Strugurasi de Sept-Oct 2011 *62*
Raspunsuri - Pagina 11
zubi spune:
Neatzaaa
felicitari pt Ella , e o scumpa; am luat si eu ilota dar ayan se plictiseste dupa cateca secunde...si ridica bratele sa il iau, deci nici nu il mai pun [pt o perioada, doar am incercat sa vad reactia
fetelor, va invidiez..si pe tine Sei, si am mai vazut poze pe grup, ce mamici slabee...uffff eu am ramas balena balenelor si mi-e tare ciuda ca na....aseara am fost la piscina,a vem piscina la cateva blocuri departare si pana aucm nu am ajuns, si aseara amz is sa ne plimbam pe acolos a vedem cum e, eu normal cu costumele de baie bagate in geanta ,....si am intrat,a fost vis , eus utn innebunita dupa apa, si vara trecuta nu am intrat deloc ca eram cua yau in burtica, l-am bagat si pe el, din prima secunda a facut o fata de bucurie cand s-a vazut in apa aia mare....ce s-a mai bucurat,ce dadea din maini si picioare tot timpul.
La multi ani Razvan
va pup, we frumos, ma apuc de curastenie
nanna_mika spune:
Neatza si de la noi!
Camady - LA MULTI ANI! Sa creasca mare, sanatos si fericit in familia lui minunata!
In alta ordine de idei, sunt de acord cu tine, e jale mare in tara asta, vorba aceea: "tara asta este superba, o strica cetatenii!" . Bataie de joc pe fata ca acum doar la mineriada parca a mai fost! Si poate ca nu mi-ar pasa atat, dar copii astia ai nostri de ce viitor vor avea parte?!. Doamne ajuta si poate vor avea mai mult curaj sa plece...
Acum revenind la ale noastre
Sei - superbe pozele, m-am delectat cu ele azi-noapte pe FB! Doua frumuseti! Felicitari pentru reusitele Elei!
Eu una o voi pune abia vara viitoare pe olita pe Inez. Asa am facut si cu Indra si a invatat f repede. Acum oricum e intr-o perioada de kkceala continua de la un dinte buclucas care ii da sus!
Lali - hai sa iti revii repede...oricum, super ca poti inota in fiecare zi...Pupam fetele!
Mika - sper ca sunteti bine!
Noi am terminat de finisat apartamentul, mai avem de luat corpuri de iluminat si sa ne vina mobila. Cred ca in 2 saptamani vom fi la casa noua!
Ieri am fost la interviuri de bone! Interesanta experienta...Au fost "candidate", dintre care ne-a placut mai mult una si suntem tentati sa dam raspunsul. Ne mai gandim pana luni, oricum tati este foarte stresat sa isi lase fata cu persoana straina, in fiecare seara se plange ca un copil
Azi vine Indra din tabara, a fost plecata in prima tabara din viata ei . Am avut curaj sa o las pentru ca a fost organizata de o preitena buna a mea, prezenta si ea acolo si am stat mai linistita.
Alex - ti-as trimite un PM, dar nu stiu daca vei avea timp sa citesti, da-mi un semn in caz ca e ok.
Va pup pe toate, cu drag!
seidana spune:
Salut gagice
Nu apuc sa citesc inapoi nicicum, ma dor picioarele de numa, dee cand am venit mereu suntem plini de musafiri, main vin socrii si azi am tras ca boul in jug.. ma rup picioarel si mor de somn....
BUNNY.. imi par rau pt ce a patt Paco.. sper ca e bine acum
LENA.. iaurtul e mai acru daca il lasi mai mult la caldura, cu cat il lasi mai putin( min 4 h l-am lasat eu ), insa sa fie inchegat nu e acru deloc.. EU fac de 3 sapt numai iaurt si biscuiti de casa , iaurt vident ca si eu pap .. e delicios...
NANNA.. si u am zis ca o sa o pun pe olita dupa 1 an jumate , insa la mare cum dadeam jos pampi cum facea caca(pe plaja de3 ori ).. si s cere pe olita sa stea doar , azi mi-a facut de 2 ori pana acum
Sper sa gasiti o bona de nota 100....
Stii ca as fi vrut nspus sa ma vad cu tin , cu JADE, KORA.. sper sa nu ratez pe careva,... Anca toma.. i toate fetele dragi, insa imi pare si acum rau ca am purtat-o atat pe HAYAT.. desi imi pare nespus ca am cunoscut-o...sper sa ne vedem toate in curand..
JADE.. superbe pozele, T e bibelou, m-am uitat on and on and on.. nu mai comentez ca evectiv nu stiu ce sa mai scriu la comentarii decat superb, dulce, frumosm perfect.. deja banale
CAMADY.. la Multi multi ani frumosului tau.. sa ii dea DD tot ce mai frumos in viata, si sa aiba numai reusite
KLAU... eu am luat din joaca, acu vreo 3 luni.. pana acum tinea praful sa nu fuga
ZUBI.. nu il forta ... o sa vina mom d olita, u cum da semne de plictiseala o iau sus sau de fapt se ridica ea, nu vreau sa fie stresanta , si nici nu mi-am impus sa o pun asa devreme.. doar am incercat si merge ceas
Mie nu mi-i se pare ca esti grasuna... in conc m-am ingrasat pt ca m-am relaxat, de luni voi fi iar singuraa iar voi slabi.. si la 56 sunt prea ascutita
MIKKA .. sper ca suntti bine....
Va tzuc pe toate
Alex2011 spune:
Nanna_mika, citesc, dapinde cat
Mu prea stiu unde, dar ma gandesc ca pe la cont pe acolo. Poate stii tu
alayna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador bunaa alayna voi ce mai faceti frumoaselor ? sunteti in tara ? _ de T 10+ |
Nuuu..... tot in Nemtia suntem saptamana viitoare avem bilet spre .ro
Mi-l imaginez pe T sugandu-si degetul de la piciorus,oare cum reuseste? Ca e grasut
La multi ani Razvanel !!!!!!
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
camady spune:
Multumim ptr. urari fetelor.
Deasemeni multumesc si ptr sfaturile legate de menstruatia mea.Azi e prima zi si habar n-am ce anticonceptionale sa iau.Am luat prin studentie rigevidon dar habar n-am daca mai exista.La dr. nu mai am cand sa ajung deci azi trebuie sa ma hotarasc ca doar n-o sa iau decat o luna.
Indraznesc sa va intreb daca imi recomandati si niste anticonceptionale ????????Stiu lectia ca trebuie intrebat dr............dar azi e duminica si sunt in prima zi de menstruatie.Sincer nici de luni nu stiu pe cine as intreba
zubi spune:
Neatza
Camady poti sa intrebi si la farmacie cel mai bine, sa spui care este problema..eu stiam ca Mercilon sunt niaste antic. mai slabe
noi ne pregatim de plimbarica... mai nou, ayu trage doamnele de fuste prin autobzuz
JadeJador spune:
neata
camady La multi ani sanatosi si bucurosi lui Razvan !!!
despre anticonceptionale , dr acum dupa nastere mi a recomandat Yaz , cica sunt mai noi , moderne , efecte neg putine , bla bla
mai stiu si ca Yasmin sunt bune
eu nu le am luat....
dar ai grija , daca pana acum nu ai mai luat antic , este posibil ca primele luni sa ai spotinguri , pana se obisnuieste organismul cu ele
deci sa nu te sperii , doar ca este neplacut
dar nu este obligatoriu sa le ai
seidana felicitari Elei pt progrese
ai fata mare si desteapta , de frumoasa nu mai zic
multumim pt vorbele frumoase , ne ai facut sa rosim
alayna pai si asa scurt, nimic despre voi ??
sunteti ok ?
cu degetul , cu chinuiala reuseste el molfaie la el cu zgomot
_
de T 10+
alayna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador alayna pai si asa scurt, nimic despre voi ?? sunteti ok ? cu degetul , cu chinuiala reuseste el molfaie la el cu zgomot _ de T 10+ |
Suntem bine , multumim pentru intrebare esti o scumpa
Camady , eu zic sa intrebi farmacista ce-ti recomanda ,stiu ca si Vitamina K ajuta la inatrzierea menstruatiei
O duminica frumoasa !
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
camady spune:
Multumesc fetelor ptr. raspunsuri.Ce m-as face fara voi.
Am vb. cu fina acum despre intalnirea lor.Ea a fost fff multumita de locatie.Spatiu de joaca si cazarea bune.
Ei au fost la Casa Alex - sat Simon, chiar langa Bran am inteles.
Uitati-va si voi si vedeti cum vi se pare.Asteptam si alte sugestii.