Clubul "babelor" FIV-oase 47

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

elenush eu m-as fi dus la chef
eu nu m-am uitat niciodata la filme pe net Ma enerveaza sa ma chiorasc la un monitor atata timp, stau suficient la servici toata ziua cu ochii numai la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

buna fetelor
Qiao ma gandesc la tine si iti trimit energie pozitiva!
Aadina OlimpiadobreMany va multumesc fetele

sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao, draga mea, sa ai parte de mult noroc si de un embie luptator si incapatanat!!!! Doamne ajuta! Cat despre plictiseala, incearca totusi cu seriale pe net. Asa credeam si eu ca e naspa si nu imi placea sa ma uit, dar dupa ce descopeream un serial fain, ma captiva si nici nu mai realizam ca privesc e ecranul calculatorului. Sau citeste o carte buna, seara iesi la plimbare cu sotul tau etc. Hai, trebuie sa fie bine!

Jaguar, am ratat vestea, iti doresc sarcina usoara pana la capat. Cand ma intorc acasa, voi intra sa citesc povestea ta, banuiesc ca ai scris-o.

Sami, iti inteleg perfect butoiul, asa ca te imbratisez cu drag. Si iti mai spun sa incerci sa vezi pana la capat daca iese ceva pozitiv din cauza steriletului. E un lucru foarte diferit fata de ce ai mai facut si poate ca merita sa acorzi un pic de incredere. Si sa iei lucrurile asa cum se intampla, nu mai gandi in avans. Lasa-le sa se intample si le faci fata pe masura ce apar. Distractie placuta la munte.

Ady, Lara, Sabi, Cris, Veve, Many, Daniela, Ari, Ralu, Lore, Ioana si scuze pentru ca sigur mi-au scapat nume. Adevarul e ca va pup pe toate. Qiao, hang in there!

Ah, eu pe 10 iulie am programare pentru histerosonograma la Budapesta. Iar PK sigur ca mi-a spus ca analizele de trombofilie se fac doar daca pierzi macar 2 sarcini si ca mai discutam. Cand ma intorc la TM va scriu eu ce ma sacaie pe mine si poate va dati cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Neata fetelor! Poate ati auzit la stiri, indemnizatia ar putea revenit la 85%, cel mai propbabil din septembrie:

http://www.ziare.com/mariana-campeanu/ministrul-muncii/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ar-putea-reveni-la-85-la-suta-in-septembrie-1175703

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Alex, am auzit ceva zvonuri dar nu amanunte. Poate ma lamuresti. Adicatelea, 85% timp de doi ani sau 85% pe un an? Mersi fain :o)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

pai in cazul asta hai sa ne gravidim repede cu toate, pana nu or sa se razgandeasca.

Mergi la inceput

Alina, cred ca 85% pentru ambele variante, dar am citit ca plafoanele se mentin, deci nu poti depasi 1200 lei daca stai 2 ani in concediu:

In ceea ce priveste plafoanele indemnizatiei pentru cresterea copilului, acestea se vor mentine la nivelul actual: plafon minimal de 600 lei, plafon de 3.400 lei pentru optiunea concediului de un an si de 1.200 de lei pentru concediul de doi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Aaaaa, pai asa nu ne convine... Eu speram ca s-a revenit in totalitate la varianta veche cu 85%...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Eh, sa recunoastem ca sunt smecheri, pastreaza plafonul la fel. Deci nu e o revenire la ce a fost inainte, au gasit ei modalitatea asta care oricum tot pe ei ii avantajeaza.
Zicea madama campeanu: femeile cu salarii mari oricum se intorc mai repede la munca!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Da, Brigit, daca oricum lasa plafoanele, e la fel, acum am citit tot.

Mergi la inceput