FIV in Ungaria 165

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

Ioana...felicitari
ma bucur din suflet pentru tinesarcina usoara pana latermen iti doresc
am o intrebare...nu stie nimeni cand intra Zadori in concediu?este un mister..si nu mai vreau sa-l sun sa intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata !

la toate

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
ian 2010 sarcina oprita din ev la 8 sapt, april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Jaguar, acum am reusit sa ajung la zi cu cititul si la voi. Felicitari, draga mea, sa ai sarcina usoara pana la capat si sa decurga totul lin si frumos.

Ioana, felicitari si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata!

Ioana...felicitari!!!!!
Mona...asa sunt eu,mai prapastioasa!
Olimp...ma bucur ca esti mai bine

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna

mutatie Factor II heterozigot

Mergi la inceput

buna imi sunt bine acum , weekendul a fost lung si am avut timp suficient de gandire si de reevaluare a prioritatilor ...asa ca I'm back ! incet incet se reface si optimismul...

azi dupa amizaza merg la doctorita ginecoloaga sa vedem cum stam , cu operatia , daca primesc liber... , si sa discut despre innoportuna vizita a menstruatiei la 21 de zile ., si de de absenta ovulatiei.

imi am vazut rezultatele spermogramei sotului , sti si mie mi-i se pare ciudat , in tara ii ies rezultate mult mai slabe decat in Ungaria , oare sa ne dea rezultate in persepctiva faptului ca proba e ok pentru inseminare sau fiv si nu pentru cale naturala ? ma gandesc eu.

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Ioana....felicitari mamico..., sa ai o sarcina fara probleme si bebe sanatos...sa fiti cu toti sanatosi sa sa va bucurati de aceasta minune .

Am deschis....am citit....mi-a schimbat din nou ziua, caci ieri am fost randul meu sa intru in butoi ....., un we la munte, care ar fi trebuit sa fie o detasare si o relaxare a reusit sa strecoare unda de neputinta in lupta asta nemiloasa si "invidia" pe cei care au copii si o familie intregita. da stiu ei nu au nici o vina si nu stii niciodata ce ascunde fiecare familie...dar nu am de ce sa ma ascund dc asa simt cateodata....dar gata astazi e o noua zi, o noua reusita si asta imi da aripi....

Va pe toate fara exceptie.
O zi minunata....aspirante, gravidute si mamici.

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012

PAI 675 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Ioana - Felicitari! Sarcina usoara!
Va pe toate si s-auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Ioana 55, FELICITARI! Sa ai sarcina usoara si sa-ti vezi minunea peste 9 lunii! Minunile exista, important e sa credem in ele, iar acum e randul tau sa-ti se intample!

Olimp, nu-ti pierde speranta! Sa sti ca si cand o sa fi gravida tot o sa ai resentimente fata de persoanele care nu fac nici un efort si tap pac gravide... Prin ce treci tu cred ca au trecut toate fetele de aici de pe forum. Dar esti pe calea cea buna, pentru ca recunosti ca ai o problema si o impartasesti si cu noi!

PUP toate fetele, proaspete gravidute si toate viitoarele gravidute (adica pe toate)!

LORI 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Ioana 55, FELICITARI! Sa ai sarcina usoara si sa-ti vezi minunea peste 9 lunii! Minunile exista, important e sa credem in ele, iar acum e randul tau sa-ti se intample!

Olimp, nu-ti pierde speranta! Sa sti ca si cand o sa fi gravida tot o sa ai resentimente fata de persoanele care nu fac nici un efort si tap pac gravide... Prin ce treci tu cred ca au trecut toate fetele de aici de pe forum. Dar esti pe calea cea buna, pentru ca recunosti ca ai o problema si o impartasesti si cu noi!

PUP toate fetele, proaspete gravidute si toate viitoarele gravidute (adica pe toate fetele de aici)!

LORI 32+

Mergi la inceput

lorena cred ca ai dreptate sentimentele doar noi cele incercate le cunoastem si cred ca nu dispar ...sau cel putin se atenueaza cu timpul daca intervine reusita

vad ca pasesti pe ultima suta de metrii , sarcina usoara cat a mai ramas . cu fiecare reusita care se anunta pe aici ma reanimez si imi reda speranta ! , ioana, smack -de la babute, jaguar , tot mai multe si tare ma bucura !

fetelor

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput