Clubul "babelor" FIV-oase 47

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

da,am vazut ca nu da prea mult randament ,dar ma gindeam sa intreb si eu dr.Ce este de fapt,o injectie,un gel pe car ti-l introduc ei,nu gasesc nimic concludent pe google

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

e un gel pe care ti-l introduc in cavitatea uterina la ET.

Mergi la inceput

merci ,parca l-as incerca si pe asta daca o sa ajung la transfer....oh Doamne, cine stie ce surprize ma mai asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

merci ,parca l-as incerca si pe asta daca o sa ajung la transfer....oh Doamne, cine stie ce surprize ma mai asteapta

de ce esti pesimista, hai capul sus, va fi bine, trebuie

Mergi la inceput

Many fata draga,hai sa-ti spun de ce sint pesimista,cu riscul sa ma repet:dupa 5 fiv-uri din care unul il consider reusit cu sarcina biochimica,ultimele 2 fara transfer de embrioni din cauza ovulelor proaste(mie imi place sa cred ca din cauza laboratorului si a lipsei de implicare a dr-ilor ),am schimbat clinica si mai fac un fiv,ultimul cu ovulele mele,le mai dau o sansa si poate se intimpla minunea.Daca nu, am deja pregatit planul b,sint in tratative cu o tanara mamica de 21 de ani care are o fetita superba si care in schimbul unei recompense $$$$ cred ca ne ajuta.Aici fiv-ul cu donate e legal dar au liste de asteptare lungi,in schimb daca mergi cu donatoarea de manuta e ok.Sper totusi intr-o minune 100% a noastra,iar daca nu,chiar nu ma deranjeaza.Stiu doar ca anul acesta o sa fiu graviduta speranta moare ultima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

daniela,esti foarte tare daca anul asta te vezi gravida.
la mine incepe sa se blureze din ce in ce mai tare imaginea cu mine gravida

va pup dulce...ma duc sa fac niste bagaje...si pana Luni nu mai vreau sa stiu decat de odihna,aer curat,relaxare,plimbare,papa bun si iubit cu soata-ca am ramas cam restantieri la capitolul asta in ultima perioada

aveti grija de voi si un we fain va doresc

Mergi la inceput

Sami tu sti bine cum e cu imaginea asta ,dar nu putem decit sa speram si asa cum zici tu,tare m-am saturat si eu.Te pup si sa ai we frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

fetele, eu m-am plictisit ingrozitor in casa de una singura Albu mi-a zis data trecut sa stau in pat in prima zi si pe urma cuminte in casa urmatoarele 3 zile. atunci era iarna si am rezistat mai bine, dar acum ma sui pe pereti. ma tin de maini sa nu fac prea multe pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Qiao, stai cuminte si mediteaza, gandeste-te ca lupti pentru embi mic! In perioada in care trebuia sa stau numai in pat, ma uitam intens la seriale: Anatomia lui Grey, Private Practice, Parenthood...Astfel trecea timpul mult mai usor.
Hai ca trece repede perioada asta!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Qiao vin peste tine si te scot in Moghioros (pana nu-l darama astia cu metroul lor). Pana ajung sa stai cuminte sa ma astepti

Sami sa ai un weekend superb!

Lara mi-am asigurat mustatile

Mai fetelor e un chef prin vecini cu muzica si urlete. Sa nu ma faca...ca zilele astea am stofa de reclamagioaica: m-am certat cu Radet-ul, Metrorex-ul, primaria, opc-ul si asta seara cu aia de la Vodafone. Sa sun la police mi-e si mai usor
Mai bine imi fac un ceai de tei si ma calmez sau sa ma duc la chef?

Pup si somnic pufos babutelor!

Mergi la inceput