Strugurasi de Sept-Oct 2011 *62*
Raspunsuri - Pagina 18
oanaiasi spune:
Jade, asta cu vomatul e o etapa care trece. si a mea isi facea greata de la orice si nu manca nimic. ea nu vomita dar asta nu inseamna ca eu nu eram disperata ca nu mananca. de aia am dus o la mama. si uite ca si a revenit. mananca f putin in continuare dar macar baga ceva in gura. e ca o vrabiuta. painea nu o refuza niciodata.. am inceput sa ii dau niste vitamine pt pofta de mancare si pt ca e in convalescenta. sper sa pape mai bine in viitor.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador neata fetele stefy ma bucur sa te revad wow Max are deja maselute , cred ca este primul struguras cum a fost cand i au iesit , ati avut probleme ? sus jos unde au iesit ? |
Jade , maselutele sunt sus, initial cand i.au iesit doar un coltitor de masea a fost ok, a rontait doudou si nu au fost probleme, insa cand au inceput sa apara si celelelalte 3 colturi a fost moftoros si ciufutzel vreo 3 zile in care nu a vrut sa manance mai nimic ziua iar noaptea se trezea din 3 in 3 ore si voia lapte. Eu ma bucaram ca macar noaptea manaca ...sa nu moara de foame.
Mami fericita de bebe Max
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Sei, eca face tot felul de purcelisme (le zic eu) Cand ii cer pupic ridica piciorul si rasfira degetele ...sa o pup in talpa. atat meritam. rar ma lasa sa o pup pe fata. coboara/ urca pe pat singurica si in rest cam ce fac toti copilasii. am vazut ca si Ela e nazdravana..auzi tu s o pasioneze becu... a inceput sa treaca hemangiomul? Oana, mami de Eca 18.09.2011 Doamne, ai grija de noi! |
Oana,, da e prapadita si matza.. de ce intrebi de bec? e pasionant pt copii?dar nu toti arat cu manuta si zic be cu ..
LA noi cand ii arti poza e i se pupa, sti sa dea pupi, insa can sug imi da si mie talpa sa o pup ..
Hmangiomul la fata si nasuc inca sunt rosii rosii , cl de p mana e putin mai sters ca bronzata
oanaiasi spune:
Sei, pai asta ziceam si eu ca nu multi copii sunt atrasi de becuri. vecinelul meu mic era cu capacele. cand il auzeai : capacu' cu accent pe u de la sfarsit. era mortal.
eu n am incercat cu poza da e o idee buna.
i am facut bors cu porumbel astept sa se trezeasca sa vad daca mananca sau o bat.
Doamne, ai grija de noi!
racheel spune:
Buna, buna
Dupa ce am scris un ditamai mesajul nu stiu pe ce am apasta dar mi-a disparut pagina de net
Stefi, wow ce de dinti are Max Ma bucur ca ai trecut pe la noi,Chiar ieri ma gandeam ce mai faceti voi...
Jade, vacanta placuta sa aveti
Oana anastasia are 7,400 Kg Luna trecuta chiar mi-a slabit un pic.Acum sper sa recuperam cat de cat.
Dbunny, Jade, saramurica de pastrav am facut-o asa:Am pus o bucatica de pastrav la fiert apoi am adaugat bulion si un graunte de usturoi tocat.Am ingrosat-o cu paine si am papat-o cu lingurita.
Acum nu stiu daca voi ati dat bebeilor painica sau bulion.
Fetelor ce sa-i fac Anastasiei?A inceput sa bata copiii.Se duce la ei si poc le da cate o palma in cap sau peste fata.Azi s-a dus la un baietel mai mare (are peste 2 ani si poc una in cap)Am ramas fara cuvinte.Am certat-o si i-am dat si una peste manuta.Nu stiu cum dsa procedez ca sa fie bine...
Sau se duce si le ia jucariile si daca ei vin sa-i ia jucaria inapoi ea da cu palma.
Acum vrea sa mearga singura.Dar bineinteles ca nu stie si plange sa nu o mai tin de manuta, asa ca i-am luat ham.O tin de ham si ea o ia la sanatoasa.
racheel spune:
Abmariana, zubi imi mpare rau pentru patanie
Oana sper sa manance Eca sa scape de bataie
seidana spune:
Oana... ea vede poza pe telfon .. ia telefonul il pupa , arata poza cu degetu si apoi il baga-n gura
MARIANA.. imi pare rau pt patania cu ANTO.. ce rau a cazut ufff
STeFy,.. ce de dinti... , poze nu ne mai arati?
RACH.. nu stiu ce sa zic cu batutu,.. ELA musca copiii.. bravo pt mersul in ham... vai ce bbei mari avem.. de fapt sunt copii deja
EU sunt f emotionata , tipa care a nascut odata cu mine, e gravida in 18 sapt, deci in aug 24 fetita face un an, si in dec naste a doua fetita
Eu inca nu m gandesc l bb 2,mi-i se pare atat d mica ELA
klau_ditza spune:
hello !!!
fetele eu sunt pe alta lume De doua zile fac bagaje ! Mergem la munte si apoi 2-3 zile la mare!!!
de doua zile piticul a inceput sa mearga de-a busilea. E mortal cum merge ! si are o viteza parca-i un spiridus Oboseste repede, baga un somn de 3-5 ore la pranz de imi pot face si eu treburile in voie
Va puuuuuuuuup pe fuga ca ma asteapta geamantanul
oanaiasi spune:
Rach, a mancat. n o mai bat
sei, ce veste faina! Tare mi ar placea si mie 2 fetite.
Doamne, ai grija de noi!
ancaroro spune:
Salutare si de la noi.
Ajung cam rar sa citesc in ultima vreme, de scris .....
Ne luptam cu dintele 4, si dupa cum se arata, vin si 5-6 din urma. Eu ii dau nurofen aproape in fiecare seara, ca daca nu, adoarme si se trezeste din 10 in 10 minute in niste urlete ingrozitoare. Ma gandesc ca il doare tare. SI a durat 2 saptamani dintele 3, de cand i-a spart prima data gingia pana a iesit de tot din gingie. Are dintii lati, ce pot face?
pe toata lumea
Cu mancarea, mai nou nu mai prea vrea pureuri, si nici fructe.
Mananca iaurt cu paine, supa cu paine (supa de curcan cu morcovi si taitei, toate pasate dar nu blenduite), paine, de a luat donsorul in greutate. Ne apropiem si noi de 9 kg dupa cateva luni de aproape stagnare .
A mancat peste, tot bucatele, cu usturoi, off course.
JAde, eu zic ca fiecare cu ritmul lui, si la mancare. La un moment dat tot va manca si bucati mai mari. Poti incepe cu colturi de paine, sau biscuiti, sa le roada singur. Azi nu, maine nu, dar poate poimaine rontzaie.
Puiul meu a facut picioare, si pasi, dar nu se foloseste prea des de chestia asta. Ca are o viteza in 4 labe, de trebuie sa fugi dupa el. Fuge prin toata casa, deschide sertarele, usile de la dulapuri si isi prinde manutzele, deschide si inchide usile (alea care sunt intredeschise le deschide, nu stie el de clanta ).
Becul il fascineaza, daca il intrebi unde e becul, se uita in sus automat si ridica mana, si de cateva ori pe zi se opreste sub becuri, ridica mana, zice "bee", si trebuie ridicat sa atinga becul (candelabrul).
Cere apa, asa si zice, apa, si cand face kk, vine la mine, se ridica in picioare si face pffffffffff.
Toata ziua ar vrea afara, face din mana si zice pa, adica vrea afara. Face cu mana si in sensul de salut, si aplauda, cand are el chef.
Danseaza si da din maini la anumite melodii, si chiuie de fericire.
Se urca pe canapea si face cucu bau cu perdeaua.
Si-a descoperit putulica si la fiecare schimbare de scutec se joaca cu ea, trage si o framante de zor. Si daca il intrebi unde e putulica, isi duce repede mana la ea
Cam atat deocamdata ma duc sa il hranesc, ca e marait tare