Ghiocei de Martie-Aprilie2009**433**
Raspunsuri - Pagina 22

pisigri spune:
Bianca, pe unde umbli??
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Gina2008 spune:
Buna dimineata!
Multa sanatate bolnaviorilor Ilinca si David. Pisigri gandurile tale legate de viata cu doi copii sunt si ale mele, cateodata. Si eu imi doresc un fratior sau o surioara pentru Calin, dar dincolo de oboseala, crize, colici si alte lucruri care implica prezenta fizica, eu ma gandesc la partea sufleteasca a chestiunii. Cum o sa fac eu sa-i iubesc enorm pe amandoi? Nu stiu, mi se pare ca mai mult decat il iubesc pe Calin, nu pot iubi pe altcineva. Calin a fost iubit, dorit si asteptat in fiecare secunda a vietii lui de la conceptie. Si cand ma gandesc sa am alt copil in burtica, mi se pare ca nu l-as astepta cu tot atata emotie...
Tare mult mi-ar placea ca tu sa ne povestesti ce simti. Daca simti la fel cu bebe 2 in burtica, daca ai aceleasi trairi intense... Olga a fost cam zgarcita in a ne povesti trairile ei. Eu asta mi-as dori enorm sa aud. Ce simti? Si partile fericite, si angoasele... Oricum, sigur te vei descurca, asa cum ma gandesc eu ca partea cu rutina zilnica e cea mai mica dintre problemele cu doi copii. Bine, deloc de neglijat, dar mai simpla decat aia pe care o ziceai si tu ca Ilinca sta calare pe tine. Cum o sa faci? Ca trebuie sa-l iubesti si giugiulesti si pe bebe 2. Olga, tu cum te imparti? Cum iti imparti iubirea?
Ma gandesc la Iulia si la Cami. De ieri dimineata...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Gina2008 spune:
Am admirat colectia de costume de baie a Adei... Cand ma uit la Ada, vad acelasi "aer" pe care il are Calin. Poate nu degeaba sunt nascuti in aceeasi zi...
Mi-a placut enorm si serbarea Anei si a Adelei. Asa costume frumoase de serbare si face painting nu am mai vazut... Superb!
Iar Sophia mi s-a parut ghiocica care a crescut cel mai "evident" in ultima vreme. Toti copii s-au "schimbat", insa Phiphi are o moaca atat de adorabila... ca iti vine s-o mananci.
LA MULTI ANI pentru Mada si Costin! Si sa se rezolve probleme, oricare ar fi ele.

Gina2008 spune:
Eu fac bagaje pentru vacanta la salina. Si ma gandesc cum sa fac sa nu iau chiar toata casa... Dar e imposibil pentru ca trebuie si haine mai groase si de vara. Iar o "sa-l ia cu inima " pe Cata cand va vedea cate trebuie sa care saraca masina...

Gina2008 spune:
Ah, am uitat sa o felicit pe Ramona, pentru sederea prelungita a sotului. Pentru tine va fi si mai greu cu doi copii, avand in vedere ca nu ai sprijin zi de zi. Ramo, si tu esti invitata sa-ti dezvalui "simtamintele" ca mama de doi copii...
Sigur, am uitat ceva...

Maya25 spune:
Buna fetelor!
Aseara n-am mai apucat la computer dar am acum cateva minute.
Din pacate la pus poze nu ma pricep.
Referitor la al doilea copil, e mult mai greu cu 2 decat cu unul, eu simt ca de cand a venit Valentin nu ma mai ocup cum ar trebui de Maria, si ea simte treaba asta si s-a distantat de mine. Nici de bebe nu ma ocup cum simt eu ca as vrea, tot pt ca nu am timp numai pt el asa ca fac lucrurile pe jumatate si nimeni nu e multumit, nici macar eu.

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Eu prima runda de poze am ratat-o (am vazut pe tel ca ai pus link, dar nu am putut sa le vad). Mai pui iarasi? ![]() Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Sunt incluse aici, nu le-am sters, am adaugat doar asa ca nu ai ratat nimic

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Monnvas spune:
Doamba Moni, intrucat eu nu am fax, astept un mail de la dumneata maine.
M-am mai scobit eu in fundul mintii si am ajuns la concluzia ca, desi la Garanti is niste avantaje, ar trebui sa imi fac cont la o banca mai bine reprezentata, care sa aiba sucursale si prin comune. Ca de la bazar cumpara si fete care stau mai departe de cate un oras si ajung mai rar acolo. Asa ca o sa trag o tura pe la BRD, BT, ING si Raiffeisen si vad care stau mai bine la comisioane si care au un internet banking mai prietenos.
M-am semesit si eu cu Cami azi, au inceput a doua tura de chimioterapie si ne multumesc pt ganduri bune si pt implicare.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

olishka spune:
Gina bineinteles ca iti pui astfel de intrebari atunci cand apare bebe 2 in burtica. Tin minte si acum, de multe ori, stateam culcata langa David si aveam deja burtica destul de maricica si ma intrebam cum o sa iubesc eu acest copilas din burtica, daca David este TOTUL pentru mine. Ma uitam la el si simteam o iubire fara limite si nu-mi imaginam nicicum de ce va fi. Insa dupa ce am nascut totul a devenit simplu. Este destula iubire pentru fiecare si chiar nu ai cum sa iubesti pe unul mai mult si pe celalalt mai putin.
As mai avea de adaugat, dar acum vor amandoi atentie

novus spune:
Gina
Monnvas, cum le primesc ti le scanez si le livrez pe mail
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)