Clubul "babelor" FIV-oase 47
Raspunsuri - Pagina 7
daniela74 spune:
da,am vazut ca nu da prea mult randament
,dar ma gindeam sa intreb si eu dr.Ce este de fapt,o injectie,un gel pe car ti-l introduc ei,nu gasesc nimic concludent pe google
c`est la vie,pas le paradis
daniela74 spune:
merci
,parca l-as incerca si pe asta daca o sa ajung la transfer....oh Doamne, cine stie ce surprize ma mai asteapta 
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela74 merci ,parca l-as incerca si pe asta daca o sa ajung la transfer....oh Doamne, cine stie ce surprize ma mai asteapta ![]() c`est la vie,pas le paradis |
de ce esti pesimista, hai capul sus, va fi bine, trebuie

daniela74 spune:
Many
fata draga,hai sa-ti spun de ce sint pesimista,cu riscul sa ma repet:dupa 5 fiv-uri din care unul il consider reusit cu sarcina biochimica,ultimele 2 fara transfer de embrioni din cauza ovulelor proaste(mie imi place sa cred ca din cauza laboratorului si a lipsei de implicare a dr-ilor
),am schimbat clinica si mai fac un fiv,ultimul cu ovulele mele,le mai dau o sansa si poate se intimpla minunea.Daca nu, am deja pregatit planul b,sint in tratative cu o tanara mamica de 21 de ani care are o fetita superba si care in schimbul unei recompense $$$$ cred ca ne ajuta.Aici fiv-ul cu donate e legal dar au liste de asteptare lungi,in schimb daca mergi cu donatoarea de manuta e ok.Sper totusi intr-o minune 100% a noastra,iar daca nu,chiar nu ma deranjeaza.Stiu doar ca anul acesta o sa fiu graviduta
speranta moare ultima ![]()
samira33 spune:
daniela,esti foarte tare daca anul asta te vezi gravida.
la mine incepe sa se blureze din ce in ce mai tare imaginea cu mine gravida ![]()
va pup dulce...ma duc sa fac niste bagaje...si pana Luni nu mai vreau sa stiu decat de odihna,aer curat,relaxare,plimbare,papa bun si iubit cu soata-ca am ramas cam restantieri la capitolul asta in ultima perioada ![]()
aveti grija de voi si un we fain va doresc

daniela74 spune:
Sami tu sti bine cum e cu imaginea asta
,dar nu putem decit sa speram si asa cum zici tu,tare m-am saturat si eu.Te pup si sa ai we frumos 
QiaoBing spune:
fetele, eu m-am plictisit ingrozitor in casa de una singura
Albu mi-a zis data trecut sa stau in pat in prima zi si pe urma cuminte in casa urmatoarele 3 zile. atunci era iarna si am rezistat mai bine, dar acum ma sui pe pereti. ma tin de maini sa nu fac prea multe pe aici.
MeAlex spune:
Qiao, stai cuminte si mediteaza, gandeste-te ca lupti pentru embi mic! In perioada in care trebuia sa stau numai in pat, ma uitam intens la seriale: Anatomia lui Grey, Private Practice, Parenthood...Astfel trecea timpul mult mai usor.
Hai ca trece repede perioada asta!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
elenus26 spune:
Qiao vin peste tine si te scot in Moghioros (pana nu-l darama astia cu metroul lor). Pana ajung sa stai cuminte sa ma astepti ![]()
Sami sa ai un weekend superb! 
Lara
mi-am asigurat mustatile
Mai fetelor e un chef prin vecini cu muzica si urlete. Sa nu ma faca...ca zilele astea am stofa de reclamagioaica: m-am certat cu Radet-ul, Metrorex-ul, primaria, opc-ul si asta seara cu aia de la Vodafone. Sa sun la police mi-e si mai usor ![]()
Mai bine imi fac un ceai de tei si ma calmez sau sa ma duc la chef?
Pup si somnic pufos babutelor!