** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

LA MULTI ANI DRAGA BEATRICE!!!!! SA AI PARTE DE SANATATE SI DE TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA PENTRU CA MERITI DIN PLIN.

Mami draga si tie iti doresc mlta sanatate si putere sa fii alaturi de familia ta frumoasa

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
31+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Laurika! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
31+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

La multi ani Bea!! Toata viata sa fi asa ambitioasa si luptatoare! Oricum pe tine nimic nu te opreste. Crissy, sa iti traiasca mica (si marea) sa va bucurati de ele si ele de voi si de inventivitatea ta! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Laura, la multi aaaani!! Fericire, sanatate si multe multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

La multi ani Beatrice, sa cresti mare si frumoasa. Sa ai parte doar de ce este bun si frumos in lumea asta.

La multi ani Laurika!!!!

Si sarbatoritilor de ieri (mii de scuze pentru intarziere):
La multi ani Matei Alexandru!
La multi ani Antonia!
La multi ani Larisa!
La multi ani Filip!
La multi ani Theodor!

Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 32+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

nu am mai reusit sa intru pe DC, am facut urari pe FB dar...sa va urez si aici delfinasi sa crestesti mari si sa fiti sanatosi

La multi ani, Matei Alexandru!
La multi ani, Antonia!
La multi ani, Larisa!
La multi ani, Filip!
La multi ani, Theodor!
La multi ani, Bea!

AMR 3 zile pana la vacanta

la servici e o nebunie, asa e cand pleaca omul in vacanta...am mai trecut prin asta o data acum 2 saptamani

in weekend am bagat porumb fiert si pepene rosu la greu

vreau sa dau comanda de tort pentru Matei
probabil joi plecam si ne intoarcem tocmai de ziua lui deci trebuie sa pregatesc tot din timp
si cadou, evident...initial ne gandeam la o masinuta electrica dar acum parca nu sunt convinsa si e destul de complicat cu depozitatul/caratul

Oana ce motocicleta a primit Larisa? voi parca ziceati de masinuta sau ma insel eu?

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Oana, Larisa a primit motocicleta, e luata dintr-un depozit din Bucuresti, ca pe net gaseam numai scumpeturi iar alea ieftine nu mai erau pe stoc. Ei i-a placut muuult tare, se duce in fiecare zi si claxoneaza, se urca pe ea si imi zice "haide mama". Problema cea mai mare nu e depozitatul, ci mersul cu ea:L inca nu stie sa mentina directia bine, prin urmare eu trebuie sa merg mai mult aplecata sa ii indrept ghidonul....si uite as amerg cocosata, mai mult de 20 de minute nu am mers cu ea, ca nu mai puteam. O aducem inapoi in casa si iesim apoi pe jos in parc.

I-a mai placut Mickey povestitorul, defapt ii place partea cu cantecele.

Si in w/end i-am luat masinute mari si mici iar mama i-a luat un avion mai marisor, e inebunita, numai cu ele se joaca

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

La multi ani, Matei Alexandru!
La multi ani, Antonia!
La multi ani, Larisa!
La multi ani, Filip!
La multi ani, Theodor!
La multi ani, Bea!

scuzati o intarziata

pupicim toti delfinasii care au implinit 2 ani!!! wow 2 ani...ce a trecut timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani Bea...printesa frumoasa iti urez tot binele din lume...sa cresti mare sanatoasa si norocoasa !!!

Crissy sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii

Laurika la multi ani fericiti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

am incercat ieri de 2 ori sa trimit mesaj, de ambele dati mi-a picat netul si picat a ramas...

Asa ca reiau, cu scuzele de rigoare, pentru sarbatoritii de ieri:

Antonia, Larisa, Filip si Theo, sa fiti sanatosi si voiosi, sa va iubiti parintii, fratiorul, prietenii, sa va bucurati din plin de copilarie ca sa aveti amintiri frumoase din aceasta minunata perioada! Dragi parinti ai acestor prichindei, va felicit pentru frumoasele delfinase si delfinasi, sa va bucurati de ele/ei si sa gasiti mereu resursele fizice, psihice, materiale de a le fi alaturi ori de cate ori vor avea nevoie!

Si acum minunatei sarbatorite de astazi: Beatrice sa fii mereu plina de viata ca acum, luptatoare si invingatoare, sa iubesti si sa fii iubita, sa ai parte de sanatate si de multe impliniri! Crissy draga, esti o mamica minunata, Dumnezeu a pus tot ce e mai bun in sufletul tau! Sa te bucuri alaturi de sotul tau de roadele dragostei, daruirii si creativitatii tale: cele doua printese ale voastre!

Laurika La multi ani fericiti, plini de sanatate, bucurii si de copii minunati!

Paula imi pare rau de nesincronizari, sper si eu din suflet sa reusim sa ne vedem zilele astea!

Azi Raducu a facut un pic cam moale (poate de la piersica de ieri ). Cu olita nu reusim deloc...si covoarele inca nu le-am strans .

Eu sunt pe viteza f.f.f. incet, nu stiu ce am, poate de la caldura asta

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput