Strugurasi de Sept-Oct 2011 *62*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Rach
Chiar azi am vazut o mama ce isi lovea copilul peste manuta cand arunca pietre.
Evident ca baietelul repeta de fiecare data, cred k avea in jur de un an jumate.

Copii nu percep lovitura ca pe ceva violent, ei asa incearca sa se apropie, noi ar trebuie sa le aratam cum se face. Daca vrem sa salutam dam din manuta, ii atingem mana, piciorusul, ii vorbim copilasului cu care vrem sa socializam.
Ar fi culmea ca un copil de nici un an sa stie sa socializeze. Ei percep ceilalti copiii ca pe niste jucarii care se misca, de asta vor sa ii smotoceasca :)))

Tu lovindo pe ea, ii arati ca lovitura este o cale de comunicare, deci sa nu fii surprinsa daca o sa o foloseasca in continuare...

Sper ca nu te-am suparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Lali, trimite si noua putina vitamina D

May, ce mai faci?
Meniul:
avocado la pranz
dimineata o caisa smotocita
dupa amiaza o bucata de banana smotocita :)

Idei de meniu pt bebe care papa carne http://bebster.ro/retete-copii-bebelusi-alimentatie-sanatoasa/chiftele-de-curcan-la-cuptor
Eu o sa le gatesc pentru mine deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

fetele sunt suparata tare, ayan nu mai vrea sa pape..nu am trecut niciodata prin chesti aasta cu el, probabil ca o mai avea vreo senzatie de voma? nu a mai vomitat, azi dim i-am dat cereale de orez cu apa, nu cu lapte, apoi la 11 a mancat o banana intreag blenduitra cu doi biscuiti, si de atunci nu vrea nimik, am incercat supica de legume, nici nu vrea sa guste, apoi cu biscuiti,grisine, nimik..se stramba tot...acuma d'abia a mancat 4 lingurite de brnzica cu banana,....macar bea apa..nu situ ce o avea..nici nu situ dacva diseara s ii dau laptic sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.

Am trait niste clipe de cosmar zilele astea.
Teodora, geamana noastra am zis c-o pierdem.De o saptamana jumate are febra 39-40 voma scaune diareice pana a ajuns la convulsii.Internata in spital dr. au dat o gramada de diagnostice de la infectie urinara, bronho pneumonie, tulburari cerebrala din nastere fiind sarcina gemelara.Pana cand dadeau din umeri ca nu stie ce are iar Teo facea convulsii tot mai des.Am luat-o prin mari interventii si scandaluri cu o salvare si am dus-o la Bucuresti.Acolo au internat-o direct la terapie.La 1 noaptea am ajuns acasa si la ora 4 dimineata m-a sunat fratele meu ca Andrei are febra 39 cu 2.L-am luat si pe Andrei si la bucuresti inapoi.
Azi dim. au zis ca Teo are rotavirus.Dupa pranz au zis ca nu sunt siguri ca e suspecta si ca vor face mai multe investigatii de luni intrucat vine week (doar traim in Rom).Andrei s-a adeverit ca n-are nimic doar ca saracul a suferit dupa mama si Teo .A fost intarcat si brusc.Mititelul.Acum cumnata mea si mama ei cu cei 2 bebei sunt intr-un salon si asteptam week.Suntem disperati.

Jade pana la urma am luat Yasmine.
Lali in excursie se merge cu tot familionul.La pensiunea indicata cazare ptr week era 100 lei pe noapte dar au negociat si au platit 80 lei.Micul dejun 10 lei/pers iar pranzul si cina 15 lei/pers.Mancarea era adusa pe platouri, daca se tremina o inlocuiau automat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Seidana da, noi suntem la primul dinte, cred, inca n-a iesit nimic. ce face ela¿

abmariana aoleo ce sperietura, eu am invatat de la Dani ca loviturile la gura intotdeuna aduc mult sange, de la buze si gingii, dar nu sunt asa grave pe cum par. Oricum de sperietura nu esti iertata. Ce e CT-ul¿

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Dbunny, Jade, saramurica de pastrav am facut-o asa:Am pus o bucatica de pastrav la fiert apoi am adaugat bulion si un graunte de usturoi tocat.Am ingrosat-o cu paine si am papat-o cu lingurita.
Acum nu stiu daca voi ati dat bebeilor painica sau bulion.

eu puteam sa jur ca saramura e peste tinut in sare cu zilele. Sa va fie de bine mancarica. paine mananca, bulion n-am dat ca n-am cat de cat natural si din conserva e caca.

tre sa fii pe faza cand e aproape de copii, s-o prinzi de manuta o opresti si-i arati cum sa faca draga-draga la copii. si cand invata o feliciti, o aplauzi ca-i fetita mare si-a invatat. Nu stiu daca functioneste chestia asta la copii asa mici, insa terapia ta sigur NU face efectul dorit.

zubi si Noa e in greva, se ia de mana cu ayan...la pranz a papat cam jumate din cat mananca ea si apoi 6 ore pauza. de 2-3 zile nu pune gura pe fructe, azi mai nou si iaurtul mi l-a refuzat, si cel acru si petit suisse am incercat si degeaba. Traiasca biberonul cu lapte!!

lena deci voi mancati fructe smotocite hihihih

azi am bagat-o in mare, mama ce i-a placut, apoi s-a pus pe mancat nisip cu pumnul, apoi a cazut in nas de si-a umplut ochii de nisip. N-a zis nimic, a inceput scandalul cand m-am pus s-o spalsi maine avem tot zi de plaja

v-am spus c-am citit o carte zilele astea¿¿ nu-mi vine sa cred, de vreo 5 ani n-am mai citit o carte intreaga am citit Simbolul pierdut de Dan Brown, f interesanta

weekend placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata!

Home again, revin dupa ce recuperez ! La sora-mea cadea des netul si nu reuseam sa citesc fara sa ma enervez asa ca am renuntat.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hello hello, noi suntem la mamaie si tataie si ne topim de cald.
azi suntem nasi, eu deja am fost la coafor si machiaj si acum astept sa se trezeaca lenesii de Bibi si tati.
suntem bine, suportam nesperat de bine caldura, doar ca mai nou vrem cu mami in pat dimineata... de mancat mai prost decat acasa. probabil de la caldura.
mergem f hotarata sustinuta de manute, dar de fapt e cam de forma de manute ca se tine destul de bine.
bineinteles ca vrem numai sa mergem in picioare si nu stam locului o clipa.
zicem mama, tata, baba, papa, dada
dinti pauza, par la fel :D
ne distram :D
stam pe afara pana pe la 11 noaptea zilnic.
pe avion si pe drum pe masina a fost f cumintica si cooperanta.
aici a stat cu mamaie fara figuri din prima.

de papat o sa avem cand ne trezim mar cu piersica si biscuite
pranz: pateu din ficat cu ceapa si piure din cartof si dovlecel
seara: iaurt cu biscuiti
intre mese pepene

i-am scos o masa de lapte de cand am venit aici si am inlocuit-o cu iaurtel.

eu sunt cam varza. obosita si stresata.

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_i spune:

Camady: Zau ca nu pot sa-mi imaginez prin ce treceti. Si desi sunt din Bucuresti nu bag mana in foc ca pediatrii la care am fost sunt cei mai buni asa ca nu as stii la cine sa te trimit. Va doresc sa rezolvati cumva si Teo sa-si revina complet si rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

camady multa sanatate Teodorei si voua familiei multa multa putere
ma rog sa va ajute Dzeu si sa se faca bine cat mai repede
la ce spital este ?

_

de T 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Multumessc fetelor ptr. sustinere.
Sunt internati la spitalul Grigore Alexandrescu.Azi noapte si azi nu a mai facut febra si a avut primul scaun mai bun.Asteptam sa se faca luni si sa speram ca nu a ramas cu ceva leziuni cerebrale la cate convulsii a avut mititica.

Mergi la inceput