Ghiocei de Martie-Aprilie2009**433**
Raspunsuri - Pagina 24
georgyiuly spune:
Legat de intrebarile Ginei privind venirea unui fratior/surioara in familie...mi-am pus si eu intrabrile astea insa inainte de a ramane insarcinata,ma uitam la Giulia mica si nu-mi puteam inchipui cum pot iubi alt copil asa cum o iubesc pe Giulia.Dar sunt doar temeri pasagere.
Mie mi-a fost un pic mai greu pt ca am fost si sunt in continuare fara un minim de ajutor extern,doar eu si sotul meu(care lucreaza foarte mult) dar asta nu m-a descurajat sa il am si pe Sebi.Oricum sentimentele pe care le ai pentru copii tai nu se compara cu nimic si cu siguranta ai destula dragoste de oferit,indiferent cati copii ai....si se gasesc si resursele fizice pana la urma.
Ai mei se iubesc foarte mult,se cauta cand unul lipseste si se lumineaza la fata cand se reintalnesc,sunt complici la prostii mai nou...Sebi a inceput sa fie si un pic gelos ,asa ca daca o dragalesc pe Giulia vine repede si el.
E adevarat ca si eu am mai ridicat vocea la Giulia ca sa faca liniste si poate cateodata am mai fost si nedreapta cu ea dar nu se compara cu ceea ce a castigat avandu-l pe Sebi langa ea(si viceversa).
Nici eu nu reusesc sa mai fac lucrurile prea bine...dar nici nu ma ma agit,important e sa fie mancati,sa fie spalati si....scosi afara..restul pe fuga cand am si eu timp:)))
Concluzia: ma uit cu tristete la gravidute si in adancul sufletului meu stiu ca mi-ar mai place sa mai am un copil dar nu ne mai permitem.
Avea o mamica scris la semnatura ceva de genul: Mai minunat decat un copil...sunt doi
Va pup!!!!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Hello! NOVUS, merci de strigare. Am tot vrut sa te sun, dar am avut zile negre la serviciu, asa, sa imi treaca de ochelarii roz. S-au creat niste situatii nasoale, am deja 2 bile mari si negre la sef si zau daca imi mai vine sa ma dau jos din pat dimineata, asa de sila imi e MAYA, bine ai revenit. Ce baietel maaare. Sa iti traiasca amandoi! PISIGRI, dar doua mate nu ar fi bine? Eu asa am un feeling, abia astept si eu eco OLGA, poate va vizitam cand se insanatoseste David, sa iti mai treaca de urat MADA si COSTIN, happy happy life. Sa treaca cu bine bubele si sa se aseze totul pe fagas normal Noi suntem la socrela, Ana nu a dormit decat o ora ca aici nu prea doarme, dar deh, a insistat ta'su, in consecinta e maraita si eu sunt cam cu nervii pe muchie Am avut un week-end plin, cu nopti culcate f tarziu, ca am fost prin petreceri, am avut si o lumanarica de facut, etc. Va pupic Mami de minune mica |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
citat din mesajul lui denisamada Doamba Moni, super pozele, cum fac sa primesc si eu... macar cateva? |
Le primesti pe toate, ca aveti multe faine , vi le pun pe un CD pt livrare personala in august, nu?!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
georgyiuly spune:
Novus multumesc frumos pt Pm!!!
Bianca...am deschis acum mesajele private si.... am vazut mesajul tau din martie.Imi cer mii de scuze ...daca il vedeam din timp iti raspundeam .Scuzeee din nou!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
novus spune:
Monnvas, si eu am la Brd internet banking-ul si e ok, poti accesa de pe orice calculator, taxa de utilizare e 1 eur pe luna, la plati sunt limitati adica trebuie declarati inainte beneficiarii dar nu o sa fie o problema in cazul de fata plus ca au si o retea bine pusa la punct
Ilinca_M. spune:
Halou. Io am homebank la ING, mi se pare foarte simplu (am avut- de fapt am- la BCR nu l-am folosit veci pururi, asa ciudat si greoi mi se parea); la ING mi se pare simplu si fiindca au...cum le zice, is pasta in domeniul bancar- bancomatele alea pt. operatiuni fara numerar, eu acolo faceam platile ca homebank am numai de vreo 2 luni. De costurinu stiu, cum spuneam mintea mea refuza sa ineleaga
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Frumoase relatarile despre bebe2. Eu tot printre putinele care sunt super incantate de ideea unuia singur raman:)) Dar imi place sa citesc despre fericirea voastra. Inutil sa va spun ca patania cu lovitura la cap iar m-a aruncat in valul ala de anxietate care te baga in depresie, iar m-a facut sa constientizez ce fragila e viata in general si cate se pot intampla...inca n-am iesit din vartejul asta...Cele mai mari si mai profunde bucurii le ai ca parinte, dar si cele mai negre si mai cutremuratoare frici...Dar gata, ca iar o iau razna si mai si intunec atmosfera la club Eu oricum nu mai sunt buna de nimic de cand cu Iulia, abia astept sa se miste totul, sa treaca scumpa mica de chimio, sa se gaseasca o clinica...as vrea sa dau pe fastforward si sa se ajunga la punctul unde e totul BINE!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
andiaroro spune:
Recunosc, pe mine subiectul "clinica" ma preocupa....
Am inteles ca au o lista de la Georgiana cu posibile "destinatii", dar au incercat macar niste contacte? Poate intrebarea mea e aiurea atata timp cat au si o idee despre costuri, dar asa cum i-am spus si lui Novus, o experienta prospata a cuiva din cercul apropiat m-a pus pe ganduri in sensul ca poti sa te adresezi unei clinici frantuzesti, considerate una dintre cele mai bune din lume, si ei sa-ti trimita analizele unei clinici X din Germ, pentru ca in privinta tumorilor respectivii nemtii sunt mai buni. Pt altele sunt fr, pt altele austriecii,belgienii, etc ...(asta ca sa ramanem in Europa).
Anastasia a fost invitata la un chef impreuna cu Alex (pe spinarea lui Alex, ca era aniversarea fratelui Arinei...noua ). Cum el avea 39,9 aseara si un 38,7 azi la ora de plecare la petrecere, cine credeti voi ca-si rupe pingelele pe acolo?! Cica s-a amuzat zdravan, ca sarbatoritul are doar cu un an mai mult decat ea. Cum banuiesc ca invitatii lui intra la ac categorie, ma gandesc doar la Arina...saraca.
pisigri spune:
citat din mesajul lui andiaroro Recunosc, pe mine subiectul "clinica" ma preocupa.... Am inteles ca au o lista de la Georgiana cu posibile "destinatii", dar au incercat macar niste contacte? Poate intrebarea mea e aiurea atata timp cat au si o idee despre costuri, dar asa cum i-am spus si lui Novus, o experienta prospata a cuiva din cercul apropiat m-a pus pe ganduri in sensul ca poti sa te adresezi unei clinici frantuzesti, considerate una dintre cele mai bune din lume, si ei sa-ti trimita analizele unei clinici X din Germ, pentru ca in privinta tumorilor respectivii nemtii sunt mai buni. Pt altele sunt fr, pt altele austriecii,belgienii, etc ...(asta ca sa ramanem in Europa). Anastasia a fost invitata la un chef impreuna cu Alex (pe spinarea lui Alex, ca era aniversarea fratelui Arinei...noua ). Cum el avea 39,9 aseara si un 38,7 azi la ora de plecare la petrecere, cine credeti voi ca-si rupe pingelele pe acolo?! Cica s-a amuzat zdravan, ca sarbatoritul are doar cu un an mai mult decat ea. Cum banuiesc ca invitatii lui intra la ac categorie, ma gandesc doar la Arina...saraca. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Voi va delectati iar cu febre necunoscute?
NU stiu daca "de vina" pentru asta este sistemul medical, increderea in sistemul medical sau firea si antrenamentul :))), dar tare-mi place atitudinea ta aparent relaxata. Adica imi inchipui ca si tie iti tremura inima-n kilotzi cind mai comiteti cite-o raceala, febra, gastro- etc, dar parca ...nu stiu cum sa zic, parca ai alt tonus decit mine/noi. Zi drept, de unde ti se trage?
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui pisigri Anastasia a fost invitata la un chef impreuna cu Alex (pe spinarea lui Alex, ca era aniversarea fratelui Arinei...noua ). Cum el avea 39,9 aseara si un 38,7 azi la ora de plecare la petrecere, cine credeti voi ca-si rupe pingelele pe acolo?! Cica s-a amuzat zdravan, ca sarbatoritul are doar cu un an mai mult decat ea. Cum banuiesc ca invitatii lui intra la ac categorie, ma gandesc doar la Arina...saraca. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) Voi va delectati iar cu febre necunoscute? NU stiu daca "de vina" pentru asta este sistemul medical, increderea in sistemul medical sau firea si antrenamentul :))), dar tare-mi place atitudinea ta aparent relaxata. Adica imi inchipui ca si tie iti tremura inima-n kilotzi cind mai comiteti cite-o raceala, febra, gastro- etc, dar parca ...nu stiu cum sa zic, parca ai alt tonus decit mine/noi. Zi drept, de unde ti se trage? http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Subscriu la cererea de dezvaluire a surselor ca eu cand trece de 38,5 deja imi piere buna-dispozitie