Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

am revenit.....
am rezolvat cam 90 la suta din treburi....
deci mi-a placut, ca Cami a fost de acord sa ma spal pe cap si restul nu.... pb ca ma voi vopsi joi seara, dupa ce iau prima pastila de contraceptiv, ca sa fiu sigura ca-mi iese ceva si sa fie fetele adormite sa nu tb sa ma intrerup sa fac altceva
sa va spun de andra care are doua noi pasiuni: tablita de scris( din cea cu pixul cu magnet) si sticlutza de apa cu tuturoi din care bea...si toarna si pe jos etc, azi o certam ca a dar pe canapea si ea se uita in alta directie si si-a pus degetul in urechea dinspre mine sa nu ma audaa....
maine ma duc la dr sa-mi dea o reteta, am programare dupa amiza... azi m-am dat cu crema pe fata
mada, multam, eu sper sa nu am la nuci ci doar la migdale , oricum mi-ai dat o sperantza..., felicitari pt ambitie!, si eu am slabit tot asa dupa MAria si Ilinca cam 20 de kg intr-un an...
ally, tu ce faci cu Edy cand ai cliente
miki, iti trimit pm
roxy , eu nu stiu ce sa zic... acum sunt oameni care sunt croitori si care lucreaza si de sarbatori..faci cum simti tu..
catank spor la treaba!.
eu i-am dat zmeura Andrei si n-a avut nik, acum imi e mie frica sa pap....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Hello!

O sa incep spunand "La multi ani, Mary!"

Strumphy, multumim ca esti mereu atenta si iti amintesti de noi!

Noi suntem acum bine, dar am avut o perioada putin mai "zbuciumata". De vreo 2 luni o tot tinem in diverse tratamente. Am inceput cu un rosu in gat, dupa aceea muscatura de capusa, apoi o bronsita, iar ultima boacana, o enterocolita ceva de am stat si o saptamana pe regim de mi se luase mie. Nu mai tin minte daca v-am spus, dar am facut testul pentru borrelia si a iesit negativ. Nu am apucat inca asa ii fac vaccinul de 1 an, iar dr. pediatru mi-a recomandat si un set complet de analize.

Pe langa "bubele" Dianei, a mai venit si una de-a mea: mi-am rupt o masea si a trebuit sa ajung la stomatolog. Avand in vedere ca nu putea sa imi faca anestezie (doar cu spray cu lidocaina) mi-a scos jumatate din masea aproape pe viu . Burtica este bine, bebe face exercitii in fiecare zi, dar parca este mai putin activ decat Diana.

Noi inca nu am rezolvat cu somnul noaptea, inca se mai trezeste. Cred ca o si chinuie niste maselute care ii ies sus (are 2, una pe stanga una pe dreapta care au cate un coltisor iesit). In schimb, a inceput sa doarma mai bine la pranz de vreo saptamana, in asa fel incat mai apuc si eu sa mai fac cate ceva prin casa .

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 22+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Delia, spre norocul meu toate clientele,5 la numar, ma cheama la masaj seara cand termina munca sau in week-end si atunci este fix cel mai bine pentru mine ca este sotul acasa si sta el cu Duracell. Ma bucur ca ai terminat majoritatea treburilor stabilite pentru astazi...ce mai ai de facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Catank, nici mie nu-mi place laptele de capra dar, se spune ca etse cel mai sanatos pentru femeile insarcinate si pt copii. Despre zmeura, eu i-am dat ocazional cand am avut prin casa si nu s-a ieritat sau altceva. Conteaza cantitatea in cazul asta!
Madutz, super scumpa Catalina! Si intr-adevar s-a inalta ceva de la ultima aparitie. Este o dulceata de fetita.
Ioanna, bine ati revenit!
Iparpala, ce a zburat timpul...deja esti in sapt +22. Nu stiu ce sa spun cu trezitul peste noapte pt ca si Edu se mai trezeste uneori din cauza dintisorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna fetelor!
-noi mai rar, fuse dupa operatie-i-am supravecgheat mai indeaproape sa nu se loveasca sergiu.mai ales cand sunt in casa,au inceput sa se zgandare-se trag de tricou,se palia o pauzasc nitel,se imping,trec unul peste spatele celuilalt-dc sergiu e in 4 labe,si sonia in picioare si n-are loc de frasu-rad in timp ce fac astea,dar eu l-am supravegheat totusi,mereu sunt cu gura pe ei-mai-mai,nu ne palmuim,nu-i voie,etc!!ne iubim..chiar sonia vine si-l imbratiseaza pe sergiu,il tine strans si-l pupa pe cap-ea are avantaj ca sta in picioare,iar el 4 labe, ca altfel el e mai inalt cu juma de cap decat ea.
-iesim afara ,doar stam in casa cat dormim,ori in parc,ori pe aleile strazii cu carucior,roata,etc..ori in curte.asa ca,uneori la sfarsitul zilei sunt rupta.imbrcat -dezbracat,dusuri la copii,schimbat pamparsi,..uneori casa e varza,de fapt frecvent e varza,uneori ordine .uneori ma enervez sau deprim.mai ales atunci cand barbatul tot nu e multumit,si cand vine asteapta sa fie servit.pana sa intru in concediu crestere la noi nu prea exista chestia asta-vroia o cana de apa minerala,si-o lua,ei acum..ma crede casnica,na beleaseara dupa23 ma asez si eu in pat-nu aduci si tu niste felii unt cu gem?aduc-ma asez.apoi-apa minerala ai? aduc,bea. pui pastila de tantari?pana ma apuc sa urlulasa ca vezi tu-la anul!!!
-ca vb de zmeura-noi am prmit de la un cumnat de la curte vreo 3 casolete de inghetata pline,si le-au mancat piticii de au rupt.acum iese din curte,cam la 2-3 zile strange soacra si ne aduce o cana plina.nu am avut nimic..nici nu m-am gandit sa le dau mai putin,na.
-au mai mancat visine castroane intregi,cirese,caise,capsuni o groaza..masline,pepene putin ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Copii vostrii papa zmeura?le-ati dat? daca nu fac alergii, nu sunt periculoase semintele ptr apendice?
Ieri, ptr prima data i-am dat I lapte de capra...preparat cu orez si scortisoara, ptr ea a fost , dar ptr mine bleah

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

i-am dat zmeura dat nu i-a placut...mai incercam ca are mama gradina plina

Mergi la inceput

ioanna, ma bucur ca ai reaparut dar imi pare rau sa aud ca vestile nu sunt din cele mai bune...

Lidia, nasol cu dentistul in sarcina. De asta mi-a fost si mie cel mai frica..sa nu tb sa-i trec pragul, dar am scapat

viss, cand barbatul meu mai are idei ca eu STAU acasa cu copii, planuesc o iesire, ceva sa-l las in casa cu amandoi cateva ore..si apoi revine la sentimente mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-sa va spun cum am facut cu pepenele-nu le mai dadusem-am taiat cubulete,pus in castronel,dat la gurita..bleh,scoteau afara,fara sa incerce sa topeasca intre dinti cubuletul.alta textura..am insistat de 3 ori,lasat balta,peste cateva ore am blenduit penele,pus suc in biberonul de supa,dat-halit totpeste cateva ore-aduc castron cu cubulete,sonia simte gustul,l-am storcosit nitel eu la buza ei,isi aduce aminte ca mancase inainte,preia operatiunea si mananca tot castronul.pe sergiu nu a fost chip sa-l fac sa ia,mai incerc azi.asa am facut si cu visina la sergiu-nu vroia s-o tina in gura,se stramba-scuipa,dar blenduita cu tot cu pulpa,a mancat un castron?!
-off,as vrea sa-l vad si pe sergiu mergand,ma dispera ca e dpendent de deget,al meu,al oricui,merge batos-500m pe jos,dar sustinut.dc ii dau drumul,se aseaza pe vine urland,apoi in fund-cu capul ca si cum s-ar da de parchet,dar doar mimeaza

Mergi la inceput

Eu am fost si m-am vopsit de data asta o idee mai deschis decat datile trecute..cam cum arata nuanta decolorata de soare si imi place tare mult
In schimb am lasat cana de cafea pe masa afara, a batut vantul si am gasit toata fata de masa infasurata pe cana si evident plina de cafea ...cred ca luasem doar gurite din ceasca....

E asa o vreme afara de te trage la somn acum cand as putea sa dorm am chef sa robotesc..sau pe aproape. Vreau sa fac curat in sifoniere, sa vad la copii ce le mai este bun, la mine ce tb dus la stramtat. Azi am incaput intr-o fusta pe care ultima oara o purtasem in vara lui 2007

Mergi la inceput

viss, tb sa fi mai rabdatoare cu el, a trecut prin atatea. Cu piciorusele cum mai calca? il ajuta sandalutele?

Mergi la inceput