BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

A, si ca m-am staurat de stress mi-am comandat asta http://www.ckhealth.nl/product_images/m/sonotrax_b_fetal_doppler_lcd_display_.jpg64563.gif

am citit review-urile pe net sunt pozitive, promit ca nu o sa fac exces, lu barbate-miu iam zis ca l-am luat ca sa-mi ascult inima mea dar no sa ma opun daca o sa sara aparatu asta de la inima mea fix pe burtica:))

11+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum

A, si ca m-am staurat de stress mi-am comandat asta http://www.ckhealth.nl/product_images/m/sonotrax_b_fetal_doppler_lcd_display_.jpg64563.gif

am citit review-urile pe net sunt pozitive, promit ca nu o sa fac exces, lu barbate-miu iam zis ca l-am luat ca sa-mi ascult inima mea dar no sa ma opun daca o sa sara aparatu asta de la inima mea fix pe burtica:))

11+ cu little bubble

Iar el sigur te-a crezut!

Eu maine am examen de permis (traseul). Sunt in mare stress pt ca tocmai ce am mai facut o ora si sunt cam praf, in plus este groaznic de cald, curgeau apele pe mine (masina nu are AC). Ma rog, vom vedea maine ce si cum. Sa-mi tineti pumnii!!!

Cris, bravo! Noi luni mergem la morfofetala. Imi fac putine griji pt ca (dupa mintea mea) PAPPA-ul mi-a iesit cam mic... Again, vedem!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Blue-sea , Bubble ganditi pozitiv . Totul o sa fie bine . Eu incerc sa-mi repet mereu " Trebuie sa fie bine !"
Pe noi bebe ne-a tratat cu spatele !Si nu prea i-a placut sa fie inghiontit ! Cand nu-i convenea mai facea o saritura !

Blue , bafta la examen !

www.gradinacris.blogspot.com
13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

Pisigri felicitari pentru miscacios!! As avea si eu niste lucruri de trimis la bazar (nu de bebe insa) dar nu stiu cum sa fac sa ajunga in Romania. Am sa trec insa ceva in contul micutei, am vazut ca a fost sarcina reusita prin in vitro si tumora este de sac yolk, asta inseamna oare ca a aparut in perioada intrauterina?Oricum multa putere parintilor si sanatate micutei

Spiridusha concediu placut si voua!!

11+ cu little bubble

Bubble, multumesc din suflet !
Da, tumora s-a format in viata intrauterina, Iulia s-a nascut cu ea, dar initial medicii i-au spus mamei ca probabil e un lipom si sa-l lase in pace pina va creste copila sau...pt totdeauna. Marele ghinion a fost ca tumora a crescut spre interior, iar cind marirea ei a devenit vizibila la exterior era deja foarte tirziu
Cu lucrusoarele pentru bazar, ce sa zic, eu le pot prelua sa le pozez/postez, dar nu stiu daca iti convine tie sa le trimiti prin posta incoace...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

[/quote]

Iar el sigur te-a crezut!

Eu maine am examen de permis (traseul). Sunt in mare stress pt ca tocmai ce am mai facut o ora si sunt cam praf, in plus este groaznic de cald, curgeau apele pe mine (masina nu are AC). Ma rog, vom vedea maine ce si cum. Sa-mi tineti pumnii!!!

Cris, bravo! Noi luni mergem la morfofetala. Imi fac putine griji pt ca (dupa mintea mea) PAPPA-ul mi-a iesit cam mic... Again, vedem!

11+
[/quote]

buna fetele ... nu am scris de muuuut ,am incercat insa sa va citesc si sa va prind din urma ... dar de saptamana asta am inceput cu programul redus de 6 ore ... deci ...poate o sa am mai mult timp ..

Blue - shi eu mi-am facut griji ca mi se parea mic si nu gaseam pe net nimik ... unitatzile de masura erau diferite pe net ..eu facnd analizele de sange la Regina Maria(pappa - 0.998 ui L ) shi doua saptamani am stat asha cam panicata... eco am facut-o la Hadi Rahimian un super om ... totul e ok ...

singura problema la mine pt care incerc sa nu ma stresez este ca am tensiunea cam mare ..bine eu o aveam shi inainte ..deci ... acum speram sa nu creasca ... shi de asta stau shi program scurt la birou si evit stresul

bafta multa la eco .. shi fii calma ... totul trebuie sa fie ok

[/quote]

Mergi la inceput

preety ... cuvintele intr-un astefel de moment sunt de prisos ... putere ... pt ca trebuie sa mergi mai departe

Mergi la inceput

crismac felicitari pt eco ! sa fitzi sanatoshi

fetelor noi carora nu am apucat sa le zic nimic ..le urez sarcini usoare ... fara probleme si muuuulllttttttaaaaaaaa sanatate

Mergi la inceput

Citat:

11+ cu little bubble

vai ... shi eu imi doream ..pt a ma mai linishti ..eu care am tensiunea oricummm ... nu in grafic ..dar sotul zice NU ... ca asha o sa innebunesc de grija ... cu tensiunea mi.am luat-o intr-o zi de 11 ori ... dupa ce ma bagase intr-o panica generala un medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Buna dimineata tututror,
Va invit la o cafeluta sau un fresh de portocale
Din pacate eu numai dimineata pot sa intru, ca la job nu e voie pe net, dar va citesc mereu.
Noi o sa mergem pe 18 la bitest si apoi o sa facem si morfofetala....poate reusim sa aflam ce sex o sa aiba bebe ...abia astept
Trebuie sa ma apuc de renovat apartamentul sa incepem sa pregatim camera lui bebe.
Va tin a curent cu noutatile.
Va pup si va doresc o zi placuta.... si aveti grija pe unde umblati pe caldurile astea... si sa va hidratati.

Carmen 10+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Crismac ma bucur tare mult ca a fost ok. O sa fie bine!
Bubble sa stii ca pe mine ma tenteaza f tare aparatul ... cred ca m-ar calma daca intru in panica. O sa ma interesez, poate livreaza si in Ro.

Am vazut ca unele din voi deja ati trecut la program de 6 ore. La mine la job cred ca ar fi considerat un mare tupeu sa trec asa devreme. Voi pe la cate sapt vreti sa cereti asta, trebuie ceva de la medicul de familie sau de la cel ginecolog?

+14s Doamne ajuta!

Mergi la inceput