** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (79)
Raspunsuri - Pagina 11

ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Oana, Larisa a primit motocicleta, e luata dintr-un depozit din Bucuresti, ca pe net gaseam numai scumpeturi iar alea ieftine nu mai erau pe stoc. Ei i-a placut muuult tare, se duce in fiecare zi si claxoneaza, se urca pe ea si imi zice "haide mama". Problema cea mai mare nu e depozitatul, ci mersul cu ea:L inca nu stie sa mentina directia bine, prin urmare eu trebuie sa merg mai mult aplecata sa ii indrept ghidonul....si uite as amerg cocosata ![]() I-a mai placut Mickey povestitorul, defapt ii place partea cu cantecele. Si in w/end i-am luat masinute mari si mici iar mama i-a luat un avion mai marisor, e inebunita, numai cu ele se joaca ![]() Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
noi il avem pe Duni povestitorul, in genul lui Mikey
pai o masinuta electrica nu o poti cara 20 de minute afara si apoi sa o duci in casa, e foarte voluminoasa...cine stie cate kg are, eu cred ca in jur la 15...asa ca nu stiu unde am putea sa o tinem

edit: uite dimensiuniile masinutei
Dimensiuni masinute (cm) 118 x 66 x 52
da-mi si mie niste detalii despre motocicleta, pret, depozit, poate reusesc sa trecem pe acolo...
1an +

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

rubia spune:
Vreau sa-mi cer scuze de la mamici ca n-am putut sa intru sa felicit aniversatii
La multi ani, Matei Alexandru!
La multi ani, Antonia!
La multi ani, Larisa!
La multi ani, Filip!
La multi ani, Theodor!
La multi ani, Bea!
Ce repede au trecut 2 ani ...
Va pupam dulce pe toti dar sa stiti ca eu zic pas la tort ca vin dupa o zi petrecuta la urgenta in urma unei stari generale proaste timp de 24 h.Concluzia :o indigestie destul de urata(dupa parerea mea-e si prima data cand am asa ceva dar...)
Am voie sa recuperez mai incolo??? ca mi-e o "dor" sa mananc ceva dulce

crissteo spune:
Bea, La multi ani! Fericiti si Binecuvantati, inconjurata de dragostea celor dragi! Esti o minune, cu o familie minunata! Felicitari mami pentru tot!
Bumble, ce urare frumoasa ai facut! De fapt, toate urarile voastre sunt atat de calde!
Laurika, La multi ani! Sa ai fericire, sanatate si o viata ca-n povesti!

giorgia23 spune:
Cris2010,Matusa,Laurika,Gabriela,Ochidut,Crissteo,Kris,Ramona,Crissy,Maurice
,Alice,Iuliana,Racusor,Bamboletta,Ilinca,Adriana,Victo,Crispo
,Ainotna,Eladea,Paula,Bumblebee,Nela,Rody,Tanti,
Saddie,Michelle,Sorina,Oana,Lala,Puiutz,Rubia multumim din suflet pt urari Matei Alexandru
Larisa
Filip
Theo
Beatrice
Laurika
Ieri am petrecut la soacra la casa la un gratar...Antonia a primit de la noi un mini atv...si a mai primit hainute,puzzle,set de bucatarie si alte jucarii...a fost frumos si s/a distrat...s/a rusinat cand am adus tortul si am inceput sa/i cantam la multi ani
A renuntat ziua la pampers....cere cand vrea sa faca pipi...dk suntem afara facem pe iarba
...doar noaptea ii mai pun...sper sa renuntam cat mai repede si cel de noapte

puiutz_mic spune:
sunt tare suparata... Raducu a mai facut un kk si mai urat...diaree si urat mirositor
poate de la piersica sa se styrice atat de tare la burtica? i-am dat si niste cas luat din piata...of
ma gandesc cu groaza ca nu va vrea sa manance nimic de regim, nu stiu cum o sa facem
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

crissy77 spune:
pt fiecare mamica in parte! Va multumim pt gandurile bune pe care ni le trimiteti, sunteti grozave
.
La multi ani, laurika! Sarcina usoara in continuare!

adrianaBuc spune:
uf, am atata treaba. Parca nu imi mai ajunge ziua...
La multi ani, frumoasa Beatrice!
La MULTI ANI, Laurika!
poate mai revin... uf!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
Natalia Ioana - 06.02.2012

carla_2008 spune:
LA MUUUUULTI ANI FILIP CU INTARZIERE!!!!SA CRESTI MARE,SANATOS SI FRUMOS SI SA ITI BUCURI PARINTII TOATA VIATA!!!!!!!!!FRUMOSULE!
SI mami mea a implinit ieri 52 ani!nu pot sa cred cum trece vremea

carla_2008 spune:
LA MULTI ANI LARISA!!!!!!!PAPUSA SCUMPA SI ISTEATA(TE+AM VAZUT PE FILMARE)!!!SA FII FERICITA TOATA VOATA SI SA ITI BUCURI PARINTII CE TE IUBESC ENORM!
LA MUUULTI ANI BEA!!!!!!!!CE MARE SI ISTEATA TE+AI FACUT DINTR+UN GHEMOTOC!!!!!TOT MERITUL E AL MAMICII TALE!!!!
LA MULTI ANI LAURIKA!SARCINA USOARA!!!
LA MULTI ANI THEO!!!!NU NE+A SCIS MAMI TA DEMULT!
LA MULTI ANI MATEI ALEXANDRU!!!!SA FII IUBIT SI FERICIT O VIATA INTREAGA!!!!!