Mega-politizarea TVR

Mega-politizarea TVR | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

La 2 saptamani dupa ce primul ministru Ponta spunea ca nu mai doreste ca TVR sa fie politizata, azi, a fost numit, ca presedinte al TVR ... maretul om de cultura - Claudiu Elvis Saftoiu - membru PNL...
http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-12626181-parlamentul-votat-noul-consiliu-administratie-tvr-fara-niciun-membru-pdl-democrat-liberalii-nu-participat-vot.htm

Tututor fanilor Antena3 le dam o veste buna: si la TVR va fi fain de vazut :))

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Politizarea TVR este veche si cu miza, au politizat-o din '89, si pare o lupta fara finalitate.

Pentru ca lucrurile sa se transeze in favoarea cetatenilor eu as sugera sa discutam despre o solutie prin care TVR sa-si pastreze echidistanta.

Cum se poate face.
Se divizeaza TVR in 3-5 firme. Fiecare firma sa aiba conducerea numita de un partid sau grup de partide. Fiecare firma primeste o zi sau doua pe saptamana.
Cetatenii opteaza pentru o firma din televiziune, optiune pe care o poate schimba la 6 luni sau un an, si abonamentul lui ia destinatia bugetului acelei firme, dar el vizioneaza programele de la toate firmele.
Subventile de la guvern sau contractele de publicitatea ale guvernului si comapaniilor nationale sau regiilor, se aloca proportinal cu valoare abonamentelor fiecarei televiziuni.
Firmele care nu au buget sa acopere timpul de emisie isi restrang timpul in favoarea celor la care le-a crescut bugetul, sau fac rabat la calitate.

Fiecare telviziune sa fie obligata sa puna pe site, structura bugetului de venituri si cheltuieli.

In acest fel abonatii decid bugetul fiecarei televiziuni functie de calitatea si credibilitatea informarii si a programelor.
S-ar crea o piata si competitie intre partide sa ofere cetatenilor cea mai buna informatie si cele mai bune programe.

Sunteti de acord cu o intitativa de acest fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Deceneus, lasa cu planuri de astea iluzorii...
Iti place de marele om de cultura Elvis Saftoiu?

omg

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Mi-e antipatic dar nu eu decid.
Sunt mai multi antipatici in fruntea tarii care fac permutari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Il cheama si Elvis?????

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

www.cotidianul.ro/cum-o-sfeclesc-si-liberalii-cand-este-vorba-de-oameni-si-fapte-187081/" target="_blank">Cum o sfeclesc si liberalii cānd este vorba de oameni si fapte? - de Cornel Nistorescu

Citat:
Care or fi fost calitatile care l-au ridicat īn ochii lui Crin Antonescu si ai liberalilor pe fostul om de casa (cu nevasta cu tot) al lui Traian Basescu? Ca īl uraste pe Traian Basescu pentru ca l-a dat afara? Pentru ca are de platit o polita īn numele fostei sale sotii? Ca stie meserie? Ca este un bun manager? Ca da bine pe micul ecran? Toate aceste īntrebari stārnesc rāsul.
..
Si īnca un lucru. Ocuparea locurilor cuvenite PDL īn Consiliul de Administratie al TVR este un soi de mārlanie politica. E drept ca USL-ul a fost tratat aproape la fel de oamenii regimului Basescu atunci cānd au fost facute delegarile pentru diverse institutii.
Dar o atitudine nedemocratica, un abuz nu se combate cu alt abuz si cu o alta exagerare.
Fac parte dintre cei care au convingerea ca multi dintre liderii PDL trebuie cercetati si ca unii au chiar loc rezervat dupa gratii. Dar PDL-ul are locul sau si īn CA al TVR si acesta nu poate fi luat doar cu argumentul ca ”si ei ne-au facut-o noua”.
Daca ar fi sa acceptam acest abuz īnseamna ca ne pregatim sa-l īnlocuim pe genialul Traian Basescu cu multilateralul Crin Antonescu, īntre cei doi nefiind decāt o diferenta de par. Adica de-o chelie! Plus doua vorbe puse mestesugit lānga un verb si rostite cu ochii tinta īn camera de luat vederi.

As vrea sa vad de la PDL-isti un link din presa pro PDL (Hotnews, EVZ, B1.tv etc..) cu o atitudine in care critica pe simpatizantii lor pentru deraiere de la democratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Da` cine se mai uita la TVR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Madalina

Copiii gasesc de toate īn nimic. Adultii, nimic īn toate."

Eu ma uit la TVR, iar TVR Info e una din alternativele la Realitatea/Atena3 daca vrei sa vezi ceva stiri si talk-show-uri.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Eu ma uit la TVR, iar TVR Info e una din alternativele la Realitatea/Atena3 daca vrei sa vezi ceva stiri si talk-show-uri.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Nu stiam....la noi daca nu e boomerang ,minimax etc e discovery si national...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Dar de ce "mega"? E mai "mega" politizarea asta decat toate politizarile de pana acum? Toti cei care au venit la putere au politizat absolut tot ce s-a putut, coborand din ce in ce mai jos in structurile de conducere. Asta cu depolitizarea e "praf in ochi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Dar in ultimii 8 ani, oare cum a fost cu politizarea TVR?
Chiar nu s-a vazut?

Mergi la inceput