M. Neamtu - sau despre cum a aparut Noua Republica

M. Neamtu - sau despre cum a aparut Noua Republica | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Un material video in acest sens.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4e8gFsRjOu0

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Nu pot sa vad videoclipri de la birou, asa ca nu stiu daca e de bine sau de rau.
Mai era un subiect pe-aici cu Noua Republica.

Personal, dupa incantarea din momentul cand am descoperit partidul, ca mai aveam un pic si ma inscriam in el, acum sunt relativ dezamagita. Se presupune ca e un partid altfel, care neavand nimic media in spate (presa, televiziune, etc) are ca sansa majora de a se face cunoscut internetul. Ori tocmai aceasta posibilitate ei o trateaza cu foarte mare superficialitate!

Site-ul lor e ca si cand n-ar fi (am incercat sa postez acolo un comentariu la un articol, a fost aprobat si vizibil abia a doua zi, extrem de greu).
Apoi am vrut sa vad care sunt conditiile de aderare (de a deveni membru). Am trimis un mesaj pe site cooronatorului sectorului 3, prin care ii ceream niste informatii. Asta se intampla luni. Miercuri am primit rasuns: va rog sa imi lasati o adresa de mail sa comunicam mai usor. Am lasat-o! Azi e vineri, iar eu tot n-am vazut picior de mail de la ei!!

In fine, sa zicem ca sunt foarte ocupati si n-au avut timp de maruntisuri din astea organizatorice. L-am urmarit pe dl. Neamtu in mai toate talk-show-urile live la care a participat in aceasta saptamana. Imi place cum gandeste, imi place cum isi prezinta ideile, dar la fel de bine nu pot sa nu remarc aerul de superioritate pe care-l emana acest partid! Chiar daca nu ingradeste accesul oamenilor simpli, insistand la maxim pe chestia cu meritocratia, ajungi sa-ti pui intrebarea daca apara instalatorul gigi, care isi doreste sa se faca si el auzit in multimea de doctoranzi si somitati, ce sanse are?

Una peste alta, parerea mea e ca ramane totusi o alternativa viabila la ce exista pe scena politica actuala, insa e nevoie si de un alt mesaj, si de o alta organizare, si de mai mult interes din partea lor in atragerea oamenilor indiferent de categoria sociala in care se afla. Dreapta politica nu e doar pentru intelectuali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

L-am urmarit pe dl. Neamtu in mai toate talk-show-urile live la care a participat in aceasta saptamana. Imi place cum gandeste, imi place cum isi prezinta ideile, dar la fel de bine nu pot sa nu remarc aerul de superioritate pe care-l emana acest partid! Chiar daca nu ingradeste accesul oamenilor simpli, insistand la maxim pe chestia cu meritocratia, ajungi sa-ti pui intrebarea daca apara instalatorul gigi, care isi doreste sa se faca si el auzit in multimea de doctoranzi si somitati, ce sanse are?

Pai daca MRU e seful! Ce vrei? Sa se spuna d'alea nespuse despre cresterea nivelului de trai, de impulsionarea economiei ca sa se faca locuri de munca, de pastrarea avutiilor nationale si sa nu se vanda pe nimic? MRU nu are decat o singura tinta: CV-ul!
Asta este unicul criteriu de bunastare al romanilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Mickyyy, ti-ai comunicat CV-ul? Poate nu a corespuns cerintelor si de aceea ai intrat in asteptare. Poate a corespuns, dar acum te cauta de diploma ca sa nu riste un alt scandal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu nu am citit celalalt suiect de aceea itreb:
Ce treaba are MRU cu acest partid?

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Din ce am inteles de la MRU vor sa uneasca cumva toata dreapta, sub o singura platforma.
Mai zicea ceva cu siglele ... nu am inteles exact.

MRU sustine Noua Republica si cred ca va candida din partea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Aceeasi Marie cu alta palarie....tot la interesul lor se gandesc...MRU e puiul lui Base?

Chiar ce sanse are muncitorul Dorel de a fi reprezentat de catre acest partid?Sau partidele care sa reprezinte oamenii obisnuiti sunt de domeniul trecutului(inainte de `89?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Chiar ce sanse are muncitorul Dorel de a fi reprezentat de catre acest partid?

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Nu muncitorul Dorel ci in general segmentul social pentru care a pune stampila VOTAT se rezuma doar la echivalentul "Imi dai si mie ceva? Un kil' de zahar si ulei?"
Din ceea ce am citit eu cel putin, acest segment nu este vizat si nici nu va fi vizat in viitor. Adica asta am dedus eu.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Adevarul este, Marius ca pe acel segment batalia e mare, armele si taberele cunoscute. Eu zic ca e o decizie buna sa nu tinteasca tot acolo. Potentialul este in electoratul plictisit de majoritatea optiunilor, care nu merge la vot pentru a si-l vinde si nu-si gaseste motivatie.

E de urmarit acest partid.

Mergi la inceput

Marius,de ce jignesti oamenii simpli?Poate nu au cu ce,de aia asteapta kilu`.....de ulei....poate le e foame,poate au copii care vor si ei o jucarie....

Ok,segmentul astora ca noi,satui de toate minciunile celorlalti e in atentia lor...dar,intrebarea mea e:Cei multi nu conteaza?E un partid care va ignora pe cei multi,care o duc greu,la limita subzistentei?Care va ignora masurile care sa faca pe cei multi sa spere ca va fi mai bine?
Sunt mii,milioane de oameni care o duc greu,care vor locuri de munca,doar atat...vor sa munceasca cinstit....

Mergi la inceput

Si apropo de stramosi..unde ajungem toti cum zice nenea ala....pe multi ii intereseaza ce se face pana ajungi la stramosi....

Mergi la inceput