Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Alexa, bravo! Intr-adevar varus equin e destul e greu de corectat, dar sa ii spui unei proaspete mamici ca nu se va vindeca niciodata... cred ca unora le lipseste si empatia, si tactul... important e ca ati ales calea corecta si ca sunteti ok.

Lali, eu spun prezent. Si fiindca data trecuta am ales eu parcul, astept sa propuneti voi, vin cu bucurie oriunde.

Ileana, si Cristi tot 74 poarta la hainute, dar ii sunt usor lejere, intentionat le-am luat asa, sa ii mai vina macar peste vara... si cred ca avem un body la fel cu Tudor, cel cu care erati in Herastrau, daca e achizitionat de la firma care are initialele mele

Anda e in concediu, nu?

Pun si eu o intrebare de genul "mai e cineva ..." Asadar, in afara de Anda, mai alapteaza cineva copilul exclusiv la 5 luni? Nu vreau deloc sa ma laud cu asta, as vrea chiar sa ii suplimentez seara macar cu 50 ml LP, caci saracutul se trezeste noaptea de foame, sunt sigura. Nu stiu de ce spre seara cotele mele lactate scad vertiginos, copilul are greutate buna, e drept, dar face mari eforturi pt asta. Repet, ziua e ok, dar noaptea ma suge pana la ultima picatura uneori din ora in ora. Si LP tot nu vrea.

Luiza, cum a fost la dr pediatru cu blogul? Sau nu ati fost inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Am fost aseara la pediatru si a zis ca nici urma de dintisori, se pare ca a fost agitat de la altceva si sper sa nu tina agitatiile astea pana la aparitia dintilor ca innebunesc.

Lali, ma bag si eu la inrtalnire daca mai suntem in Timisoara, vrem sa plecam la bunci si depindem de delagatia lui tati, asa ca nu stim o data exacta.

Adc, daca se pune si alaptatul cu pompa si noi suntem pe exclusiv lapte matern, probabil ca la bunici o sa-i iau si lapte praf ca nu o sa am congelatorul cu mine sa apelez la rezerve. Mie mi-a placut parcul ala, daca aduceti si fetele cu voi putem incerca si parcul copiilor, desi sambata e cam nebunie pe acolo.

Georgia, mama are legume bio, dar e la vreo 200 km de Bucuresti. Nu are de vanzare ci pentru consum propriu, dar daca aveti drum pe acolo va putem ajuta cu cate ceva. Mare atentie ca si cei care vand la poarta si zic ca sunt bio cam mint, se poarta foarte mult agricultura cu ierbicid si ingrasaminte chimice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Amelia, am fost la pediatru si noi si Dari cu Vladutul ei. Mi s-a parut ok, in mare parte sunt de acord cu ce a propus ea, dar se vede ca nu avem medic de familie cum trebuie, nu stiu daca sa o schimb sa nu. Imi e foarte comod ca e aici in cartier si pot sa fug imediat. La sase luni mai mergem la un control la medicul pediatru si atunci ma hotarasc ce si cum.

Mai este vreun bebe care nu are cicatricea de la vaccin la mana stanga? Ma streseaza ca trebuie sa merg cu el sa-i fac nu stiu ce teste si asa nu aveam chef de umblat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Am scris ieri un mesaj, dar din cauza reclamelor de jos vad ca nu s-a trimis.

David in continuare cu febra. Ii dau cam din 4 in 4 ore antitermice. Asa se manifesta herpangina asta, cu febra mare vreo 2-3 zile. asteptam sa treaca. Lexi nu stiam de pontul cu strugurii , din pacate lui David nu-i plac deloc, mananca doar mere, banane si pepene rosu.

Adc si oi suntem inca exclusiv san, dar drept ca nu avem inca 5 luni. Eu totusi o sa continui cu sanul pana la 6 luni.

Sa aveti o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

neata
Izish te inteleg cu fetita si nu stiu cum as face in locul tau insa la noi e alta treaba - Kitty are 11 ani si tare ii mai place sa manance. E copil, e influentabila si daca faceam o papica dietetica si arata bine era super incantata si mai vroia. Acum....nu mai spun nimic.
Adc noi am incheiat cu succes 6 luni numai pe LM, mai gusta in timpul zilei, fructe si legume de prin curte insa mai mult le linge. Eu nu simt ca mi-a scazut lactatia, din contra.
georgia - esti o draguta
cicineata - o sa ma interesez de fundatie, acum sunt cam in ceata ca au gasit un alt specialist si asteptam sa vedem ce spune.
Olga - multa sanatate lui David!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Cati, imi pare rau ca aveti necazuri

Olga ,dar cum s-a procopsit cu herpargina asta?


Adc si noi tot pe san exclusiv suntem la aproape 6 luni(fara 10 zile),de ce intrebi vrei sa intarci?

Voi nu aveti de gand sa alaptati mullt,ca eu asa as vrea cat am lapte ,ba chiar visez la un tandem.


Georgia ,fetelor daca imi spuneti exact ce produse vreti pentru diversificare stabilim o zi si va astept la mine stau la 100 de km de bucuresti (1 ora si un sfert si jumate de mers cu masina),veniti dimi si plecati seara am camere destule si ne si bblusim.


Alexa,cicineata,izish ce rau o trageti cu refluxul,noi am scapat cu 16 zile de nexiun ,jumate de pliculet,sper sa nu revina acum la diversificare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Alice - multumesc!

erai curioasa de EC.

Am inceput sa ne prindem de miscare, daca e in brate si da din toate cele incercand sa coboare - vrea pipi. A mers de fiecare data. Partea proasta e ca ii place doar afara . Daca suntem in casa, trebuie sa ies cu el in curte sa faca din picioare (asa l-a invatat tat`su). ieri am avut doar doua "accidente"
Raportez prima noapte fara scutec. Pisu a facut de 5 sau 6 ori. Prima oara in pat pt ca frichinea si eu "gata, gata", i-am bagat sanul in gura nu vroia si fiind de pe somn nu stiam de ce e asa pana a pornit "stropitoarea". Bine ca am pus un scutec de pat. Urmatoarele dati cand se "frichinea" il puneam in picioare in fata la lighenas si facea asa dormind.
Dimineata s-a trezit si a facut numai afara, cred ca iar de 5-6 ori, numai in jumatate de ora.
Am mai observat ca ziua cand doarme nu face decat dupa ce se trezeste complet. Si atunci cam de 2 ori in 10 minute.

Bile negre - vreau sa va spun ca e chiar asa obositor cum pare. noaptea cel putin trebuie sa ma scol din pat. la un moment dat s-a trezit noaptea si vorbea. bine ca adormit apoi singur. Dimineata la 5 stai in curte si vezi daca face sau nu... Dupa noaptea trecuta a ramas un miros neplacut in dormitor.

Bile albe - imi place ca incepem ca cooperam. Dupa fiecare pish se uita fericit la mine si chiuie. Eu ma minunez de fiecare data cand ii inteleg corect semnalele ( pentru ca am inca indoieli de fiecare data)

probabil cat e cald si cat ma mai tine moralul o sa mai continuam si poate progresam.

de doua zile e constipat si nu avem raport despre varianta2.

mama nebuna, huh? ori ma obisnuiesc ori imi trece


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Cativ multumesc Ai o mare bila alba de la mine pentru rabdarea ta. Mi se pare grozav ce faci tu (si imposibil pt mine )

Altesa, herpangina a luat-o de la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multe lunite pentru Robert Stefan, Antonia Cristiana, Gruia Matei, Eva Nicole, Vlad Stefan si Adina Sanziana!
Vad ca vorbiti de hainutele bebeilor, eu ma gandesc ca i-am luat fiica-mii cateva body-uri cu maneca scurta si 2 fara maneca si daca nu am fi mers in tara, cred ca nu le-ar fi purtat niciodata. Si-asa, pe cele fara maneca chiar nu le-a purtat niciodata, si dupa cum se pare, nici nu va avea ocazia.
Sunt cam suparata, am observat de dimineata la Maria o multime de punctulete rosii pe tot corpul mai putin pe fata. Ma gandesc ca o fi vreo alergie, deocamdata o tin sub observatie si, in functie de cum se mai prezinta vom merge sau nu la spital. Sper sa nu fie nimic grav...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

La multe lunite si din partea mea sarbatoritilor de astazi!!!

Lexi da ati inceput diversificarea sau de la ce crezi ca a facut alergie? Poate sunt de la caldura? Sanatate multa

Mergi la inceput