BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 6
prettysunshine spune:
Pisigri,eu as vrea programare,cum sa nu,eu ma gandeam sa ma duc la dr.Socolov,dar nu cred ca face test din asta smecher.Eu ajung in Iasi duminica noapte,si luni implinesc 9 saptamani.Deci ar cam trebui imediat facut,crezi ca se poate face programare asa din scurt?Si sa fie testul asta smecher,nu dublu test ca din asta cred ca pot face oriunde.Iti dau ce date vrei pe PM.Si multumesc mult!
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
8+
kmy_black spune:
neatza fetele!! o, o limonada, ceai?
ieri am fost si eu si mi-am luat rezultatul la lama, si cum banuiam am de facut un tratament de 10 zile, apoi dupa alte 2-3 sapt sa merg din nou la control!!!
deci ma apuca luna august sa scot steriletul
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
dankutza spune:
Pretty metoda Nicolaides e metoda noua si nu toti medicii au adptat-o. In afara de asta, din ce am inteles de la Cezara, medicul ecografist trebuie sa dea un test pt a obtine certificarea. Testul insemanand un anumit nr de eco inregistrate si facute masuratori. Apoi e trimis la echipa lui Nicolaides ca sa verifice si apoi hotarasc daca acorda certificarea sau nu. Pai, avand in vedere, tracasarea si munca in plus, nu e de mirarea ca nu multi medici au aceasta certificare. Cei mai buni ecografisti din Bucuresti Pop, Hergehelegiu si Iosup nu au si nici nu cred ca vor aplica pt ea.
Asa ca cel mai bine e sa faci cum ti-a recomndat dr, banuiesc ca DT clasic. Pt a nu fi inima indoita, mi se pare ca pana in sapt 13,4 poti faci dry test. Adica cu rezultatele de la eco si sange recoltat.
IgG pozitiv inseamna ca ai avut la un moment dat boala si IgM negativ inseamna ca ai imunitate la boala respectiva si nu o ai in momentul recoltari. Adica, e de bine.
Zbubu la prima sarcina facusem si eu o coama de ma miram. Dupa sarcina cadea cu pumnul. O pritena de a mea a fost invers. Ii cadea si nici nu-i crestea cum trebuie parul. Adica, crestea f incet. Problema s-a remediat dupa nastere.
lauraf89 spune:
Salutare fetelor! Cum suportati caldura?la noi e jale
Pretty drum bun acasa...te asteptam cu vesti cand ajungi, daca vrei iti las nr meu pe PM poate ne vedem
11+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
prettysunshine spune:
Buna fetele,la mine iar era sangerare rosie azi dimineata,asa ca sunt iar tare speriata,probabil ca dupa doua saptamani ar fi trebuit sa ma obisnuiesc,dar tot mi-e frica si mereu ma intreb daca sarcina e tot acolo.
Dankutza,iar m-ai bagat in ceata,ce-i ala dry test?Eu pot sa va zic cate in luna si in stele despre CVS si amnio,dar despre testele astea nu stiu nimic,ca nu le-am facut niciodata.
Laura,multumesc si da,sigur ca vreau sa ne vedem,numai sa ai tu liber la miscare si sa nu ma puna si pe mine la pat medicii romani.La tine cum mai e sangerarea,s-a oprit?
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
8+
lauraf89 spune:
Pretty ai PM! Eu sunt binisor, nu grozav, am iesit azi un picut si am vomat pe strada..asa ca de urgenta inapoi acasa...m-am simtit cam penibil, dar nu cred ca m-au vauzt multi pe dupa copac
11+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui prettysunshine Dankutza,iar m-ai bagat in ceata,ce-i ala dry test?Eu pot sa va zic cate in luna si in stele despre CVS si amnio,dar despre testele astea nu stiu nimic,ca nu le-am facut niciodata. |
Prea bine nu stiu nici eu. AM vazut ca sunt trei variante de facut in primul trimestrul Dt clasic, DT metoda Nicolaides si Dry test. Aici am citit si eu nitel despre el http://www.desprecopii.com/info-id-7544-nm-Dry-testul-in-sarcina.htm
Cum gine nu mi-a recomndat, nu mi-am mai batut capul cu el, desi o prietena imi recomnda testul asta. Acum nu o sa fac tot ce e pamant. Raman la DT Nicolaides si gata. Merg pe mana dr meu. Si am vazut ca nici una dintre voi nu l-a facut, asa ca am renuntat si eu la el.
De fapt si Dt Nicolaides si dry test, au detronat Dt clasic. Se pare ca cel mai bun este DT Nicolaides.
Katy82 spune:
Buna fetele! Astazi fac cinste cu ce doriti voi - ceiulet, limonada, fructe, cafeluta. Este ziua mea. In rest despre mine ce pot sa va spun - daca stau cuminte in pat totul e ok, cum ma foiesc pe la bucatarie sau plec pe undeva incep scurgerile maronii- rozalii. Deci stau cat mai cumintica in pat. Pup pe toate!
Sunt in 5+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png
lauraf89 spune:
Neatza fetelor! Multumesc pt limonada, a mers de minune pe caldura asta!
LA MULTI ANI, KATY! Multa sanatate si numai bucurii in viata iti doresc! Sa ai un bebe sanatos si frumos si o sarcina cat mai usoara!
App de sangerari, stai in patut, cel mai bine si evita sa iesi afara pt ca este ff cald!Multa sanatate!
Resul fetelor ce mai faceti? Cum a fost in week-end? burticile si bulgarasii
11+
Blue_sea spune:
Neata!
Katy, La multi ani!
Bubbles, paraca intrebai de vopsea de par. Eu tocmai ce m-am facut cu una pe baza de plante: unde era deja blond a iesit ok si uniform, dar radacina nu o coloreaza deloc. Asa ca am decis ca dupa cele 5-6 spalari regulamentare sa pun o vopsea normala.
Si noi face doar DT. Lunea viitoare mergem la eco si sper sa aflam si ce e
11+