USL jigneste diaspora romana/cei cu studii afara
Raspunsuri - Pagina 8
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Mno, se pare ca ministrul muncii a facut lumina: pentru a fi consilier prezidential nu iti trebuie decat o declaratie de atasament si loialitate fata de presedinte, nici un act de studii nu este cerut prin lege. |
Auzi, dar nu puteau vorbi la o sedinta, cand se intalneau (cei doi ministri), mai doamna ministru, are voie Funeriu ala sa fie consilier, ca uite ce mi-a traznit mie prin minte... trebuia ala sa solicite oficial un punct de vedere si tot oficial sa i se raspunda...tot circ, circ, circ...
Rufus, Tora si iadele
lili_ka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui almo
as fi onorata daca d-nul Funeriu ar fi reprezentantul diasporei romanesti "În 1988 a fugit din România comunista, de unul singur, în Franta, la vârsta de 17 ani.[1] În liceu a fost olimpic international la chimie.[1] În anul 1999 a obtinut titlul de doctor în chimie la Universitatea Louis Pasteur din Strasbourg, sub coordonarea laureatului Nobel în chimie,[1] profesorul Jean Marie Lehn. În anul 2006 a obtinut un grant de cercetare oferit de Uniunea Europeana; (UE), de 2 milioane de euro (Marie Curie Excellence Grant, cel mai competitiv proiect UE, cea mai mare finan;are acordat; de UE pentru un proiect individual[1]). Tot în 2006, #537;i-a fondat o echipa; de cercetare la Universitatea Tehnica; din München.[1] Dupa; revenirea în tara;, nu si-a echivalat diplomele obtinute în strinatate.[2] [3]" si mi-e rusine cu un premier ca "dottore" Ponta Romania are ceea ce merita! Cazul Funeriu e un exemplu elocvent pt toti romanii care mai vor sa se intoarca in Romania sa ajute la ridicarea acelei tari. romanii sa il conteste. voi ce credeti? diplomele pe care le are ar echivala cu bacalaureatul din Ro? sau cu doctoratul lui Ponta? prostia e mare in Romania, a ajuns la rangurile cele mai inalte. Album http://picasaweb.google.com/nicole.poze |
De acord cu tine.
Legat de Funeriu . Poate intereseaza pe cineva ce sciu cei de la liceul unde a bsolvit Funeriu.
http://www.lyc-sections-internationales-strasbourg.ac-strasbourg.fr/spip.php?article1040
Communiqué de Presse
mercredi 13 juillet 2011 par Webmaster
Monsieur Daniel FUNERIU, aujourd’hui Ministre de l’Éducation de Roumanie a passé son Baccalauréat au Lycée International des Pontonniers. Reçu brillamment à l’examen, il laisse encore aujourd’hui un souvenir ému par sa personnalité hors du commun. De l’avis de ses professeurs, il était "brillantissime", ils le voyaient promis à un brillant avenir, "un futur Prix Nobel" disent les enseignants. Elève de Terminale Scientifique il avait été félicité par l’Inspecteur d’Académie de l’époque, Monsieur Murckensturm pour son 2ème Prix aux Olympiades Nationales de la Chimie car il témoignait outre ses capacités intellectuelles, de la persévérance et de son application dans tous les domaines. Le lycée des Pontonniers est fier de pouvoir compter dans ses anciens élèves une personne d’exception.
glimmer spune:
Pana la urma, dezbaterea nu era despre cine sa fie reprezentantul diasporei romanesti, ci despre jignirea diasporei. Domnul Funeriu are, probabil, merite incontestabile. Spre rusinea mea, nu auzisem nimic despre dumnealui pana nu a aparut brusc in scandalul "pixelului albastru". Doar ca el a venit aici, in tara, nu ca om de stiinta, ci ca om politic. Activitatea politica a dumnealui este cea care ne afecteaza, nu cea stiintifica. Nu stiu cate tari or fi avand ministri cu atatea merite academice, dar uite ca treaba merge daca ei isi fac bine treaba pentru care sunt pusi acolo.
Marina spune:
Da numai ca nu se ia nimeni de activitatea lui politica.
Comentati bacalaureatul, scolile pe care le-a facut si de ce nu a echivalat studiile in Ro. Fraier ar fi fost sa-si echivaleze doctoratul cand multe doctorate din ro sunt niste fake-uri.
Omul a fost un student exceptional, e un om de stiinta la fel de exceptional si in perioada scurta in care a fost ministru chiar a avut chef sa faca treaba si s-a vazut diferenta dintre sforaiala politica si omul practic care face ceva. Pacat ca se alege praful cu hahalerele astea de le puse Ponta .
glimmer spune:
Eu, una, nu am comentat scolile absolvite de d-nul Funeriu. Am spus doar, daca sunt niste reguli, sa fie pentru toata lumea, nu vad unde e jignirea. Daca intre timp s-a constatat ca nu e nevoie sa i se ceara nimic, ca altul e statutul dumnealui, sa nu i se ceara, cel jignit este dumnealui, nu diaspora. N-am pus la indoiala probitatea stiintifica a dumnealui, ci caracterul si modul in care si-a facut aparitia in politica.
desprecopii spune:
...iar papagalul ala de Liviu Pop, nu ar trebui sa isi dea demisia dupa aceasta gafa?????
Ce jenant, sa iasa colega lui de guvern si sa spuna ca nu e nevoie de acte de echivalarea studiilor pentru Funeriu!!!!!!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
eunice78 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Laura25
Aha si "ochi de peste fiert" este o forma politicoasa de adresare, un fel de "domnul". Vreau sa zic doar ca e gresita afirmatia "numai la comentariile celor contra Basescu/PD", atat tot, in rest .. ramane cum am stabilit. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
ca o completare dau copy paste de la o postare tot de la aesct topic, nu e greu de zis cine a scris
...iar papagalul ala de Liviu Pop, nu ar trebui sa isi dea demisia dupa aceasta gafa?????
Ce jenant, sa iasa colega lui de guvern si sa spuna ca nu e nevoie de acte de echivalarea studiilor pentru Funeriu!!!!!!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | DC pe Facebook
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii ...iar papagalul ala de Liviu Pop, nu ar trebui sa isi dea demisia dupa aceasta gafa????? Ce jenant, sa iasa colega lui de guvern si sa spuna ca nu e nevoie de acte de echivalarea studiilor pentru Funeriu!!!!!! Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Gafa nu-i atat de grava.
El a presupus ca Funeriu are statut de functionar public, cum ar fi fost fires si atunci era necesara echivalarea, dar politicneii ca sa-si poata angaja amntele si soferii pe posturi bine platite au creeat execeptii.
Consilierii sunt platiti din bani publici, dar nu sunt functionari publici.
Medicii sunt platiti din fonduri de sanatate dar sunt bugetari.
Aberatii romanesti.
Mickyyy spune:
Off-topic: atata timp cat politicienii sunt "complimentati" ca urmare a actiunilor lor, si nu a calitatilor/defectelor fizice, personal mi se pare mai mult decat ok.
N-am stat sa caut in urma, dar e o diferenta majora intre "papagal" - se refera la calitatile cuiva de-a repeta ca o moara stricata ce i se spune, fara a trece prin filtrul gandirii, si "cal" sau chior", care mi se par calificative de cea mai joasnica speta, cand nu ai argumnte te iei de defectele fizice!!!