Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

chestia asta cu EC suna atat de bine in teorie, dar in practica O sa vedeti voi ... si pish de bebe nu are miros cand e doar alaptat, pentru ca la diversificare deja e urina ca a adultului. Cand s-o pipili pe canapea sau in pat si toata camera o sa puta a pish - mai ales acum vara cand aerul e si asa greu...


Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

recunosc ca si eu sunt mai "invechita" in conceptii...o sa fac cu el la fel ca si la rares...o sa ii arat olita, o s aii explic intr=una ce si cum si cand el o sa vrea o sa stea la oala...dupa 1 an oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Adriana, mi/ai luat vorba din gura.
Bulinuta, daca invechite ne numim, atunci sunt si eu una :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Buna seara,
eu am de ceva vreme mari probleme cu dantura , uneori ma doare toata dantura din gura, stiu ca am cateva carii.. dar pt ca alaptez mi-e frica sa merg la stomatolog :(
Trebuie sa imi iau pompa sa ma mulg ca sa pot merge la dentist , ca dc imi face anestezie nu am cum sa o alaptez.
O altaproblema ar fi ca azi Bianca a facut de 3 ori caca , prima data a facut mai tare ca si consistenta , apoi de 2 ori mai spre seara si f moale , apos... o fi avand diaree ?este si agitata , nervoasa si baleste mult , se poate sa ii iasa vreun dinte ?ma duc sa ii verific si temperatura.

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

are 37.2 temperatura.e ok.

-eu am luat Nurofen pt durerea de masea , dar tot nu mi-a trecut :((
-nu stiu ce sa ma fac...
-mai bine mai nasc o data decat sa ma doara maselele sau sa se intervina la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Nici nu stiu dc o sa accepte biberonul chiar dc e cu LM :(, am incercat cu ceai dar cu vreo 2 luni in urma si abia a vrut cateva picaturi.
Sper ca pana joi cand ma duc la denstist sa rezolv cumva cu alaptatul in situatia data.

-am vazut ca deja va gandititi la pisu la olita , of , mai avem pana acolo :)
-matusa mea a reusit sa o convinga pe verisoara sa faca pisu la olita de pe la 9 luni cand deja incepuse sa mearga si in picioare, o s-o intreb cum a reusit, dar asta se intampla pe vremea cand inca bebeii purtau scutece de finet..
-cele care pl;ecati in vacante si/sau la mare, va urez distractie placuta si sa aveti parte de vreme buna ca aici la mine in Voluntari vad ca a inceput iar sa ploua.
-plecam si noi la socri , cred ca vineri , vrea neaparat sotul sa mergem , o sa parcurgem prima oara cu Bianca 400 km , nu stiu cum o sa se comporte in scoica atata amar de drum, am zis ca o sa o mai iau si in brate cate jumatate de ora sau sa ii iau mai bine landoul ? ? ?
- La multi ani sarbatoritilor!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Ane, eu cred ca puteti merge linistiti cu scoica, deja e mai mare si nu cred ca se mai pun probleme de coloana la statul in scioca, sunt copilasi care stau in fundulet la 5 luni. Luati scoica linistiti. Despre scaunele moi eu stiu ca sunt normale la copilasii alimentati cu lapte matern, de asememea pot avea pana la 8-10 scaune/zi.

Amelia, eu am renuntat la a mai merge la medicul de familie, de aceea caut un medic specialist pediatru bun, cand gasesc te anunt.

Dari, cum a fost la medicis?

Noi am fost la eco de sold, totul e ok, a durat 10 minute totul si am pltit 100 roni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

am incercat sa citesc mesajele tale, altesa. nu am reusit :)) sincer, mi se pare o prostie.
adica, unele argumente sunt chiar de ras.
daca incearca cineva, sunt curioasa cum functioneaza, asa ca nu va sfiiti sa spuneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Luiza, mi-a placut mult de dna dr Damacus, e exact cum speram. L-a consultat pe Vladut, l-a cantarit, si mai ales mi-a raspuns la toate intrebarile. Legat de greutate, suntem la limita inferioara, dar inca in grafic deci nu ne mai stresam in privinta asta si continuam cu alaptatul la cerere. Vom merge lunar la ea sa vada evolutia. Am povestit despre decalotare, pliuri (Amelia, si Vladut are pliuri inegale dar nu am primit recomandare de eco). I-a placut de el ca e foarte activ si vesel. In concluzie, ne-a placut dr si vom mai merge la ea. Dar pana atunci, avem controlul de 4 luni la med de familie...abia astept sa vedem ce sfaturi primim de la ea.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Buna dimineata, fetelor! Noi suntem la mare, asa ca nu ma intind mult. Vroiam doar sa va urez succes cu EC. Nu stiu cate din cele cu mai mult de un copil vor aplica aceasta metoda, dar eu sigur nu! Am momente cand imi ratez propriile semnale de eliminare... :-)

Mergi la inceput