BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Pisigri sanatate multa micutei. Incercati si miere, propolis si lamaie. Ii intareste sist imunitar si mai scapa de pastilute.

Sunt in 4+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Pisigri sanatate fetitei! I love Garfield!!!

Cris nu mi-a luat noua eprubete doar pentru Dt ci si pentru a verifica toxoplasmoza, diabet etc Sa stii ca si eu nu mai suport fructele (dupa-amiaza/seara) asa ca acum procedez ca dupa cart, fructe la micul dejun si in rest in timpul zilei le evit. Dar si asa aproape nu e seara in care sa nu stau cu capul in buda.;)Eu nu stiu cum ajung eu in Los Angeles peste doua saptamani ca vad ca nici la pastilele contra greturilor nu reactionez; acum mi-au prescris sirop contra greturilor sa vedem ce poate;) oricum stressy stressy

Carmen hai ca va trece perioada bussy si vine vacanta :)

Pretty vacanta placuta in Romania!!

va las e 12 si la mine 12 e utrogestan time

10+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Acum am picat si eu de servici! Cica e vacanta !!!

Bubble chiar nu stiu ce sa mai mananc ! Si eu care ma gandeam ca la atatea saptamani se duce greata si dispar starile astea negative ! Azi o colega care nu stie de sarcina ma aprecia ca am slabit si ca imi sta bine !Ma intreba ce cura de slabit am tinut !

Mai este cineva cu RH negativ pe aici ? ??? Am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni !

www.gradinacris.blogspot.com
12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Dankutza,m-ai pus rau pe ganduri cu testul ala nou,in Iasi probabil ca nu se face inca,la Bucuresti n-am cum sa ajung si aici vad ca il puteam face,dupa cum zice Bubble.Dar acum ce sa fac,nu mai pot amana plecarea,e prea tarziu.Bubble,multumesc pentru urari,o sa fie vacanta placuta,daca scap de sangerari si iese si rezultat bun la dublu test.
Azi mi-au venit rezultatele de sange,alea cu multe eprubete de care zicea Bubble.Si nu e prea bine,TSH e aproape de limita superioara,asa ca m-au chemat sa-mi dea reteta de antibiotice.Avand in vedere ca aici dau antibiotice greu de tot,cred ca sunt destul de speriati si ei de sarcina mea,dupa ce s-a intamplat data trecuta.Si tiroida e si ea destul de aproape de limita superioara.Dar am multe nelamuriri,ca am luat analizele la plic si acum nu stiu sa le citesc,asa ca help cele care stiti.Scrie asa Toxoplasma IgG pozitiv si Toxoplasma IgM negativ.Eu nu stiu cum vine asta si pozitiv si negativ.Si la fel e la Cytomegalovirus IgG (CMV) pozitiv si Cytomegalovirus IgM (CMV)negativ.Stiu ca nu e de rau ca mi-ar fi zis la telefon cum mi-au zis de infectie si de tiroida,dar tot as vrea sa inteleg.Doctorita mea e in concediu,asa ca am luat analizele si reteta de antibiotice de la secretara.Nu stiu sa le citesc pentru ca data trecuta le-am facut la medicul de familie care mi-a zis ce e rau si ce e bine si le-a trimis la ginecolog,eu nici nu le-am vazut.cam asta despre noi,eu sunt ametita mai toata ziua de la progesteron,insa de luni pot sa-l reduc la doua doze pe zi.Bubble imi pare tare rau de greturi,eu nu am mai deloc,doar dimineata putin dupa ce mananc,dar e neglijabil,pot functiona normal.Si la sarcina trecuta nu a fost deloc asa.Ma intreb daca scap si de arsuri si de durerile de stomac care m-au chinuit sarcina trecuta,eu am si ulcer duodenal si se manifesta urat in sarcina.
Pisigri,sanatate fetitei!
Crismac,eu am RH pozitiv,deci nu te pot ajuta.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Laura,cum te mai simti?

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

pretty, igg-ul reprezinta imunitatea pe care o ai la boala respectiva.
igm-ul reprezinta o infectie curenta, activa.

faptul ca ai igg pozitiv la toxoplasma si citomegalovirus inseamna ca in trecut le-ai facut pe amandoua iar acum esti imunizata - adica nu le mai pot face, ceea ce e foarte bine.

rau era daca aveai igm pozitiv la toxoplasmoza sau citomegalovirus, asta insemna ca in prezent, insarcinata fiind, aveai o infectie cu unul dintre virusii respectivi. un igm negativ, cum ai tu, reprezinta faptul ca nu exista nicio infectie activa in prezent cu niciunul din respectivii virusi.

asa ca stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pretty IgG indica expunerea la virus, adica anticorpii. IgM pozitiv ar fi fost problema, ar indica prezenta virusului. IgG pozitiv la CMV am si eu.
Multumesc fetele pt urari!

Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Pretty eu te astept in Iasi! Cu sangerarile asa si asa, cu durerea de burtas la fel..emotii cat cuprinte, nu ma pot duce la examene, sunt suparata...asa e
Acu despre analize stai calma e de bine!!!! Anticorpii IGG arata ca ai facut boala si ca ai ramas cu anticorpii, anticorpii IGM inseamna ca e o infectie activa(ceea ce e de rau daca este pozitiv, dar la tine e negativ deci e de bine)! Nu au cum sa fie IGG si IGM pozitivi impreuna, IGG apar dupa ce a fost o infectie activa. Sper ca m am facut inteleasa, neuronul gravid se exprima mai greu.daca mai vrei sa afli ceva let me know

10+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

fetelor acu vin si eu cu o intrebare tembela, ca nu e o problema reala, e mai mult o curiozitate.

in prima sarcina am avut un par superb! nu-mi cadea nici macar un fir de par. eh, acum pica mai mult decat imi pica inainte sa raman insarcinata. ma si ingrijoreaza putin situatia pt ca in mod normal parul intra intr-un ciclu de stagnare in timpul sarcinii, si nu mai cade datorita hormonilor.

mai exista vreuna printre voi care se confrunta cu asa ceva? stiu ca multe dintre voi aveti probleme mult mai serioase decat parul, dar trebuie sa intreb, poate exista cineva care trece prin ceva similar. o fi din cauza faptului ca este a doua sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Cytomegalovirusul se poate reactiva, este la fel ca Herpesul...doar toxo s rubeola raman asa(adica imunizata forever sau nu si atunci poti face boala)

10+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput