Ghiocei de Martie-Aprilie2009**433**

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cred ca va pot zice eu un secret: experienta. Dupa ce tragi cateva 40-uri, 38,ceva iti pare lejer, chiar daca ceva = 9...

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Anastasia a fost invitata la un chef impreuna cu Alex (pe spinarea lui Alex, ca era aniversarea fratelui Arinei...noua ). Cum el avea 39,9 aseara si un 38,7 azi la ora de plecare la petrecere, cine credeti voi ca-si rupe pingelele pe acolo?! Cica s-a amuzat zdravan, ca sarbatoritul are doar cu un an mai mult decat ea. Cum banuiesc ca invitatii lui intra la ac categorie, ma gandesc doar la Arina...saraca.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Voi va delectati iar cu febre necunoscute?
NU stiu daca "de vina" pentru asta este sistemul medical, increderea in sistemul medical sau firea si antrenamentul :))), dar tare-mi place atitudinea ta aparent relaxata. Adica imi inchipui ca si tie iti tremura inima-n kilotzi cind mai comiteti cite-o raceala, febra, gastro- etc, dar parca ...nu stiu cum sa zic, parca ai alt tonus decit mine/noi. Zi drept, de unde ti se trage?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Subscriu la cererea de dezvaluire a surselor ca eu cand trece de 38,5 deja imi piere buna-dispozitie

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Da, asa si la mine, cum spune Monnvas: desi eu am vazut la o singura tura de raceala 39.9 (rectal), de atunci cand vad sub 39 sunt calma, doar ca urmaresc toate semnele: si tuseste? si straunta? cum respira? e vioaie, bea lichide, cat de cat mananca? etc si incerc sa pun eu un diagnostic "per ansamblu" adica: "e ok, stam 3 zile si daca nu trece febra mergem la dr." sau "hmmm, ceva nu-i bine, mergem acum!"
Azi de ex. musai sa mergem la dr. caci nu mai suport tusea asta care treneaza de aproape 3 saptamani, toooot am dat gata aseara tot netul cautand informatii (pe site-uri medicale, normal) si ba ma simteam usurata, ba ma ingrijoram...tre' sa vad exact ce si cum.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna dimineata!

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor mari si mici.
Las cafea, felii de pepene si va urez o saptamina plina cu lucruri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pepene roshu? Inca n-am mancat anul asta! Dar parca in ultimii 4-5 ani raaar am gasit vreun pepene sa aiba gustul celor din copilarie...am eu false amintiri sau chiar asa e?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pepene roshu? Inca n-am mancat anul asta! Dar parca in ultimii 4-5 ani raaar am gasit vreun pepene sa aiba gustul celor din copilarie...am eu false amintiri sau chiar asa e?!

Da, Ilinca, lebenitza Eu tin minte ca, in copilarie, mincam mai mult lebenita din aceea rotunda, nu lunguiatza Multe gusturi din copilarie le mai regasesc doar in memorie dar lebemitza chiar nu ma...dezamageste. Sau...nu intotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Buna dimineata!

Nici eu n-am gustat pepene rosu deocamdata

Azi sper sa contribui si eu cu ceva la salvarea micutei Iulia , sa ajung la banca.
Am mai intrebat o verisoara pt anunturi-tv, insa ea lucreaza la un canal de stiri si nu primesc anunturi d-astea umanitare, au alt regim...

Frumoase pozele de la serbare, clar costumele sunt scoase din povesti

La multi ani le doresc si eu Denisei si lui Costin

Olga- felicitari pentru rabdare si multa sanatate, poate scapati de epidemia cu bubitele atacatoare..mie asa mi-e oroare de episoade cu bube, boli d-astea infectioase, ca stiu ca darama organismul si imunitatea e scazuta; mi se face pielea de gaina; ca si febra-

Si eu cred ca inima e capabila sa iubeasca nu un copil, ci 10, totul e sa te daruiesti si sa nu faci diferente, de fapt, cred ca mamele nici n-ar putea...asa ca Gina- tu fa-i un fratior/surioara lui Calin si faci balanta apoi

Ramonel- bravo pentru vestile bune si ai mai multa grija de tine, ar trebui sa iei in greutate, nu sa scazi

Noi ne-am petrecut wk linsitit acasica cu veriosara pe la noi, a fost asa de fain ca sora mea si nepotica au ramas peste noapte la noi si ne-am distrat de minue;ne-am relaxat si ne-am pus la curent cu noutatile, ne-am baut cafeaua impreuna diminetile si am tot povestit una alta; Ari facea totul cu verisoara, de la spalat pe dinti pana la cele mai nebunatice traznai, era topita dupa ea, o urmarea peste tot(apropo de 2 copii), imi venea sa le mananc; bineinteles cand au plecat fetele, Ariana a pus boticelul un pik...

o zi faina

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

PUP FETELE
eu sunt acasa azi, mi-am luat 3 zile de concediu sa fiu pe aproape pentru ca.... am inceput gradiiiiiiiii!!! Nu vreti sa stiti ce jale a fost cand l-am lasat. mi s-a rupt sufletul in bucati... dar m-am tinut tare, l-am schimbat, am iesit si dusa am fost. Bine, dusa pana la piata dupa care am trecut pe langa gradi... el era afara cu inca 3 copilasi. era nervos, marait, nu voia nimic... dar macar nu mai zbiera. L-a intrebat maicuta care era cu el ce vrea sa faca si el a zis: "sa mergem la mamiiiii".
Am lasat numarul de telefon, le-am zis sa ma sune daca devine groasa treaba... si acuma stau cu telefonul in brate si sper sa nu sune.
Trece si perioada asta, asa e?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Greu la birou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Noi ne-am facut plinul in Grecia, seara de seara am mancat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete
o saptamana frumoasa tuturor

Pepene n-am mancat anul acesta....inca

Despre 2 sau mai multi copii e greu dar tare frumos....mi-mi pare rau caci am o varsta si asa o situatie financiara caci sigur nu ramaneam la 2 copii.Eu una cred caci o mama nu poate face diferente intre copii..Nu poti iubi un copil mai....nu copiii ti-i iubesti ....cum spune Isabella"pana la cel si dincoio de el"

Dyana sigur totul trece in timp ...si mie imi e groaza de septembrie,desi am experienta cu Bogdi...dar el isi dorea sa fie fara mine la copii pe cand huna ...se joaca cu copii dar ma cauta si cu privirea iar din cand in cand vine si ne pupam asa sa nu uitam cum este.

La capitolul febra desi am ceva experienta,tot imi tremura sufletul dar nu ma mai crizez ca la primul 39,9

Insanatosire grabnica tuturor puilor si parintilor,unde e cazul.

Mada la multi ani sanatosi si fericiti impreuna cu minunea voastra!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput