FIV in Ungaria 165

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Salutari!
Soroc80 - Da ce repede trece timpul! Tinem pumnii! Sa ne povestesti. Din pacate nu am avut pe 112 (unde-s pitici mai multi) ci numai pe 141. Da sunt bune si astea, ca na! ce sa fac la mine nu mi-a picat niciodata sacu' cu malai din cer.
Imi - Da, am grija! Sincer le fac ca pe banda ca astea-s simple de tot. Am lucrat in firma de consultanta si proiectare, unde se depuneau dosare mult mai complexe (APDRP -121, 312, 322, 313 s.a. POR - 4.3, 5.2, POS s.a.) Singurul inconvenient de atunci si de acum: tabelele si tabelasele care trebuie sa le mut aranjate din excel in word de la demonstrarea viabilitatii, in rest ca pe banda! Numai dosare sa mai pice si saptamana asta! Dar tare ma tem ca niet dosare! Si asa am primit ce s-a strecurat de pe la altii, adicatelea de la cine lucra direct acolo unde se depun aceste dosare. Da i-os multumita, ca de nu insistam nu capatam! Apropo, acu' doi ani i-am facut sotului un dosar de asta pe 141 (la 112 nu s-a incadrat), dupa ce o colega de birou ii facuse la a lui pe 112. A fost foarte incantat ca i l-am facut super OK. Si ce credeti ca face? Incepe el sa-mi faca reclama pe la colegii lui, pe la neamuri, pe la cunostiinte. Zice: pai un banut in plus nu strica! Urmare: le dau tot felul de informatii despre masura. Imi zice anu trecut, inainte de a incepe masura: sa vezi cate dosare o sa ai! O sa trebuiasca sa-ti iei concediu! Vine masura 141. Si abia primesc doua dosare. Si alea de la aceiasi persoana de la care le-am primit anul asta, adica direct de la sursa unde se depun. Intreaba apoi sotul, cunostintele la care le-am tot dat zeci de informatii, ce au facut? Unu: am fost la APIA si mi s-a oferit ala ca mi-l face si l-am facut cu el. Altu: am fost sa ma informez la APDRP si mi s-a oferit de acolo, ca mi-l face. Altu: pai am vorbit cu x (persoana cu care colaboram eu - sic! ca tot eu i-am facut dosarul) ca tot lucra direct acolo la depunere.
Nu stiu de ce te ingrijorezi atat de spermograma lui. Ca la familia care ne-au facut introducerea la Buda, el era marea problema, Si era mare, mare de tot! Mai ca nu a ajuns el la punctie testiculara. Numai ca el a refuzat si uite asa cu doar 1-2 alergatori, au reusit! Sincer trebuie si mult noroc. Ei abia au avut un embrion si au reusit. Eu n embrioni si rezultat ioc. Asa ca, bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Olimp - Cum esti? Ti-ai mai revenit? Hai ca poti! Trebuie sa reusim!!! Pe mine stii ce ma scoate din sarite? Cand aud ceva de genul: "mi l-am programat in perioada de reduceri de personal ca sa nu ma dea afara", sau "acu m-am gandit ca luna asta sa-l fac si pe al doilea ca unu nu-i de ajuns si daca tot e salar mare...", sau "il fac si pe al doilea ca tot raman in concediu prelungit". Si culmea ca le reuseste! Doamne! Ca nu vreau sa fiu rea, dar sincer nici eu de multe ori nu mai pot! Simt ca cedez! Dar imi tot spun: Hai ca trebuie sa reusesc! Trebuie sa pot! Sotu e de acord inclusiv cu donate numai sa reusim. Olimp - trebuie sa reusim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

buna fetele
ce liniste pe aici,,,
Ioanaa hai cu beta maaareee!!!!!!
Dora, imediat vii si tu cu vesti bune!

va pooopicc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

fetele dragi, care m-ati sustinut cand nici eu nu mai credeam in sansa mea, vin si eu cu o raza de speranta. Azi, ziua 14 dupa ET, beta hcg 784!!!
Nu-mi vine sa cred, inca nu realizez ce mi se intampla!!!

fetele dragi, va doresc din suflet sa aveti beta pozitiv, sa credeti in sansa voastra, mie mi-a fost greu, am avut sanse scazute la fiv, dar minunea s-a intamplat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ioana 55 felicitari !

ma bucur pentru reusita , sper sa fie molipsitoare...

mona sunt mai bine , reintru in joc , de " trebuie sa reusim "

fetelor , incet imi revin ,incerc sa ma gandesc ca poate de indura DD si de noi si ne ajuta

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
ian 2010 sarcina oprita din ev la 8 sapt, april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

olimp,abia azi am vazut postarea ta,sa stii ca,toate am simtit macar o data ce ai simtit tu...este foarte greu sa vezi peste tot unde te uiti "reusite naturale",prieteni,cunostinte care nu se casatoresc bine si deja fac cate un copil,sau , mai ceva ,sunt deja gravide in ziua nuntii...prietene nemaritate care fac copii intr-o doara...doar pentru ca "asa si-au propus" (cunosc cazuri).Atunci te intrebi cum ei / ele reusesc si eu nu??Adevarul este ca nu te intelege nimeni mai bine decat noi,cele care suntem in situatia aceasta,fiecare cu problemuta noastra,pe care incercam din rasputeri sa o rezolvam.M-am regasit foarte tare in Jaguar atunci cand spunea ca,in sinea ei,desi isi dorea un copil inca devreme,simtea ca va fi o problema.Exact asta am simtit si eu,dar imi spuneam ca...poate este doar o idee nebuna de-a mea.Insa s-a adeverit.Este normal sa cedam psihic,nu este deloc usor sa privesti fericirea altora in ochii lor atunci cand vorbesc despre copilul lor,cand stii ca pentru tine...este un vis care nu stii cand sau daca va deveni realitate.Dar...nu trebuie sa renuntam,mergem mai departe,nu cedam.Ne incurajam una pe cealalta.Capul sus si gandeste-te la ziua in care vei reusi si toate trairile astea vor deveni amintiri!Va veni si ziua aceea,fii sigura!!
ioana55,ti-am spus ca tu urmezi dupa jaguar,felicitarile mele,sper sa se transmita si la noi candva bucuria aceasta fara margini pe care o traiesti acum,ca sa stim si noi mai bine prin ce treci...Doamne da!!Ce beta mare si frumos!Oare de ce!
Pup toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

raissa multumesc pentru cuvintele tale , cum de altfel le multumesc la toate fetele pentru cuvintele de incurajare , asa cum spui si tu si mona , e frustranat sa vezi ce se perterce pe langa tine...si noi nu putem . Sper ca intr-o buna zi toate povestile acestea sa fie amintri .....

fetelor

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
ian 2010 sarcina oprita din ev la 8 sapt, april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Ioana_55 , super news!! Ma bucur nespus sa ti dea D-l sarcina usoara , si well done!!! Deci se poate !!

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_55

fetele dragi, care m-ati sustinut cand nici eu nu mai credeam in sansa mea, vin si eu cu o raza de speranta. Azi, ziua 14 dupa ET, beta hcg 784!!!
Nu-mi vine sa cred, inca nu realizez ce mi se intampla!!!

fetele dragi, va doresc din suflet sa aveti beta pozitiv, sa credeti in sansa voastra, mie mi-a fost greu, am avut sanse scazute la fiv, dar minunea s-a intamplat

wooww Ioanaaaaaa!!!!! felicitarriiii!!!!!!!

Ma bucur tare muuuulttt!!! bravoooo
Doraaa, hai tu urmezi!

Mamico, sa ai o sarcina usoara si bebei sanatosi si la termen!
Tu ai pus blasto sau de z 3?(scuze, nu am retinut)
Venim toate cu beta peste 700 hihiiii

fetele capul sus, Bunutul are grija de fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Multumesc mult fetelor pt gandurile voastre bune. Ma sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti toate visul si a aveti bebei frumosi si sanatosi
Jaguar, eu am transferat la 4 zile, singurii doi embrioni, se pare ca au fost cu noroc

Mergi la inceput