Ghiocei de Martie-Aprilie2009**433**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu sunt KO (dupa 4 ore de parcareala)...

Olga- Nu stiu, daca se pune...dar eu mi-am scos 2 masele de minte deodata. Cu anestezie generala. E impropriu spusscos, ca ele nici nu apucasera sa iasa. S-au cariat din gingie. Altfel, operatia a decurs f bine si seara eram in patul meu....Aaaaam avut un singur incovenient. Cateva zile am avut falcile umblate in zona unde le scosesem. Aratam ca un pers de desene animate.

Suuuuperba serbarea si...fetele. O asteptam si pe SoPhiphi cu nerabdare.
A avut si Anastasia "serbare", dar a fost mai mult campanie electorala pt tanti primarita, care le-a dat ghiozdane pentru gradi. Pe care ea le-a impartit cu darnicie in capul unor colegi, care o "cautau"....Am vazut faza, asa ca pot afirmau ca baieteii aia, chiar se tineau dupa coada ei si o necajau. Asta nu i-a impiedicat sa fie complici la furtul unui gardut din plastic ce delimita un loc de joaca, ca nu mai stia educatoarea ce fenomene paranormale sunt ep acolo. Erau asa simpatici...5 furnicute cu ghiodane colorate, ce se pierdeau prin multiumea de parinti, care nu intelegeau ce-i joaca asta cu gardul din plastic albastru. Si educatoarea care nu intelegea unde se volatilizase...

Pisigria- Daca ati trecut de momentul critic, e bine. Mie asa mi se par laringitele astea...

Gina- Cat de dor imi era de voi. Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am fost in parc. David s-a distrat f bine cu verisorul lui, iar apoi am mers la terasa sa mancam ceva. I-am comandat lui David o pizza ca sa merg la sigur, caci stiu ca de pe la 4 nu mai mananca nimic la gradi si deja era ora 7, clar ii era foame. Nu a luat nici macar o gurita, iar din sucul de portocale a baut 2 gurite, el care de obicei il termina intr-un minut, maxim 2. Deja eram stresata, antenutele mele ziceau ca ceva nu este ok. Verisoarele incercau sa ma linisteasca, ca nu are nimic, ca este de la caldura. Dar eu il cunosc pe David, mare mancacios si pana la ora asta deja mananca zdravan Le-am si zis ca ma paste ceva nasol. Ele nu, ca exagerezi ca bla, bla. Am terminat masa (noi, el nu) si mergeam spre locul de joaca. David f marait, nimic nu-i convine, tipete, urlete, f molatec. Pun mana pe el: febra (imi dau seama instantaneu, nu-mi trebuie nici un termometru). Repede m-am urcat in masina cu copiii si fugi spre casa, caci eram tocmai in capatul celalalt al Bucurestiului. David lesinat, tot isi dadea ochii peste cap, Leon urla din toti plamanii caci ii era foame si somn. Eu nu stiam ce sa fac, sa opresc sa-l hranesc pe Leon sau sa merg mai departe sa ajung mai repede si sa-l repar pe David. La cum urla Leon imi venea sa opresc, dar cand il vedeam pe David ii dadeam tare mai departe. Am oprit 2 min pana la urma caci Leon deja se invinetise de plans, i-am dat o portie mica de lapte si fuga mai departe. Am ajuns pana la urma acasa (si aici dilema, sa-l hranesc pe Leon sau sa ma ocup de David ), noroc ca era sora-mea pe la mine si l-a mai linistit ea pe cel mic si m-am ocupat eu de cel mare. 39, 5 - i-am dat nurofen, sosete cu otet, dezbracat si am iesit in curte cu el ca era mai racoare. Acum dorm amandoi, lui David i-a mai scazut febra (inca nu imi dau seama ce are), il tot pazezc caci ofteza. Seara asta am trait-o la intensitate maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

OLGA - nasol momentul. Sa urmaresti daca nu apar si bube - in gura, pe picioare etc. La noi la gradi a fost o epidemie de... nu stiu exact, initial s-a zis stomatita, dup-aia herpangina, apoi cap-mana-picior (nush daca e tot aia). Si a fost prin tot Bucurestiul. Culmea e ca a ajuns si la Magdyi, in Belgia.

Fetelor, azi m-a sunat Mmagdy. Cand facem afise, m-a rugat sa-i trimitem si ei, in germana, si pune si la ea la magazin, si la cunostinte. S-a mai oferit sa se intereseze la Liege, unde niste cunostinte ale ei au ajuns cu un copil cu leucemie. Stiu ca e alta boala, dar cand primim actele medicale ii trimit si ei. Va fi mai nasol ca trebuie traduse in franceza. Exista cumva o versiune in franceza a lor?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aoleu Olga, ce seara !!
Si eu cand are Ada febra nu imi mai trebuie termomentru, o miros imediat, cateodata il pun doar sa vad cam pe unde ne situam pe scala gravitatii, mie oricum peste 38 mi se pare fierbinte asa ca povestile cu lasatul organismului sa lupte nu ma prind in astfel de momente

Sa aveti o noapte fara peripetii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Monn daca stau bine sa ma gandesc, zilele astea mi-a tot aratat ceva sub limba si zicea ca-l doare, dar eu n-am vazt nimic. Crezi ca ar putea fi asta? In cat timp trece toata nebunia asta?

Gaza, Roro multumesc de experianta legata de masele.
Gaza eu trebuie sa-mi pun aparat si pentru ca mi-am dorit mereu, dar si din alte motive. Mie mi-au crescut mlarii si au inceput sa-mi impinga dintii, care si-asa erau destul de inghesuiti si s-au incalecat si mai tare. Am si un disconfort din aceasta cauza. Sigur trebuie scosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Olga, imi suna oarecum cunoscut ce povestesti tu acolo. Din fericire, la noi nu-i vorba de febra, ca nu merge inca la gradi. Apropo, am primit azi scrisoare de la gradi, va merge in grupa dragonilor.

S-a schimbat planul, nu mai trimit saptamana viitoare un pachet mic, incerc sa trimit peste 2 saptamani unul mare. Monn, eu gasesc ok daca fiecare isi poate face foto, ca si asta ia timp, plus micsorarea pozelor, plus postatul etc. La 1-2 pachete o fi ok, dar la mai multe...

Roro, tot am vrut sa-ti zic ca tare m-a impresionat balerina ta!

Mada, sa fiti cu totii bine!

Mergi la inceput

OLI, bubele trec in cam o saptamana. Febra mai repede.
Cu molarii si eu am avut aceeasi problema. Am scos 2, al 2-lea a fost horror, cred ca numai la nastere am mai pierdut atata sange si mai am 2, dintre care unul a iesit, dar in loc sa iasa in jos a iesit in jos-spre obraz, iar celalalt... cred ca asteapta a doua adolescenta a mea

Mi-am luat azi de la H&M o rochie cu zebre

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Noi febra toata noaptea, cam pe la 39,5 se invartea toata treaba. Dimineata s-a trezit cu 40 asa ca l-am bagat in cada cu apa calie.

M-am uitat la el in gat si este rosu de tot. Leon a inceput si el sa tuseasca.

Ce ma ingrijoreaza la David este ca de ieri de cand l-am luat de la gradi nu a mancat nimic. Acum mananca pufuleti, dar a mancat vreo 4, deci mai nimic. Ma gandesc ca atatea siropele pe stomacul gol nu e chiar ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, Olishka, ce situatie, imi dau seama cum trebuie sa te fi simtit cu unul moale de boala si unul vanat de plans, chiar ai avut sange rece, ai gestionat bine situatia! Febra tu cum i-o masori, rectal sau "normal"? De obicei la febra asa mare nu au pofta de mancare dar macar lichide sa bea.
Eu v-am zis, nu-mi dau seama la Sophia ca are febra decat daca trece de 39. Pana atunci e vioaie, tzopaitoare si cred ca si simtul meu tactil lasa de dorit, caci huzband una-doua simte febra. Dar eu oricum, de cand a avut 39.9 rectal nu ma mai ingrijoreaza febra pana-n 38.8 cata vreme nu e insotita de alte semne negative.
Sa ne tii la curent despre copii, Olishka Sanatate!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

OLI Panadolul merge pe stomacul gol. Nurofenul nu prea. Asta n-am zis-o io, ci Alexis. Darrr sa stii ca exista Nurofen supozitoare si noi le-am folosit la ultima patanie, fiindca vomitase siropul.

sanatate va dorim!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput