Mega-politizarea TVR

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67
Dar in ultimii 8 ani, oare cum a fost cu politizarea TVR?
Chiar nu s-a vazut?

Nu avea cum sa se vada pentru ca in ultimii ani TVR a fost printre putinele televiziuni echilibrate si echidistante din Romania.

Bine, ok, inteleg ca unora discutiile filozofice dintre Plesu si Liiceanu sau interviurile culturale realizate de Patapievici li se par ... imixtiuni politice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Sa reluam: e mega-politizare, sau poate mai corect uni-politizare pentru ca pana acum toate partidele au avut (conform legii care spune ca trebuie sa se respecte distributia politica din parlament) reprezentanti in Consiliul de Administratie al TVR.
USL-ul a inlocuit toti membrii cu membri propusi de ei, netinand cont de nici o propunere a PDL-ului. In contradictie cu legea a fost refuzata participarea reprezentantilor propusi de PDL chiar minoritari fiind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Sa reluam: e mega-politizare, sau poate mai corect uni-politizare pentru ca pana acum toate partidele au avut (conform legii care spune ca trebuie sa se respecte distributia politica din parlament) reprezentanti in Consiliul de Administratie al TVR.
USL-ul a inlocuit toti membrii cu membri propusi de ei, netinand cont de nici o propunere a PDL-ului. In contradictie cu legea a fost refuzata participarea reprezentantilor propusi de PDL chiar minoritari fiind.

dictatura!
se instaureaza dicatura in Romania bag seama.
o sa aiba grija USL sa spele creierii si celorlati romani care mai au dubii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Da` cine se mai uita la TVR?

Eu ma uit!
Cand vreau sa ma purific savurez documentarele lor.
Moise Guran si emisiunile lui fac cat greutatea sa in aur.
Eu nu stiu de ce nu au marsat televiziunile particulare"sa-l cumpere pe bani cat salariul Andreei Esca si poate mai mult"?
Imi raspund tot eu: este un spirit liber si se pare ca TVR il lasa sa-si sustina emisiunea cum vrea el si bine face!
Ma mir Eumada ca nu-l urmaresti!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Si eu ii urmaresc emisiunea "ora de business", impartiala, logica, argumentata! O adevarata placere sa mai vezi si pareri obiective in mizeria mediatica care domina televiziunile noastre de stiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ti-as da mai multe like-uri b.nica pentru Moise Guran.

Stilul lui condimentat si cu putin umor, si cu niste previziuni si interpretari pe care nu multi le fac imi place si mie. Si, in plus prezinta o multime de stiri din domeniul economic pe care televiziunile tabloide sau exclusiv politice le ignora cu desavarsire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Emisiunea "ora de business" a lui M Guran este o colaborare a TVR.
M Guran nu-i angajatul tvr.
Probabil a obtinut acea independenta prin clauze conractuale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Deceneus, cum-necum important este ca TVR are o astfel de emisiune fara cusur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Da, are chiar mai multe, unele facute de salariatii proprii.
A fost politizat TVR-INFO, si ceilalti nu aveau liber la comentarii politice.

Mergi la inceput