Ghiocei de Martie-Aprilie2009**433**
Raspunsuri - Pagina 21
pisigri spune:
Si acum, buna dimineatza !
Raportam si noi ieri prima zi fara febra deloc deloc, mai behaim (tusim) dar incomparabil mai putin decit in primele 2 zile in care nici sa doarma nu putea ca se ineca cu secretii.
Declaram episodul cu laringita depasit cu succes si fara traume in ceea ce ma priveste, cred ca cel mai oribil (dupa otita) a fost cind mi-a facut o gastroenterita de mi-a vomat la fiecare 3 minute incepind de pe la 3 noaptea atunci chiar m-am speriat.
Declaram insa temporar inchis subiectul gradinita,pt ca eu sunt f aglomerata la serviciu si nu am timp sa stau acasa cu "copilul care isi dezvolta imunitatea", bani de bona si gradi privata nu am, si nu-s grozav de multumita de gradinita. E frumos, are curte, au camere de supraveghere (asta ma ajuta pe mine tare mult), fac activitati, a invatat intr-o saptamina o multime de chestii, ea vrea in continuare la gradi DAR vreau sa caut altceva, pt ca spatiile sunt f mici - clasele sunt cit sufrageria mea, si-s 14 copii - si este extrem de cald: eu in secunda in care intru incep sa transpir. Problema exista si acum un an jumate cind am dus-o prima oarasi nu am inteles de ce nu s-au montat aparate de aer conditionat pina la urma, dar ma rog, asta e optiunea gradinitei, asa facem
Am fost sola azi-noapte ca barbatu a plecat la o nunta la Roman, m-am culcat tirziu, m-am uitat la tv la 100 de timpenii (de la 1 noaptea inchideam si incuiam toate geamurile si usile, deh, fimeie isterica), acu mi-e somn si ma maninca limba si mi-e somn si fie-mea nu vrea decit Garfield la aceasta ora matinala... asa ca scriu aici povesti nemuritoare. Si-as mai scrie, dar nu prea-mi dati apa la moara de citeva zile incoace.
Georgiana, stiu ca esti ocupata, dar mai treci si pe la noi cite un pic, mie mi-e dor de tine!
Novus, Monn, sa ne tineti va rugam la curent cu ce se mai intimpla cu Iulia si Cami, care e starea lor de spirit, de ce au nevoie ACUM poate, etc
Ina, stiu ca tu nu scrii cind ..."esti pe ginduri"...dar hai si tu pe aici !
Si toate fetele carora le-au crescut burticile de ghiocei odata cu burtica mea de Pisilinc, si care mai treceti pe aici din cind in cind sa mai aflati ce mai face lumea....spuneti-ne ceva si despre ce mai faceti voi! Mie tare mi-ar fi drag sa...reintregim cumva familia, macar asa, cu 3 rinduri pe saptamina. Stiu ca vietile tuturor sunt altfel, mai obositoare si mai aglomerate decit erau pe perioada cit eram gravide vesele :))), ca probabil au existat mici momente amare si nervisori, ca e imposibil altfel atunci cind aduni intr-o camera numai femei, dar... peste toate, ne e dor de voi si de intrebam de multe ori in sinea noastra macar, ce se mai aude cu voi....
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI Mada si Costin!!! Sunteti un cuplu minunat si sa ramaneti la fel si pe viitor!!!
Noi in continuare cu febra, asteptam sa treaca. Acum are in jur de 38,7, dar ii dau mai intai sa manance (acum mancam ) ca e timpul nurofenului. Oricum, el este super ok ca stare.
Pisigri asteptam cu nerabdare
Eu tare as merge undeva, ca mi s-a luat de stat in casa.
olishka spune:
Pisigri ma bucur ca ati depasit episodul febril Legat de gradi, te cred...si mie mi s-a cam luat de bolile astea, dar la zi am avut ieri cu ambii copii acasa Cam greu cu amandoi odata, asa ca nu-mi permit sa renunt deocamdata.
Si mie mi-e dor de multe dintre fete. Ar fi tare frumos sa mai intre pe aici
pisigri spune:
Te cred; pe de alta parte ma gindesc ca inca e vara, Leon e cumintel, David la fel....si ma apuca spaima :))) cind stiu ca eu nasc in decembrie - deci greu cu plimbatul - iar Ilinca e mereu mereu calare pe mine. Cind imi mai aduc aminte si de colicile pe care le-a avut Ilinca....aleg sa nu ma mai gindesc la nimic si sa nu mai fac planuri si calcule :)))))
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
Mda, cam nasol asta cu decembrie. Si la mine a fost februarie, dar macar a venit caldura repede. Eu pe David l-am dat la gradi din mai, tocmai ca sa nu-mi vina cu toate minunatiile acasa. Am zis macar sa creasca Leon un pic. Dar o sa vezi ca este mult mai simplu cu al doilea si Pisilinca o sa fie fata mare si intelegatoare. Poate chiar o sa te ajute
olishka spune:
Mie mi-e tare mila de David. vad ca nu mai poate de dragul lui Leon si tot vrea sa intre la el in camera sa-l mangaie si sa-i vorbeasca, cum face el de obicei (adica ii sufla in gura) si eu tot nu-l las si gasesc de fiecare data motive sa nu faca asta si i s-a cam luat. Vrea la "Leonasu" (asa ii zice el )
novus spune:
Neata !!!
Iar ne-am trezit la 10 , ne dezmeticim si plecam la petrecere, noroc ca am pregatit totul de aseara
Pisigri, ma bucur ca ati depasit cu bine episodul laringita ! si la noi cea mai urata mi s-a parut faza cu vomitaturile si deshidratarea, asta dupa episoadele de febra
Imi place tonusul si linistea ta
Iulia e ok, a inceput ieri tura a doua de citostatice, Cami facuse si ea o criza de fiere dar acum e bine, le tinem pumnii
Olga, sper sa scapati si voi repede de temperatura ca tare urat e !
Sa aveti o duminica frumoasa !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Daca va plicitisiti, am mai pus cateva poze din vacanta
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1
Edit: una e cu dedicatie speciala pt Inapreda
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Daca va plicitisiti, am mai pus cateva poze din vacanta http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1 Edit: una e cu dedicatie speciala pt Inapreda www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
SUPER!!!!! Ce frumosi sunteti cu totii Fetele sunt delicioase, mai ales toate trei la un loc Ce dor mi s-a facut de vacanta!!!
olishka spune:
Eu prima runda de poze am ratat-o (am vazut pe tel ca ai pus link, dar nu am putut sa le vad). Mai pui iarasi?