*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(138)*
Raspunsuri - Pagina 9
oceanborn spune:
Salutare!
si noi de 3 zile la gradi, toate bune si frumoase pana acum, sper sa ramana asa.
Maduta! pana si bani se strang?? mor cand aud!!!!!!!!! eu sunt impotriva atentiilor de orice fel! da, o floare i-am dus si noi educatoarei la sf anului , asta pt ca Thomas a insistat sa stranga flori de pe marginea drumului, pana la urma am mers la florarie
am lucrat si eu vreo 5 ani in invatamant dar florile si cu atat mai mult atentiile ma faceau sa ma simt prost.
Si cred ca orice educator normal care are macar un strop de respect fata de sine, elevii sai si de parintii acestora NU pretinde . Da tot ce poate !
madutza_bra spune:
Oceanborn, da strangem bani ca sa cumpere caietele pe care vor lucra copii, creioane, acuarele, plastelina etc. Anul trecut am dat 150 RON pentru toate. Plus lunar hartie igienica, servetele de masa, servetele umede, role de hartie pt la baie si sapun lichid. Pentru d-na ingrijitoare si pt cealalta educatoare am dat cu tot dragul, sunt atente si se vede ca iubesc copii si meseria pe care au ales-o. In schimb educatoarea de care va spuneam ...nu stiu dar..nu o am deloc la suflet. La inceputul anului trecut se plangea ca are grupa mica cu 34 de copii, iar "altele" au grupa mare cu doar 10 copii, si asta mi-a spus-o mie direct , nu auzite de la altii...
Chiar nu stiu cum sa procedez cu ea...sa o las asa cum a fost si anul trecut...sa fiu mai atenta? chiar nu stiu...
Ma bucur ca la voi sunt ok primele zile de gradi
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Parca nu vreau sa-i spun totul verde-n fata, ca mi-e sa nu prinda ciuda pe baiat si sa se poarte urat cu el. Cristi pana acum nu ne-a spus nimic, de cate ori il intrebam cum a fost la gradi zicea ca "Bine" si atat, nu vroia sa discute de cea a facut acolo, dar, cum a mers de fiecare data cu placere, am zis ca totul e ok. Acum nu stiu cum sa tratez problema. Ceva s-a intmplat anul trecut si vreau sa nu se mai repete si anul asta. |
De ce sa nu-i spui verde-n fata? Exact asta trebuie facut. Nu-i convine salariul? Sa plece. Nu geseste altceva, sa ramana si sa-si faca datoria. Nu intelege? Exista director. Parerea mea....
Si eu sunt cadru didactic, dar nu mi-as permite sa-mi neglijez elevii pe motiv ca nu-mi da statul mai multi bani la salariu.
ginye55 spune:
Am inceput si noi gradi. Edi e foarte fericit ca face nani acolo. Anul trecut nu a vrut sa stea.
eliza_cri spune:
buna fetele
un nou an scolar gradinar plin de satisfactii.
eu nu vreau s ava spun cum este clasa mea de 26 de nazdravani in 5 ani ies la pensie
cand am timp o s ava povestesc, la 18 am sedinta cu parintii
fug va pup
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
monicus spune:
Tu esti o mama puternica si vei rezista pe fronturi pentru ca iubesti f mult copiii. Asa ca stiu ca vei face fata nazdraveniilor copiilor. Toata stima.
Asteptam imrpesiile tale. Bravo pentru cozonacel pentru reintoarcerea la gradinita. Mezina ce face, cum se descurca?
Cum va descurcati cu cresa si cu gradinita?
monicus spune:
Noi suntem bine, tocmai ne-am intors dintr-o minivacanta la Roma. Fenomenal orasul din toate punctele. Este o frumusete de oras care tine la istorie. Am vizitat multe obiective turistice specifice unui oras medieval. Ana s-a comportat bine la drum, mai ales ca nu era obisnuita sa nu doarma ziua. A facut fata distantelor dintre obiective. Intr-un cuvant a fost totul la superlativ.
eliza_cri spune:
monicus vacanta ce frumos suna. ma bucur sa aud ca a fost frumos
deci la noi e ca la nebuni vorba lui ionutu "saptamana asta nu am avut nevasta". am fost numai pe fuga.
dimineata la scoala, apoi fugi ia copii mergi acasa, pune sa pape copii, intra pe platforma (inca nu am terminat cursul pentru clasa pregatitoare) stai pe platforma in zona de invatare, zona de aplicatie, zona de test-daca nu faci testul bine te trimite iar la zona de invatare, iar la aplicatie, daca treci testul iti da tema. si uite asa in modului I sunt 14 zone de invatare cu aplicatie ,test si tema fiecare pe care trebuie s ale finalizam in 2 saptamani.
apoi urca temele pe portal fie in zona forum fie in zona resurse.
bun termin acolo trec sa fac planificare, a planificare, nu oricum ci integrata. apoi trebuie sa fac cea pe unitati care trebuie sa aiba la fel pe zi in parte pe ore in parte abordare inegrata.
copilasii vin si ei mami hai s ane jucam bun ne jucam desenam, cantam, mancam si uite asa trece ziua ca nu stiu seara cum sa mai fac curat si cum sa ma mai culc mai inainte.
hihi scot parleala pe 4 ani de zile nu ma plang dar daca o sa continui asa in 5 ani ies la pensie .
fug ma apuc de treaba
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
monicus spune:
Mama nu mai ai timp sa rasufli pentru tine deloc mamica draga eliza_cri, sigur iti trebuie inca 24 de ore pe langa cele 24. Doamne ajuta ca sunt copii ok... si toate lucrurile se rezolva de la sine.
Ce de etape ai de parcurs ca sa ajungi la treapta de care ai nevoie. Cand o faci din placere toate etapele ti se par frumoase pentru ca ai satisfactii de pe urma acestora. Succese mari pe toate fronturile si sa fiti sanatosi cu totii.