Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Da iaura e departe Corabia eu vreau mai pe centru.


Pentru mine sotul a fost si este un ajutorrr imens cu bble,relatia de cuplu e normala ,cum era si inainte,adica noi stem ok in tot timpul anului dar vara suntem doar colegi de pat,el vara treiera graul,rapita,Floarea soarelui,porumbul sau depinde ce culturi avem in anul respectiv si e super obosit cand vine acasa abia se tine pe picioare.Abia astept sa vina toamna ca sa-i fac un bobocel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eram sigura ca asa o sa spuneti, si pe buna dreptate. Dar stiti voi vorba aia " desteptul cedeaza primul" ? (si noi, femeile, suntem oricum mai destepte )
Ei oricum sunt structurati diferit, pt ei copilul nu inseamna program de masa/ somn, cat ia in greutate, de ce nu mananca, mananca suficient, mananca sanatos, are/n-are voie, si toate grijile noastre. Pt ei copilul inseamna JOACA :)
Ca mai pun si ei osu, e altceva.
Ziceam sa fim intelegatoare si impaciuitoare (bineinteles pana la anumite limite pe care ni le stbilim fiecare), pt ca la final tot noi ne consumam si suferim mai tare. Lor le trece imediat.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

fetelor sunt o nesimtita si o ... nu mai reusesc sa intru sa citesc ce scrieti,mai am vreo 3 capitole de recuperat!
la multe lunite tuturor sarbatoritilor din ultimele zile!
o groza de probleme:bb edy cu galca la fundulet,azi am fost la chirurg si ne-a spus ca nu e abces perianal,ca ar avea dureri,dar nu a fost chirurg de copii,doar sa supraveghem zona sa vedem ce se intampla in urmat zile.
eu am o durere de masea de minte de ma rupe si ma doare si urechea din cauza ei
si cumnatica mea ne-a sunat vineri ca e gravida in 5sapt si 3 zile,dupa care seara ne-sunat ca sangereaza,dar nu puternic,in 4zile,de vineri si pana azi 2 absorbante pline aprox.,azi a fost la un medic,ca al ei nu era in oras,i-a facut eco si a zis ca a pierdut sarcina,fara sa ii faca analizele.
fetelor voi ce credeti,nu e sangerarea prea mica pt avort spontan?si daca are ciclu peste sarcina,se mai poate vedea sarcina la eco,poate totusi d in uter si nu se vede?
sa imi scrieti parerile voastre,santem tare necajiti,maine merge la medicul ei.
si mai vreau sa precizez ca vineri i-a curs o membrana,dar nu mult.
ma pun sa recuperez ce am pierdut.
va doresc multa sanatate si multi pupici la mamici si bebici!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Toma

Multumim pentru urarile de ieri !!!

Fetelor cu vorbe mari - multumesc, dar nici chiar asa ca nu fac parte din greenpeace. oricum, sentimentul e reciproc

Eu inca pe baricade, parca ma obisnuiesc, doar ca astazi am spalat muuul: prosoape, cearsafuri si nusht mai cate. Chiar daca spalasem si sambata. Accidentele inca nu s-au imputinat. poate de saptamana viitoare

Tot spuneati de trezitul noaptea, hmmm...noaptea trecuta nu a facut pish deloc. Doar papat prin somn. A facut tocmai dimineata cand l-am trezit si facut cat pt toata noaptea. Sa-l tina naravul!!!

Cristina - dupa cum a spus si Lady: sunt impresionata de Mishulica!

relatia de cuplu inca e ok. Adica eu sunt mai nervoasa si am noroc de sot intelegator. ma ajuta cu ce poate si cand poate (numai noaptea nu )

Alexa - 5 luni de pauza? la noi aproape un an, ca s-a prins operatia cam greu

Anda - i-am spus pediatrei ca nu-i dau deloc vit D si mi-a spus sa-l tin 15 min/zi la soare. Oricum aici in MD nu se prescrie vit D intre 15 mai si 15 octombrie. cate bordeie atatea obiceie. Multa sanatate la pitic!!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara mamicute si pitici.
La multe lunite fericite si sanatoase pentru toti bulgarasii sarbatoriti zilele acestea
La multe lunite sanatoaseTOMA
Fetele vorbiti de vigantol noi aici din lipsa de soare ii dam piticii cate 5pic de vit D pana la 2 ani dupa care continuam cu masticabile pana la 18ani si cine doreste poate lua toata viata.
Raluca referitor la subiectul tau,nu pot spune ca pitica nea apropiat dar nici nu nea indepartat,am avut si eu o criza de nervi pe la 2luni care sa lasat cu urlete,tipete,o farfurie facuta zob,de atunci certuri marunte tot au fost dar trec asa cum vin.Sapta trecuta sa lasat iar cu tipete si nervi eu ma chinuiam sa ii dau piticii sa pape,ma lalaiam,faceam ca toate vietatile si domnul tati sia luat leptopu si a disparut in cam cealalta,logic ca am izbucnit am facut urat iar dupa ce am culcat gaza miam luat o bere si o tigara si am vrut sa ies afara doar ca ma oprit domnul care nu stia cum sa ma impaceIn pat e poveste cu dichis sotul meu e fff somnorilaasa ca pana linistesc pitica,pana adun toate de prin casa,fac dus,el deja e in lumea viselor asa ca pentru noi avem timp in weekend dar nu ma plang ca noi oricum nu am fost niciodata exagerat de activi in domeniu
Am si eu o intrebare pt fetele cu 2bebe sau pt cele cu diversificarea inceputa:cat de des dati voi iaurt la bebei?Maria il adora si cu ajutorul lui o fac sa pape si alte minuni adaugand cate o lingura de iaurt dar uneori mie teama sa nu exagerezevit sa ii dau zilnic dar cand nu am scapare cedez.
Poop pe toata lumea va doresc Concedii placute si o saptamana frumoasa si racoroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

mihacor,

Nu e bine ca sangereaza, dar totusi cred ca e prea devreme sa se vada sarcina ecografic; poate nici nu a apucat sa se fixeze in uter.
Eu mi-as face analiza de sange beta hcg de 2 ori la interval de 2-3 zile sa vad daca creste sau scade. Valorile nu sunt reale daca anterior a facut injectia pregnyl.
La fata am avut si eu o sangerare (mica, e adevarat) si credeam ca am pierdut sarcina, mi-a dat atunci utrogestan si gravibinon pentru mentinerea sarcinii.
Imi dau cu parerea, ca nu sunt specialista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Georgia
Am pediatra in concediu si cei de la Medlife nu m-au anuntat ca s-au anulat programarile, deci am batut drumul degeaba pana acolo..Cred ca sarim de controlul de 4 luni si ma vad cu ea direct la 5; off

O seara cat mai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

gianina, zilnic ii dadeam iaurt marei. chiar si acum mananca muuult iaurt, si doua pe zi. dar am inceput sa ii dau dupa 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Alice eu din disperare iam dat odata si am vazut ca ii place,maria mea nici lapte nu papa cu asa pofta ca pe iaurt(sa nu vb intrun ceas rau)ea papa max 400ml lapte in 24e ore asa ca iaurtu e salvarea in solide,ii pun cate o lingura,iar simplu nu prea ii dau decat cate 3-4 lingurite in general la masa de la 17.Acu sper sa nu pateasca nimik ca imi dau cu capu de pereti apoi.Poooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Mihacor si eu cred ca e devreme sa se vada la eco. Mie la primul eco de la 5 sapt nu mi s-a vazut si mi-a zis ca e posibil sa fie sarcina extrauterina. Apoi am facut analiza de sange beta hcg la interval de 2 zile si s-a vazut ca e sarcina, apoi s-a vazut si la eco. E adevarat ca primul eco nu era unul performant.
Haide, tinem pumnii stransi sa fie totul bine.

Mergi la inceput