Capacele de canal si biserica
Raspunsuri - Pagina 2
ab5174 spune:
Tara arde si baba se piaptana.
Biserica ortodoxa ar fi mai bine daca ar INVATA sa deschida usile nevoiasilor .....macar cu o vorba buna (ca banii ii tin ei in buzunar, si ajutoarele) .....
Pe ei ii "grija" de capacul de canal ...... penibil
Laura25 spune:
Androix, scuze pt gluma!
Imi dau seama ca tu ai luat subiectul in serios, eu sunt deja cu un picior in we, m-am cam saturat de dezbatut probleme serioase.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Androix, scuze pt gluma! Imi dau seama ca tu ai luat subiectul in serios, eu sunt deja cu un picior in we, m-am cam saturat de dezbatut probleme serioase. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Da, ai dreptate, si mie mi s-a cam luat.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Tala spune:
Poate de aia ai ghinion cand calci pe o gura de canal
Si asa este, biserica a rezolvat absolut toate problemele,doar asta ramasese .
diana_jors spune:
citat din mesajul lui Androix Crucea e cruce [...] cred ca este o blasmefime sa fie reprezentata pe trotuar, indiferent ca e sau nu parte integrata a unui desen mai complex. |
Ups. Dar iti dai seama ca e plin de cruci pe jos (intr-un fel sau altul, "parte" din ceva complex) in toate zonele cu dale patrate de exemplu le scoatem si pe alea?
Androix spune:
Da, clar. Trebuie forat peste tot. Inclusiv intersectiile in cruce sa mai capete cateva strazi sa se faca stea
Uite, imi bag si eu picioarele in uikend si nu dezbat asa argumente serioase.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
J.D. spune:
citat din mesajul lui ab5174 Eu nu vreau din alea cu 5 gauri ca aduc ghinion (asa era la noi la Brasov cind eram mici)...numai din alea cu 4 sa "ajunga la toata lumea". |
Dar sa aiba si un C in mijloc. Noi le ziceam NOROC.
ina.click spune:
Eu propun sa se interzica si intersectiile in T si alea in cruce.
Sens giratoriu pentru toata lumea, oriunde. Inclusiv pe trotuare si in supermarket, intre rafturi.
Pai ori suntem crestini, ori nu suntem.
ina.click spune:
citat din mesajul lui Androix Da, clar. Trebuie forat peste tot. Inclusiv intersectiile in cruce sa mai capete cateva strazi sa se faca stea Uite, imi bag si eu picioarele in uikend si nu dezbat asa argumente serioase. www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Dar nu in 6 colturi, ca ne sare in cap alta religie. Giratoriu e bine, si-asa suntem tara invartelilor, macar sa ne invartim peste tot.