!
In primul rand urez si eu nasteri usoare ca fulgul fetelor care urmeaza (Alilumi, Delia, Laura), sa va recuperati usor si sa aveti bebei sanatosi si cuminti!
Noi suntem bine, ne plimbam pe afara deja dar nu prea mult ca nu rezist eu, aseara se uita curioasa in jurul ei, n-a vrut sa doarma. In masina inca plange, dar se va obisnui in scoica, n-are de ales .
Pe mine ma chinuie rau un hemoroid, nici nu stiu cum l-am facut ca n-am avut probleme cu tranzitul, probabil s-a schimbat presiunea in zona dupa sarcina. Ma doare ingrozitor si 2 zile n-am putut sta decat culcata. Pana la urma mi-am luat un unguent cu heparina si parca incepe sa ma lase durerea, sper sa se retraga mai repede ca e neplacut rau, nici burta nu ma mai doare in asa hal.
Vineri mi-a scos firele, unul mi-a taiat pielea si inca nu s-a prins acolo, sper sa se cicatrizeze repede. Operatia, desi e mai mare decat data trecuta, arata mult mai bine. Cand se prinde peste tot o sa dau cu niste Contractubex.
In rest toate bune, laptic este din belsug si Irina cere deja ambii sani (pe al doilea nu-l goleste complet), de 2 seri mananca la 23-23.30 si apoi la 6. Azi noapte am incercat s-o trezesc dar n-a mers. Pana la urma s-ar trezi ea daca i-ar fi foame, asa ca nu mai insist atat timp cat papa f bine seara. Avem hainute mici, i-a trecut icterul si acum e toata roz .
Cam atat, ma duc la ea ca scartaie, poate reusesc sa mai intru daca pot sta pe scaun.
Va pup, aveti grija de burtici si de piersicute!
dannett spune:
Buna burtici!
In primul rand vreau sa le felicit pe piersicutele nou sosite, sa le urez multa sanatate si crestere frumoasa.
Multa bafta mamicilor ce urmeaza sa nasca zilele astea! Chiar daca nu postez prea des, am emotii si tin pumnii la fiecare.
Eu tot 2 in 1 sunt, nu am nascut inca si sper nici sa nu se grabeasca ca mami si tati inca mai au treburi de rezolvat
In sfarsit ne-am mai linistit si noi dupa mutat si dupa prima tura de musafiri. Incepem sa ne adaptam la noul camin...mai e mult pana reusim sa despachetam tot, sa mai finalizam cu cumparaturile. Incercam macar camera bebelinei sa fie pusa la punct.
Ma mai organizez si revin...
37+
freedelia spune:
Nici o veste de la Alilumi? Sigur a nascut pana acum...
Aici e o caldura cumplita azi, 37 de grade si o umezeala cumplita, parca e sauna. Am toate aparatele de aer conditionat deschise pe 16 grade si tot mor de cald. Offf
Diana -- trimite-l pe sotul tau la ai mei sa ia hainutele, daca zici ca deja are care i-au ramas mici, sa nu le fi trimis degeaba.
Delia, 37+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Espe spune:
De ce am disparut din lista de pe prima pagina???? la cap anterior eram si acum nu. De ce????
34+
Porumbita spune:
pai dc citesti din urma te lamuresti de ce!!!
nici mie nu mi se pare corect ca o mana de fete sa scrie constant si celelealte doar sa citeasca ! fara suparare, dar dc cienva gaseste 5 min sa citeasca gaseste si 1 min odata la sapt sa scrie cateva cuvinte