Ghiocei de Martie-Aprilie2009**433**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ANAMARIA, Eva e de-a dreptul... inteleapta!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Ma bucur ca au aparut fete pe care nu le-am vazut demult si ma bucur ca se misca lucrurile atat de rapid. Bravo fetelor, sa speram ca Iulia se va face bine cat mai repede

Anca legat de ce-ai zis tu, implicarea unei vedete, este ff greu si nu prea se baga nimeni De ce iti zic asta, pentru de multe ori mi-a fost trantita usa in nas atunci cand am cerut ajutor. Cu ajutorul vostru si a altor oameni cu suflet mare strang pachete de 2-3 ori pe an si merg la copilasii bolnavi de cancer si de obicei le ducem si cate o vedeta. Ei, atre greu reusim sa convingem pe cineva, desi multi ne sunt prieteni, si de multe ori ni se tranteste usa in nas de la persoane de la care nici nu te astepti. Dar noi nu renuntam asa usor.

Ma gandeam insa ca as putea sa adun cateva obiecte de la persoane publice cu autograf sau ceva de genul acesta si sa facem o sectiune speciala pt vanzarea lor, dar ceva separa de bazar. Poate sa facem cumva o licitatie intr-o zi. Nu stiu, va ganditi si voi si daca vi se pare ok ideea sa-mi spuneti si vad eu cum o pun in practica.

Monn eu zic ar fi ok sa facem cele care pot poze si-ti trimitem pozele si produsul, tu doar le urci, ca sa nu te mai chinui si cu fotografiatul. Eu asa am mai facut cu alte fete de la umanitare.

Novus nu am nici o poza cu noua culoare si oricum nu este nimic spectaculos. Deocamdata este ceva intermediar, caci nu a reusit decolorarea din prima. Va trebui sa ma vopsesc de mai multe ori pana o sa ajung la rezultatul dorit

Tare scumpi Eva si Cristi

Noapte buna!!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete

va doresc o zi buna...
asta-i forma finala a topului Isabellei

Las si cafa



PS: La multi ani celor ce-si serbeaa astazi onomastica!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna dimineata

Noi ne pregatim sa plecam intr-o prima vacanta de o saptamana. De nevoie, dar o vom face si de placere. Vom merge la salina Turda o saptamana cu Calin la indicatia medicului orl-ist.
Caci asta am facut noi in ultimele luni. Vizite la medici (orl, homeopat, alergolog si urmeaza un specialist in astm) incercand sa taiem de pe lista posibile cauze ale racelilor dese si lungi ale lui Calin. Peste asta, am fost si la ortoped unde i-a fost pus diagnosticul de talus valgus, drept pentru care purtam ghetute ortopedice. Adica incercam sa-l convingem pe caldurile astea sa incalte niste ghete care sunt cam ca alea de iarna...

Am avut asa o perioada nasoala, cu jobul stiti... dar nici eu cu mine nu pot spune ca ma simt minunat. Incep sa cred ca nu e doar o perioada, ci ca pur si simplu am trecut din tabara optimistilor in cea a pesimistilor. Dar, na, asta e. Mergem mai departe cu bune si rele.

Si, oricum, suntem foarte departe de a ne plange, atat timp cat suntem toti sanatosi si fara lipsuri majore.

Calin vorbeste de nu il poate opri nimeni. Stalceste inca cuvinte si mai are momente cand vrea sa spuna dintr-o suflare si iese ceva ce nu intelegi. Am fost sfatuita sa merg cu el la un psiholog "sa-i faceti o evaluare, doamna... Ca nu e normal la varsta asta sa nu vorbeasca si sa nu asculte. Si sa se comporte asa la doctor!" Dar i-am transmis "calduroase" salutari in gandul meu respectivei doctorite gandindu-ma ca daca si psihologul e dus ca ea asa... cine stie ce mai zice despre Calin.
Am mers o perioada si la un bionenergoterapeut toti trei si ne-a facut bine asta.

Calin e aproape total de-scutecizat. Dar a durat. Adica abia dupa o luna a inceput sa spuna ca face si dupa inca 2 saptamani a acceptat sa mearga la baie. Dar e ok. Mai ramane somnul de noapte.

L-am inscris, din toamna, la o gradinita de stat. Pentru ca nu ne mai permiteam financiar sa il ducem la privat, dar si pentru ca acolo practic nu a facut cine stie ce progres. Si, evident, ca ma gandesc cu emotie, iar, la primele saptamani de noua gradinita.

Cam atat despre ce am mai facut noi in ultimele luni.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Eu savurez ultima zi de concediu, noroc ca am mai fost pe la birou ca altfel imi era groaza de ziua de luni

Ne pregatim sa iesim in oras la plimbare si apoi trebuie sa mergem la cumparaturi pt o aniversare

Gina, ma bucur ca ne-ai mai spus cate ceva despre voi si va doresc sa aveti o vacanta placuta si relaxanta !! si sa se aseze toate lucrurile


Olga, ideea ta cu autografele mi se pare super tare si sigur o sa se vanda rapid lucrusoarele respective


Sa aveti o zi minunata !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Apar si eu... din umbra...

Vacanta ne-a priit, la fel si serbarea piticilor, din pacate apoi au inceput problemele sau am inceput noi sa le descoperim... si toate astea intr-o perioada in care timpul nu mai are rabdare cu noi...

Ii multumim lui Dumnezeu ca Adela e bine si Il rugam sa aleaga si pentru noi raul cel mai mic. Inca nu stim exact pe unde ne situam, iar nesiguranta e "consumtiva". Nici nu pra imi vine sa vorbesc cand nu stiu despre ce...

Am citit despre Iulia... Ne rugam si pentru ea. Monn, ne mai auzim, macar si pentru promovarea cazului.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Gina concediu frumos sa aveti

Mada m-ai bagat in ceata cu mesajul tau. Sper ca Adela este ok si voi la fel

Novus ma bucur ca iti place ideea. Sa vedem ce zic si celelalte fete si daca am putea sa o punem in practica. Cand stabilim ceva ma si apuc de colectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Denisamada, despre ce vorbesti?! Adica suna asa...sumbru:(. Vad ca nici Calin nu a scapat de problemele lui cu racelile (polipii din cate imi amintesc i-au fost scosi, nu?...). Aia cu evaluarea ei e o cretina intzepata, Sophia de cate ori am itrat intr-o clinica/ spital/ urgente a urlat cat au tinut-o bojocii si nimeni u a zis ca "nu e normal", dimpotriva, au avut toata rabdarea si au aratat empatie.
Hai sa va zic si eu o semi-perla a lui Phiphi, desigur ca nu se compara cu ale vorbaretilor vostri, dar pe mine m-a distrat...Aseara a baut iaurt de la napolact din butelcutza de-aia, stiti voi, si cum il dadea pe gat ii tot venea si in nas, toata era iaurt sub nas. Si vine foarte categorica sa ne atraga atentia:"am mushi!" ("am muci:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Olga, si eu cred ca e faina ideea.

Mada, sper sa se aseze toate si sa vii in curind cu vesti bune si cu optimismul pe care il cunoastem !



http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Monn, fecior-tu chiar ca agata si pt tine ! :)))

Anamaria, pina la urma...(lasind-o deoparte pe Eva, ca m-am lamurit cu ea deja :))))): pur subiectiv si personal....ti-e "de bine" sau inca nu v-ati lamurit? :)

Gina, concediu placut ! Am inteles ca salina e fff frumoasa si ca aveti ce face acolo.

Novus, deci ai scapat deocamdata :D

Noi ne-am distrat aseara-azi-noapte cu un puseu de laringita. -am cam speriat. Am prestat aburitul baii (marca andiaroro, multumim pe aceasta cale!) si pina la urma am gasit o fiola de dexa uitata undeva si am pufait din ea in aerosoli....si am scos-o la capat. dar fioros mai facea....!
Azi desigur nu mai are febra, a tusit putintel dimineata, nu mai e ragusita mai deloc, e ca o floricica, maninca de ne saraceste :D. La medic desigur ca "plaminul e curat, urechile la fel". Nu ma pling de asta :D dar oare nu se putea abtine de tot?:))))

Ilinco...nu lasa fata mucoasa ! :))))




http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput