Ghiocei de Martie-Aprilie2009**433**
Raspunsuri - Pagina 19
ramona7575 spune:
Neata fetelor
M-am intors ieri de la mama, am recuperat cate putin din ce ati scris si m-a cuprins o tristete mare cand am auzit de nenorocirea colegei noastre, in acelas timp m-am bucurat de mobilizarea voastra si sper ca banutii necesari sa se stranga la timp. Voi contribui si eu cu un banutz, peste 2-3 sapt., stiu ca operatia va fi mai tarziu...
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 22
ramona7575 spune:
Asearaam vb.cu tati si mi-a dat o veste tareee bunaaa, vine acasa peste 2 sapt.(asta stiam), intr-un final i-au aprobat cererea de prelungire a vacantei, deci nu mai pleaca la jumatea lu` sept (inainte de nasterea fetitei) ci pe 2 noiembrie , deci voi avea un sprijin din partea lui, o vede pe bebelina o luna si in sfarsit, isi poate si el declara copilul . Era tareee fericit aseara si nerabdator sa ajunga langa noi... va fi o vara si toamna fericita pentru noi chiar daca o sa intindem un pic de bani (el nu primeste nici un salar pe perioada vacantei).
Are in proiect sa se inscrie la Academia de Marina si in timp sa devina ofitzer , sa gaseasca o alta companie cu program mai lejer (2-3 luni pe vas, una acasa). E bine ca se echivaleaza 2 ani datorita faptului ca are deja facultate, mai raman 2 ani de facut
+ 22
anca_nicolae spune:
bravo ramo, minunate vesti!
oli, cum mai sunteti? Eu gata, sunt mai libera [ca a terminat vero cu exam, va pup pt suport], asa ca daca ai nevoie de ceva si crezi ca eu as putea, suna-ma.
Wk placut!
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
ramona7575 spune:
Stefan a crescut mareee, e lung si pare slabanog desi are 17.400 gr., cand era mic ma plangeam ca e obez. E drept, nici nu se omoara cu mancarea, dau vina pe caldura. E destul de ascultator si imie este drag de mor, la tzara s-a simti in largul lui, a alergat gainile, curcile si puii cu un bat lung legat cu o punga in varf, erau alea innebunite si obosite
Bebelina misca la un interval de 4-5 ore, abia astept sa o pupacesc ca asa mare pofta mi-a facut Olga cu dolofanu` ei
Din cauza prbl.din ultima perioada am slabit 2 kg.desi nu mi-am dorit,e drept ca si caldura si-a spus cuvantul, mi-am instalat AC pe hol cand a venit racoarea . Nu prea sunt invatzata cu el, e diferenta mare intre incaperi (hol - camere).
Cam atat de la mine, va doresc sanatate maxima, grija la copilasi (of, urata patzania Ilicai) , Olga - oare sa fie de la rosu` in gat febra asa de mare?
Waw, ce m-am relaxat cu pozele de la mare si serbare
+ 22
novus spune:
Neata !!
Ne-am trezit la 10 !!
Olga, aoleu ce noapte ati avut !! cu siropelele si eu stiam ca Monnvas, Panadolul merge, Nurofenul nu , asa ca avem si noi supozitoare
Ramona, ma bucur ca ai vesti bune !
Cami, tinem pumnii sa fie totul bine si la tura asta
Iesim si noi afara pana nu da caldura mare apoi vrem sa mergem la Mos Opinca sa mancam si sa se joace picii in aer mai racoros
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
ramona7575 spune:
Inca una si ma duc , nepotul meu a luat 10 la matematica (doar el si o fata in toata scoala) si 8,60 la romana ... ia cam dat peste nas lu` frate`meu care era vesnic pus pe glume proaste la adresa lui cu invatatul (e adevarat ca sta f.post la engleza si cititul cartilor).
+ 22
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas OLGA - nasol momentul. Sa urmaresti daca nu apar si bube - in gura, pe picioare etc. La noi la gradi a fost o epidemie de... nu stiu exact, initial s-a zis stomatita, dup-aia herpangina, apoi cap-mana-picior (nush daca e tot aia). Si a fost prin tot Bucurestiul. Culmea e ca a ajuns si la Magdyi, in Belgia. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
"Boala" aia se cheama gura-mana-picior. Trece cam intr-o saptamana. Febra e doar la inceput vreo 2 zile si apoi gata. Bubele trec- nu exista tratament dar nici nu gadila.
A avut si Vladimir.
OLGA, sanatate multa!
olishka spune:
Salutare!!!
Acum am vb cu pediatrul, caci eu banuiam o herpangina (m-am uitat in gatul lui) si mi-a zis si ea de virusul asta cu gat mana picior si mi-a zis sa ma astept sa-i apara bubite. Febra tot nu prea trece. Am emotii mari sa nu ia pustiulica cel mic.
Anca esti tare, tare draguta. Din fericire o am pe viitoarea finuta la mine, care ma mai ajuta si asa am reusit sa dorm si eu cateva ore dimineata.
A reusit sa si manance o punga de 30 g de pufuleti, jumatate de mar si vreo 8 cereale
Ramona ma bucur tare mult pt voi. Ai grija de voi
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Inca una si ma duc , nepotul meu a luat 10 la matematica (doar el si o fata in toata scoala) si 8,60 la romana ... ia cam dat peste nas lu` frate`meu care era vesnic pus pe glume proaste la adresa lui cu invatatul (e adevarat ca sta f.post la engleza si cititul cartilor). Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 + 22 |
Felicitari nepotului !
Pe mine ma enerveaza la maxim stilul asta de parenting, cu glume proaste la adresa copiilor , probabil li se pare ca ii impulsioneaza asa
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Maya25 spune:
Buna tuturor!
Am intrat, dupa o lunga absenta, sa va salut. Ultima data v-am anuntat, parca, ca urmeaza sa mai avem un bebe. E baietel, il cheama Valentin si deja are 1 anisor! Mi-a fost tare frica sa mai am un copil, e greu cu 2 prichindei, dar ma bucur ca-i am, ca suntem sanatosi.
Am citit doar ultimele pagini scrise si am vazut ca sunt copilasi bolnaviori. Le doresc insanatosire grabnica si mamicilor liniste ca stiu bine ce e in sufletul lor acum.
Va .