BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giulia_S spune:

Buna burtici! felicitari in primul rand pentru sarcina, va doresc s-o purtati usor si sa fie bebele si voi sanatosi tot timpul!
La sfatul unei mamici de pe forum, va povestesc despre pernele ptr gravide care, incepand cu luna a 4-a devin din moft, necesitate. Pe www.pernegravide.ro sunt 2 modele, ambele f comode (eu am adorat perna Bastonas, si acum dorm cu ea!). Tot acolo, daca va ganditi din timp sa faceti achizitiile ptr camera lui, este si o varianta de set de lenjerie ptr patut, cu tot ce-i trebuie lui, cel putin un an si jumate; sfatul meu e sa va opriti la perna, puneti pe altii sa va ia cadou (pe care oricum vrea sa vi-l ia) lenjerii si chestii pt bebi.
Sarcina usoara si la cat mai multe surprize si senzatii placute din partea burticii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buna seara,

Va multumesc mult mult pentru urari! :) Si din nou imi exprim regretele pentru Pretty. Sunt cu gandul alaturi de tine!

Eu nu stau mult, ca maine plecam in concediu, am emotii mari pentru ca Cristi ramane acasa cu bona si cu bunica lui, soacra mea.... sper sa fie bine pentru ca in ultimele 3-4 zile numai cu febra a fost...si offf sper sa nu fie bolnav si eu sa nu fiu langa el. O amarata de faringo-amigdalita... :(

Pana una alta abia astept concediul pentru ca pur si simplu vreau sa dorm. Zilele astea m-au apucat si pe mine greturile...mai serios. Nu eram deloc in stare sa ma ocup de Cristi, el bolnav, eram la pachet. Offf, sper sa fie totul bine. Abia astept trimestrul 2 sa ma linistesc!

Va pup, o seara bunaaaa!!!

Mami de Cristi (09.03.2011) si 7+

Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Spiridusha concediu placut, sanatate micutului!
BlueSea merci de raspuns!

Sunt in 5+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Pretty,imi pare tare rau! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa treci peste aceasta incercare si un bebe cat mai repede...

10+

Mergi la inceput

, aboVa scriu scurt, noi suntem in vacanta, am fost la mare, a fost frumos. Au trecut greturile, sufar de dureri de mijloc acum .

Ayla, felicitari pentru casatorie, eu nu am putut vedea pozicile.

Spiridusha si Katy, la multi ani!!

Pisigri, felicitari pentru bebe miscator , abia astept si eu!

Distractie placuta burticilor care se pregatesc sa plece/sunt in vacanta.

10+

Mergi la inceput

Azi am implinit 12 s!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Lorena ma bucur ca sunteti bine si ca te-ai intors !

Katy eu la prima sarcina nu am avut nici un fel de simptome asa ca e in regula .

Maine plecam si noi in concediu . Riscul pt. trisomii si pt sindromul Down a iesit foarte redus la mine , risc sub media varstei mamei . I-am auzit inimioara , iar dr. i-a masurat tot ce a prins : inima , cu patru cavitati , rinichi , vezica , abdomen , coloana si creierul , mainile si picioarele .... cand a inceput dr. sa spun ca aia e bine , ca asta este in regula nu m-am putut abtine si m-a bufnit plansul . Mi se parea un vis frumos ! A spus ca nu mai recomanda alte analize invazive gen amnio si nici TT . Nu am intrebat ce este . Data viitoare !

Majia felicitari pt. saptamana adaugata !

burticile si bulgarasii !

www.gradinacris.blogspot.com
13 +

Mergi la inceput

Cris, ma bucur ca totul e bine cu bebe ! L-ai vazut bine? Misca mult?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetelor!!!
abia ce m-am intors si eu de la donat sange pentru analize!
cald, rau!!!

apropo, ma tin ce ceva timp s ava intreb( recunosc ca am citit despre o doritoare dar nu am mai reusit sa-i raspund in timp): nu doriti parla d ela contul de poze, sa va mandriti cu burticile si bulgarasilor locatari?!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Cris ce frumos!!Felicitari pentru o ecografie reusita si un test trecut cu brio! Noi marti avem ecografia si eu sunt un pachet de stress pe tema asta, abia astept sa treaca sa aud ca totul e bine!

Pisigri felicitari pentru miscacios!! As avea si eu niste lucruri de trimis la bazar (nu de bebe insa) dar nu stiu cum sa fac sa ajunga in Romania. Am sa trec insa ceva in contul micutei, am vazut ca a fost sarcina reusita prin in vitro si tumora este de sac yolk, asta inseamna oare ca a aparut in perioada intrauterina?Oricum multa putere parintilor si sanatate micutei

Majia vacanta placuta in continuare si bine ca au trecut greturile!!

Spiridusha concediu placut si voua!!

Katy tu cand ai programata ecografia?

Noi suntem bine insa stresati dupa cum spuneam a trecut o luna de la ultima ecografie si mi se pare atat de mult....as vrea sa pot dormi sa ma trezesc marti dupa ecografie!!

va pup zi frumoasa tuturor

11+ cu little bubble

Mergi la inceput