Strugurasi de Sept-Oct 2011 *62*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

salutare si de la noi,

acum am revenit de pe drumuri, cu fiimea spinzurata de gitul meu dormind, la voi bebeii tot nu dorm in carucior? e ceva nou pentru mine acum nu vrea si gata...numai zic nimik de spate

nana ma bucur ca inez e bine, sper ca e doar de la dintisor sa fi facut febra

mikka ma bucur ca esti mai bine, asta conteaza pentru pitica mult, ca ei simt starile noastre...a mea plinge daca eu pling

lali pentru ce ai scris, da sunt mai nevorbita, as fi foarte vorbitoare daca m-ar lasa pitika asta a mea..nici sa beau apa uneori nu pot...soacra mea mereu ma tachineaza ca o invat rau si o sa creasca mai mare si numai la fusta mea va sta.....si eu tinz tinz asa sa fie

zubi nustiu daca ti-am scris, ieri desi ma pornisem sa iti scriu ca ai nevoie sa afli cauza de ce apar atacurile, in ce timp al zilei, ce ginduri iti provoaca...mai bine ai discuta cu un psiholog care pur si simplu te-ar indruma cum sa iti duci gindurile spre lucruri frumoase atunci cind apare starea asta angoasa si cred ca vei fi bine mereu....si eu aveam stari naspa inainte sa ramin gravida...legata de frica etc...dar ma ajutat mult o discutie cu un psihoterapeut ca sa elimi gindurile prin innlocuirea cu ceva placut...nu e usor la inceput dar apoi devine obisnuita si nu vei mai avea stari din astea trebuie sa fii tare pentru Ayan si indi.

Lena da eu le fierb, cu siguranta nitratii prin fierbere 50% din cantitate se duc si ce nimereste in organism e mai admisibil..eu stiu ca pentru un matur e okay 5 ml de nitrati per kg adika din greutatea omului, dar la noi iti dai seama ca ele contin de 10-15 ori mai mare cantitate decit e necesar...si atunci nu vreau sa imi otravesc copilul...eu fructe crude ii dau ce am in gradina mea, ce cumpar la abur merg...la fel si legumele e strigator la cer ca se pune problema nitratilor numai atunci cind se otravesc copii si devin publice cazurile..eu decojesc orice leguma...fie ea castravete, rosie, etc tot si le tin in apa rece 1 ora apoi le fierb pu supica...asta fac eu, nu inseamana ca cineva poate sa faca asa..eu nu recomand eu daor spun cum imi protejezi copilul de asa zisele "vitamine din fructe si legume"

bifidobacterii le cumpar online www. http:// zakvaski.md/kakuyu-zakvasku-vybrat fara spatii, este informatie ampla, si livrarea acasa gratuit.

May felicitari pentru salariu
Jade felicitari pentru apartament si kg date jos, si eu am dat 2 in doua saptamini, am facut un check up la dinti si am avut ceva mici probleme asa ca mi-a prins bine de asta si am slabit, facut si anestezie si radiografie

Dbunny, nici noi nu vom face mare, insa nu acasa...nu vreau sa alerg cu pregatirile fie ele si usoare, atunci fetita va aveam nevoie de atentie si sigur nu voi putea oferi daca fac acasa, asa ca am decis cu sotul de comun acord sa face undeva la un restaurant cu terasa sper iarba verde cu teren de joaca pentru copii...inca nustiu daca vom chema clouni, cert este ca saptamina trecuta am fost la o serbare frumoasa a unui copilas un pik mai mare ca Lera si a avut clovini si zine, iar baieteii inbracati in omul paianjen, trenuletul tomas etc si ei i-a placut fr tare, a tipat si ea intruna, de asta ma gindeam...dar o sa mia vedem oricum cred ca la un an nu inteleg foarte multe si atunci se vor distra altii copilasi pu ea si nu ea.
Va multumesc fetelor ca ati venit cu ideile voatre

klau sa se termine repede controlul si sa te relaxezi
racheel ma bucur ca sa aflat problema de unde provenea...si noi cind locuiam la apartament am ft inuntati de vecinii si cam aceeasi situatie a fost...doar ca noi nu am stat mult acolo, l-am vindut.

merg sa ma culc un pik ca sunt lata de oboseala, pina se trezeste pitika, mai reusesc sa ma odihnesc, apoi iar de la capat o luam

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_i spune:

Salutare

Multumesc Lali, Dani e cred normal dezvoltat pentru varsta lui. Dar am cateva probleme de rezolvat in legatura cu el si daca aveti idei...

1. Face 4 caca pe zi, si nu mici dar nu moi. Uneori sunt chiar f tari.
2. Cand vrea ceva se miorlaie. Eu as vrea sa-l invat sa ceara altfel pentru ca nu vreau sa fie un plangacios.
3. Cand merge de-a busilea trage un piciorus dupa el. Pe ala practic nu-l foloseste. Cand merge tinut de manute nu face asa. Marti avem ora la ortoped, sper sa nu fie ceva grav.
4. Cand se culca de fiecare data se trezeste dupa 30 min si cere sa fie culcat la loc (cu miorlait care se transforma apoi in plans). Dupa aia doarme mai mult. Dar nu stiu cum sa fac sa nu se mai trezeasca.
5. E un fricos si jumatate. De pilda daca ma vede cu gluga pe cap incepe sa planga de zici ca e sfarsitul lumii. Am incercat sa o las ca poate se obisnuieste dar nici pomeneala.

Si mai sunt cateva, scriu eu cand mi-aduc aminte.
Intrebare pentru cine nu are curte sau rude la tara: voi ce preferati, produse la borcan bio sau de la piata? De pilda am gasit niste borcane cu suc de rosii cu pulpa bio la plafar. Nu stiu daca e mai sanatos facut in casa sau e mai putin sanatos. La fel cu mierea de pilda. Al meu curand face un an si abia astept sa-i dau miere. Bine, poate nu fix de ziua lui dar curand curand. Ca stiu ca e f sanatoasa, nu ca sa ii dau dulce musai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Jade infometarea la mine nu] a functionat. DELOC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Vreau si eu la intalnire!
Noi venim in Ro sigur pe 2 sept, ca face cumnatul nunta. Deci am putea in weekendul dinainte sau dupa, oricum in jurul datei de 2 sept.

Mi-ar suuuuuper placea sa va cunosc!
Pupici!

Ps:
Bravo May ptr marire! Zubi ia CaMgZn, eu iau cate 10 tablete pe luna. Ma ajuta ca sunt am stressatzica de fel, plus ca imi dau chef de viata, enrrgie. Mikka, sper ca sunteti bne acum. Maryann, eu ma gandesc sa serbez in avans 1 an, adica de Sf Marie, a 11 luni. Mergem la Bruxelles la nasi:) fred ca la 12 luni duc un tort la serviciu, in wekend cu prrietenii romani la un restaurant/ loc de joaca?

Sunt 4 zile acasa dupa o sapt infernala la serviciu. O pregatim pe Miru, pleaca luni in tabara. V-am zis ca e singura din casa care vorbeste lituaniana cursiv?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade, noi am facut casa partial. ca sa scapam de chirie. acum o continuam.

marryan , nitritii nu se neutralizeaza prin fierbere . uite si o sursa mai de incredere
http://m.romanialibera.ro/stire-259896.html

nitritii provin din ingrasaminte chimice infiltrate in panza freatica de suprafata. de acolo pot contamina fructe/ legume si le regasim in pulpa nu numai in coaja. ce spui tu cu spalatul inlatura insecticide/fungicide/ pesticide/alte substante aplicate plantei la suprafata si e necesar sa speli fructul bine sub jet de apa minim 10 secunde nu sa lasi in.apa . am facut stiinta mediului la facultate, se vede, nu?!

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Saltare si de la noi :P

Jade, astea http://www.toyz.ro/cuburi-si-blocuri/clementoni/clemmy-set-20-de-cuburi-moi/
Maia e foarte incantata de ele. Le rontaie de numa numa

Mikka, pai papa bine pititca. Eu ii dau putina mancare Maiei, azi i-am facut vreo 100 gr, dar i-am dat doar 50... mi se pare mult 100 gr deocamdata. O luam incet si sigur.

Marryan, mersic de info

Meniu:

4 cirese blenduite
piure: morcovel, dovlecel, pastarnac, patrunjel si telina
pepene galben
iaurt (cateva lingurite... daca era dupa ea il papa pe tot :P)
am luat iaurt bio de la selgros... stiti dak e ok?
http://www.biomania.ro/iaurt-bio.html/

Alex, stiu ca tie o sa iti placa articolul :) http://www.forbes.com/sites/learnvest/2012/06/28/7-ways-youre-hurting-your-daughters-future/3/

Noapte buna si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna.
In legatura cu intalnirea o sa vb. cu fina mea sa vad unde au fost ele, ca banuiesc ca au ales un loc bun ptr. copii.Si eu ma inscriu pe lista de intalniri.Mi-ar conveni si mie pana pe 20 august ca incep munca apoi, dar eu zic ca se poate si dupa ca mergem intr-un week cred.

Nanna ma bucur ca sunteti bine.M-am gandit la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatzaaa

O cafea, neagra, tare?

azi e zi de curatenie generala, trebuia ieri,dar daca a fost sarbatoare....

fetele, multumesc din suflet pt tot, e tare biens as tiu ca va am si deja sunt mai fericita astazi

Mai avem un pic si incepem sa sarbatorim implinirea unui an, cat de frumos..noi inca nu ne-am gandit la ce fel de petrecere facem, eu as prefera in aer liber dar nu situ unde si cum

Ayan este minunea noastra, ma gandeam aseara, cata bucurie a adus el in inima parintilor, pentru ca exista....eu d'abia astept sa aduc pe lume al doilea bebe, dar indi tot imi zice ca e prea devreme, insa cand il privesc pe ayan, imi doresc mai multi ca el, sa am o multime de minuni, doi, trei, patru....

Va pup si va doresc din suflet o zi cat mai frumoasa



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Pentru interesati cateva info utile

despre febra
http://adelle.ro/febra-linia-de-aparare-a-corpului-impotriva-bolii/

despre combinatii nesantoase si sanatoase
http://www.vindecator.com/cum-combinam-corect-alimentele-la-o-masa/
"7. Nu combinam fructele acide cu cele dulci in acelasi timp.

Cele acide (portocala, marul,fructele de padure etc) se pot combina intre ele insa cele dulci se consuma un singur fel odata.(doar banane sau doar pere etc.)"

Desi aici http://diversificare.ro/alimente/2011/12/cum-este-bine-sa-combinam-alimentele/ spune ca e ok sa combinam mere cu pere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

O cafea vreti? Ca vad ca nu-i nimeni aici!


M-am intalnit cu Sei! Deci, clar, suntem cele mai tari ,astea de la strugurasi!

Mergi la inceput