Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

offf fetelor,multumesc pt raspunsuri.
am uitat sa zic ca sarcina vineri i-a vazut-o la eco,ia dat si poza,era in uter si totul a fost in regula.azi nu i-a mai vazut sarcina,tocmai de aia v-am intrebat,daca are CM peste sarcina,sarcina se mai vede la eco in timpul sangerarilor?
acum vom vedea maine,ca merge din nou,si o sa isi faca si un beta.
noapte buna alaturi de bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

mihacor,
daca a pierdut sarcina inseamna ca bebelul avea ceva probleme si e mai bine ca s-a eliminat. Ea nu are nici o vina!
De cele mai multe ori doctorii ridica din umeri daca ii intrebi de cauza clara a avorturilor spontane, dar toti spun ca procesul natural de selectie isi face treaba.
Cumnata ta trebuie sa ia partea buna a lucrurilor (poate ramane insarcinata) si sa aiba incredere ca data viitoare va fi altfel.
Stiu personal cateva cazuri in care s-a pierdut sarcina in primul trimestru si mamicile au ramas repede din nou insarcinate, toate cu copii f sanatosi. Sa ia acid folic (dinainte de a ramane insarcinata) si sa mearga cu DD inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

La multe lunite frumoase!

Sara
Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_G

Sara
Maria Elisa

Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012

si de la noi !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa_G

Sara
Maria Elisa

Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012

si de la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

- la multe lunite bulgarasilor Kariss, Codrin, Eva Nicole, Vlad Stefan, Toma, Gruia, Sara, Adina,Maria Elisa
- am lipsit cateva zile...am fost ff ocupata in weekend, f obosita, am fost al Targoviste de dimineaza de la 5 si pana la 3 dupa amiaza am lucrat la greu...au fost multe cereri de machiaj si m-am dus...cu greu taaaaaaare.....a stat soacra cu Ilinca pana pe la vreo 14:00 knd s-a intorsc sotu de la serv...mi=a fost teama.....am crezut ca nu va manca, k nu va sta cu ea..et etc...da na minune...a stat super cuminte, a papat tot ce i s=a dat...pana acu numa io i-am dat sa pape cu lingurita...abia asteptam sa ajung acasa la ea...a stat cu ea pana pe la 11 dupa care a venit cumnatu s-o ia sa le duca la curte la bunici...unde a stat f cuminte, la fete in brate....offff.......chiar ma temeam ca va plange....dar a fost f bine
- a facut si puiul meu 6 kg in sfarsit...
- Alexa- imi pare f bine de vestile astea asa bune, pup baiatul
- Cati
- fetelor, care ati fost pe la mare...ce bine..si eu vreau da nu cred ca sunt sanse..vom mai vedea....
- multa sanatate bebeilor..
- olga, imi trimiti si mie te rog niste detalii in leg cu acel caz..:(
- Ileana, am fost si noi la Z si am luat niste body-uri si niste caciulite. sunt tare frumoase....
- fetele care aveti bebei care stau deja in fundulet...cum aufacut, cum ati facut..i=ati lasat pe ei singuri sau i-ati ajutat...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare fetele!

Ne-am mutat de Sf Petru in casa noua dar ce am in casa . Mobila de bucatarie nu este gata ca ne-a dus ala cu vorba si spal la baie, va inchipuiti ce stare de nervi ma apasa sa ma duc pentru orice chestie la baie. Da ce sa mai spun. Un dormitor plin ochi cu saci si cutii de haine, nu mai gasesc nimic din ce au strans mama si soacra

Alexandra este bine duminica a facut vaccinul de 4 luni ca suntem in urma cu o luna. Are 8260 si 70 de cm. I-a aparut o iritatie cam pe tot corpul si pare de la caldura, ca inca nu m-am dumirit de la ce este. A primit si rosie si a supt din ea, parte de pulpa nu seminte dar ar putea fi rosia.

Finuta noastra este insarci ata si naste si ea in ian si vom boteza iar. Am fost sa mai luam din lucuri aseara si ma durea inima ca nu mai stau acolo. O senzatie ciudata, o apasare, si m-am lamurit nici cunostintele nu au grija de lucuri ca tine, cand stii ce eforti ai facut ca sa faci parchetul cum este si il vezi apoi zgariat tot de canapea . Asta este situatia.

Nu ma plang dar eu inca nu m-am adaptat la mutare, pisicile sunt aproape fericite, mai plang cateodata ca este casa straina dar au o grija sa o zbugheasca afara.

Mihacor imi pare rau de cumnata ta.

O zi frumoasa va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anca, sa va bucurati de casa si sa va aduca numai fericire!
Mady, ma bucur ca ai fost incantata, mai dau si eu o tura...
Ligia, am vazut ca m-ai sunat, dar nu stiu de ce aud asa greu tel...Sunt agiotata si in examene, il mai tin si fara sonor...M-am incumetat sa merg sesiunea asta la master si astazi ramane puiul cu mama mea pentru prima data. Nu vreti sa stiti cum mi-e sufletul. Sper sa pot face ceva la examen si sa ajung repede acasa. Diseara mergem la pediatra sa ne faca si noua schema de diversificare si sa ne dea ok-ul. Tudor e din ce in ce mai fomist, parca nu-i mai ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

buna fetele.ce faceti?
Noi suntem pe autodiversificare si papam de 2 ori pe zi.Dar nu ii pun in tavita de la scaunel mai mult de 2 legume sau 2 fructe,ca le arunca pe fos daca ii prea plina tavita.Nu accepta deloc piureurile si o inceput sa mestece,apa bea doar din canita,nu ii place biberonul si nu are rost sa ma chinui so invat la 6 luni.Vrea sa stea in picioare,incearca sa se ridice de tot ce prinde.In carut sta legata cu hamul,ca altfel cade. Ne place sa aruncam jucariile din carut si mami sa ni le dea inapoi.Nu prea stam in patru labe,ca noi vrem deja in picioare.Ii rau cu caldurile astea ca iesim doar seara afar.
Fetele din TM cum faceti cu intalneala ca si eu as vrea sa vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Vai asa de fericita sunt, am gasit alimentul minune care ii place mult de tot fetitei mele, e cartof dulce copt. Reamintesc ca ea nu casca gurita la nimic, nici la legume nici la fructe, daca ii dadeam in manuta o bucatica de ceva facea orice cu bucatica numai in gura nu baga.
mihacor imi pare asa de rau de cumnata ta, sper sa fie totul ok si sa se fi inselat dr.

Mergi la inceput