USL jigneste diaspora romana/cei cu studii afara

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui almo

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Daca te opreai la Ponta cand discutia este despre Ponta, te credeam.
Dar asa...nu te cred.

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Mai Rufus,de ce nu au voie si ai lor sa aiba plagiate?De,calul ala de Kovesi ,daca o iei la bani marunti,banuiesc ca poti avea surprize.....
Ce aveti frate cu totii?[Atat venin nu am vazut de mult,pe bune.O fi caldura de vina?

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

numai la comentariile celor contra Basescu/PDL am vazut astfel de afirmatii ca cele de mai sus , plus "chiorul" sau multe alte apelative. daca citesc comentariile de prin ziare constat ca toti USD-istii nu stiu decat sa injure, sa jigneasca sau sa vorbeasca urat.

Aha si "ochi de peste fiert" este o forma politicoasa de adresare, un fel de "domnul".

Vreau sa zic doar ca e gresita afirmatia "numai la comentariile celor contra Basescu/PD", atat tot, in rest .. ramane cum am stabilit.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

ca o completare dau copy paste de la o postare tot de la aesct topic, nu e greu de zis cine a scris

...iar papagalul ala de Liviu Pop, nu ar trebui sa isi dea demisia dupa aceasta gafa?????
Ce jenant, sa iasa colega lui de guvern si sa spuna ca nu e nevoie de acte de echivalarea studiilor pentru Funeriu!!!!!!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | DC pe Facebook

consider ca "papagal" nu e o jignire la felul in care arata o anumita persoana. una e sa te legi de capacitatile intelectuale sau de asepctul fizic. nu toti avem norocul sa fim frumosi si perfecti. la partea intelectuala poti insa lucra, nu si la asepctul fizic. de aceea apelative ca: "chiorul" "calul" ma scot din sarite, ca sunt tipice romanesti, puse pe tapet de persoane incompetente care nu sunt capabile sa aiba alte argumente. Pana una alta Laura Kovesi e procuror general iar pesoana care a facut-o "cal" nu ii ajunge nici macar la unghia de la piciorul mic din punct de vedere intelectual. rusine!

Mergi la inceput