Ghiocei de Martie-Aprilie2009**433**
Raspunsuri - Pagina 17

olishka spune:
olishka spune:
 Pisigri urate tare sunt laringitele astea. Sanatate 
Novus unde ai vazut poze cu fetele la serbare.
Floric ce ma bucur ca ai revenit  Sa vii mai des. Ca sa stii ca eu nu stiam ca astazi este sarbatoare mare, dar datorita tie am stiut si astazi am lasat-o mai moale cu ordinea
 Sa vii mai des. Ca sa stii ca eu nu stiam ca astazi este sarbatoare mare, dar datorita tie am stiut si astazi am lasat-o mai moale cu ordinea 
Fetelor v-ati scos vreodata 3 molari deodata? Trebuie sa-mi pun aparat dentar si inainte de asta trebuie sa scot molarii. Nu stiu daca sa-i scot pe toti odata sau pe rand. Eu i-as scoate pe rand, dar Leon nu accepta biberonul si va trebui sa stea fara san vreo 6 ore, caci fac anestezie. Chiar nu stiu cum sa fac...

Gina2008 spune:
Gina2008 spune:
 Floric, multumesc. Cred ca ma voi duce si eu la dr. Thiery. 
Oli, eu mi-am scos doua masele de minte odata. A fost... cool! Dar era demult, la facultatea de stomatologie, nu erau anestezicele de acum. Zic, pentru ca acum 2 ani mi-am mai scos o masea de minte si a fost parfum! Pe bune.
Laringite, laringo-traheite si traheobronsite... am facut si noi la greu. Including me. Sunt nasoale pentru ca trebuie tratate cu atentie (laringitele) ca altfel raman nu stiu ce sechele care pot afectea vocea. 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui 

olishka spune:
olishka spune:
 Gina, cool...adica nasol, nu? Oricum nasol este dupa ce ti le scoti si trece efectul anestezicului

Pisik06 spune:
Pisik06 spune:
 Hello!
OLGA, de aici a vazut NOVUS pozele - https://plus.google.com/photos/117734419361148822966/albums/5759190936558234753?authkey=CJnyjuGHmvK9gAE 
MADA, si pe aceasta cale multi pupici si pumni stransi si sanatate pentru toti
GINA, concediu placut! Si noi am inscris-o pe Ana la stat, dar nu o voi duce, pt ca ar insemna sa o intorc un an din drum, asta a rezultat din discutia cu diractoarea. Ea stie acum o gramada de poezii, cantece, jocuri, are niste deprinderi formate, ar insemna sa o ia iarasi cu mersul la baie si nu vreau asta. Nu stiu cum va fi cu banii, dar am incredere ca ne ajuta Dumnezeu.
Cand revii, am vorbit si cu MONN, trebuie sa ne auzim cumva sa "triem" contactele media, sa vedem care sunt mai directe si mai puternice si pe ce cai sa mergem.
Mami de minune mica

olishka spune:
olishka spune:
 Doamne ce serbare minunata  Mie mi-au dat lacrimile, nu stiu de ce...Cred ca daca eram acolo boceam de-a dreptul. Fetele au fost frumoase foc. Pisik ce frumos ca ati venit in formula completa
 Mie mi-au dat lacrimile, nu stiu de ce...Cred ca daca eram acolo boceam de-a dreptul. Fetele au fost frumoase foc. Pisik ce frumos ca ati venit in formula completa 

anamariame spune:
anamariame spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui pisigriAnamaria, pina la urma...(lasind-o deoparte pe Eva, ca m-am lamurit cu ea deja :))))): pur subiectiv si personal....ti-e "de bine" sau inca nu v-ati lamurit? :)http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/http://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009) | 

novus spune:
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Doamne ce serbare minunata  Mie mi-au dat lacrimile, nu stiu de ce...Cred ca daca eram acolo boceam de-a dreptul. Fetele au fost frumoase foc. Pisik ce frumos ca ati venit in formula completa  Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) | 
Daaaa si pe mine m-a emotionat , ce costume frumoase au avut toti picii

Bine ca stiu la cine sa apelez pe cand intram si noi in lumea gradinareasca, rupem gura targului nostru cu asa costume

A propos, la gradinita i-au pictat asa frumos ? ca sunt de revista picii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Fetelor v-ati scos vreodata 3 molari deodata? Trebuie sa-mi pun aparat dentar si inainte de asta trebuie sa scot molarii. Nu stiu daca sa-i scot pe toti odata sau pe rand. Eu i-as scoate pe rand, dar Leon nu accepta biberonul si va trebui sa stea fara san vreo 6 ore, caci fac anestezie. Chiar nu stiu cum sa fac... Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) | 
Eu nu mi-am scos niciodata mai mult de 1 dinte la o sedinta asa ca nu stiu ce sa te sfatuiesc dar spun ca si eu as prefera toti scosi o data nu pe rand

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Gaza22 spune:
Gaza22 spune:
 Hello fetele !!
Noi suntem un pic tristi, iubitul Gazei mici (cuscra Anaan sa nu te superi dar ochii care nu se vad se uita dupa altii, ) se muta la alta gradinita. Ea nu stie inca dar avand in vedere ca e prima mare iubire
) se muta la alta gradinita. Ea nu stie inca dar avand in vedere ca e prima mare iubire sigur va plange un pic dupa el cand va constata lipsa lui. Din fericire piticii mici au reusit sa creeze o conexiune si intre noi cei mari, asa ca tinem legatura si poate se vor revedea peste un an la scoala.
 sigur va plange un pic dupa el cand va constata lipsa lui. Din fericire piticii mici au reusit sa creeze o conexiune si intre noi cei mari, asa ca tinem legatura si poate se vor revedea peste un an la scoala.
S-a trezit Mtza asa ca mia scriu pe fuga:
Floric ma bucur ca Dr Thiery ti-a dat asa mare incredere. Te pup si multa sanatate. Aaaa stii ca eu sunt nitel mai aeriana pana la urma tu te-ai suparat de ceva sau nu prea mai intrii pe forum pentru ca nu prea ai timp. Nu trebuie sa-mi raspunzi neaparat dar curiozitatea e a doua mea natura.
Olga  eu zic ca depinde foarte mult de rezistenta fiecaruia la durere. In plus exista un tip de anestezie care se poate face femeilor gravide, deci cred ca merge si in cazul alaptarii. Dar parerea mea este ca nu ar trebui sa scoti doi dinti sanatosi pentru un aspect estetic. Mai tarziu le vei simti lipsa sau mai bine zis utilitatea. Asta am invatat de la finuta mea care e dentist. Un dinte sanatos pe tremen lung are o valoare mult mai mare decat aspectul estetic (asta daca acesta nu este ff grav).

Ilinca_M. spune:
Ilinca_M. spune:
 Apropo de serbari (super serbarea tufetitelor-colege!! Ce mai costume! Ce mai machiaje! Ce mai tufetite-ghiocele grozave!): dar sunt shocata!! Am primit dvd-ul serbarii de saptamana trecuta, deocamdata am vazut doar pozele, da' repet, sunt shocata: Phiphi traieste din plin totul, cu toate ca a lipsit exact in saptamana repetitiilor, inainte de serbare, vad din poze ca e trup si suflet acolo, traieste din plin, gesticuleaza, m-am distrat teribil. Pun imediat niste poze pe FB. Novus, musai sa te loghezi, sa vezi floricica;))
 Ce mai costume! Ce mai machiaje! Ce mai tufetite-ghiocele grozave!): dar sunt shocata!! Am primit dvd-ul serbarii de saptamana trecuta, deocamdata am vazut doar pozele, da' repet, sunt shocata: Phiphi traieste din plin totul, cu toate ca a lipsit exact in saptamana repetitiilor, inainte de serbare, vad din poze ca e trup si suflet acolo, traieste din plin, gesticuleaza, m-am distrat teribil. Pun imediat niste poze pe FB. Novus, musai sa te loghezi, sa vezi floricica;))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.