Noua Republica
Raspunsuri - Pagina 13
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Marius,ar fi prea frumos....sa se ajunga aici...a fost odata un caz,apropo de regi ai asfaltului ....copilul unuia a vrut sa ia bacul cu spaga..si profesorii au ajuns cu dosare penale...ciudat dar autoritatile s-au miscat foarte repede....si ghici cine nu a patit nimic?Regele....profesorii saracii.... Na,rezultatul politicii romanesti. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
De undeva trebuie sa inceapa (sau sa continue) si acest proces. Nastase este doar un caz (exemplu - partial si micut).
Nu - profesorii care au luat mita sunt infractori. Nu sunt "saracii" sunt doar infractori. Cu nimic mai prejos decat Nastase. Legea este unica si egala.
Dar s-a aplicat partial. Trebuia sa se aplice integral daca este asa cum spui.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Pai Marius,de ce nu s-a aplicat integral?Ca erau de mana regii asfaltului cu guvernarea(pdl-ul)...atunci...oare de asta,sau pentru ca leagea si magistratii sunt schiopi?
marius spune:
Regii asfaltului au fost aceeasi si sub PSD si sub PDL.
Am mai spus si repet - motivatia a 99% dintre politicieni este doar accesul la putere aceasta insemnand in ultima instanta bani in folosul lor privat.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Mda,prima parte ai dreptate.Am scris fara sa ma concentrez prea mult....
Si 1% care sunt?Ca nu cred c-or fi astia cu Noua...
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui glimmer
S-a prins cineva unde este dreapta? |
La PNL si la PDL,.
glimmer spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui b.nica
La PNL si la PDL,. |
De ce? Pentru ca asa zic ei?
Mickyyy spune:
Din pacate azi dreapta nu exista in politica romaneasca, cel mult un centru si cateva grade mai spre dreapta la PDL. Dar tot stanga primeaza!