Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Cami , nu am citit tot linkul de l-ai dat pentru ajutorul ala, din ce vazusi eu pe fuga asa , nu au nici o adresa de strans banuti prin paypal, numai in cont in banca in ro, mie mi-ar fi mult mai usor sa ii trimit prin paypal. Poti tu te rog frumos sa vorbesti cu cine se ocupa la voi la odisee de cazul asta sa intrebi daca au cont de paypal sa trimit si eu niste banuti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor

haideti la cafeluta fierbinte

bb_yasmi maine pe vremea asta esti la mare iti urez de pe acum drum bun si usor, sa fie copilasii cumintei in masina si sa faca nani daca plecati diseara si mergeti noaptea o sa fie sigur mai usor decat ziua. este si racoare si liber.

cami imi place ca mereu ne zici de Sarbatori stiu ca este Sarbatoare vineri. dar tu ce zici in cazul asta: trebuie sa vina mesterii sa-mi lucreze baia, ei nu sunt ortodocsi. are ceva daca ei lucreaza? ca doar noi nu facem nimic, doar ei. joi avem si noi ceva treaba, sotul sa stranga si sa bage in saci faianta ce-o da jos de pe pereti.
fetelor, sa faceti poze de la inatlnire, da?

mary La multi ani cu sanatate si multa fericire alaturi de familie si puiuta! sa fi iubita si impinita!
hai ca te asteptam cu tortul ala bun

madutza exact asa face si Anastasia, nu ma scapa din ochi deloc si la baie cand merg sta ca un catelus la usa si bate in usa eu am pus-o pe seama ca nu prea ii mai dau titi. doar la pranz ii mai dau cand face nani.
daca avemam si noi casa ce ne mai grataream si noi in curte, cred ca saptamanal

inacat il lasi pe Alex la bunici? sunt foarte scumpe toate lucrusoarele de bebei. profita astia la maxim ca parintii cumpara la copii

strumphitza ce face piscotelul mic? a inceput sa mearga prin toata casa? si la noi a venit ploaia, la voi cum mai este ?
ia sa ma uit sa vad cat tine vremea ploioasa.

ailed nu-ti miroase a cafea? hai ca-i gata

miki ce fac puiutii? cum mai sunt? cu serbarea cum a fost pana la urma ca parca n-am citit nimic de spre asta

azi vine o prietena sa stam la o cafea, vreau sa spal si niste rufe, mancare am pentru toata familia, curat nu mai fac ca si asa de joi vin mesterii. deci azi ma relaxez

toate mamicile si fluturasii.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata dragele mele...

Va dau eu o cafeluta...

Roxy,chiar si eu cred ca imi va prinde bine putina relaxare.Sper numai ca piticul sa fie ok si sa nu il apuce ceva atunci!!!
Cu bunicile va ramane,cred ca o parte din concediu va sta mami..o parte cealalata buni!!!Inca nu am stabilit!

Miki,si fata unor prieteni a avut aceeasi faza ca Andra week-endul asta.La fel a fost cu febra,niste puncte albe in gat..Eu nu stiam ca se ia asa usor,caci David a stat numai lg ea..
Ce vroiam sa iti zic insa,este ca ea afacut un preparat cu care ii dadea in gat si ii dadea antitermice...
Dc vrei preparatul (compozitia) scrie-mi pe PM si o sa il cer...
La ea si-a facut imediat efectul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata,

roxy multumim de cafea

delia, trebuie sa recunosc ca nici la biserica n-am mai ajuns de f mult timp..nu mai rasuflam deloc..
cami, m-ai impresionat cu Sfintii Petru si Pavel..si mie imi sunt dragi..e ziua de nastere a tatalui meu..si a nepotelei, sambata ii luam motul..imi dau lacrimile si acum cand ma gandesc prin ce treceam acum un an si stii ce m-a impresionat cel mai mult ? numele pe care le-ai dat cine sunt ? pt mine sunt cele mai dragi nume , ale fratelui si cumnatei mele.. ce coincidenta, nu ?
roxy, la serbare a venit firma care fac cu ei muzica si jocuri, adica invatarea prin cantec si joc.. si au avut asa un programel ..dupa care cadouri si diplome..cred ca s-a vrut doar o ocazie sa-i vedem si noi parintii acolo, ca practic gradi nu are vacanta.. vlad a primit diploma pt "baby ruth fantastic for sports minded- person" initial ma speriasem ca in engleza mea de balta care m-a lasat de cand memoria s-a dus la vale credeam ca e cel mai obraznic baietel..am stat si m-am gandit si parca totusi era rude si nu ruth.. da, de fapt e un candy bar cu cioco/caramel..sau un basketbalist poreclit dupa aceasta..

lalely, andra mea e mai bine..ieri doar un episod de febra si a inceput sa guste una alta..bubitele din gat nu stiu daca au trecut ca nu ma lasa sa vad..si noua ne-a dat tantum verde alternativ cu glicerina+stamicina+anestezic ( preparat in farmacie ). daca e vorba de altceva, da-mi pe pm ca ma intereseaza

mary , LA MULTI ANI fericiti si sanatosi

va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Buna dimineata de la racoare!

Nu s-a mai trezit piscoata azi noapte dupa un weekend de pomina m-am trezit pe la 5 si nu stiam ce ora e si de ce nu am auzit-o, m-am linistit cand am vazut ca e 5, ii trecuse ora de urlat de mult s-a trezit la 6.10 si e toata o treaba , chiue, vorbeste, merge in 4 , alearga... mai ca pinguinu... de astea sa vedem cand o apuca somnul, ca de cand ne-am intors de la Praga si-a bagat un somnic dimineata pe la 9-10 si unul pe la 2-3-4...cam aiurea si tot incerc sa ii fac programul ca inainte, numai un somnic bun de pranz de 2-3 ore, eu incerc dar nu-mi iese mereu... mai incercam. Cred ca o sa ii refac programul tocmai cand o sa plecam iar in vacanta 2 sapt in august si atunci sa te tii nebunie si program haotic, si iar o sa vin cu tema pentru acasa, s-o readuc la programul normal si dupa 2-3 sapt o sa plecam in ro si tot asa

MaryM La multi ani! sa cresti mare sanatoasa si voioasa sa fii fericita mamica draga si sa te bucuri de frumosul din viata ta !

yasmi drum bun si te asteptam cu bateriile incarcate ! azut pozici, frumoase personajele

Roxy buna cafeluta de la munte da ce iti eni sa te apuci de construit, tu in loc sa tii banii de concedii ii dai pe faianta?

Lalely super de tine ca poti pleca macar cateva zile singura numai cu barbatu in concediu, te invidiez, eu nu am bunici care sa ma ajute in problema asta

Miki multa sanatate la copilasi , off cate mai trageti si voi zic si eu nu ar fi rau sa sfintiti casa si sa chemati preotul sa va citeasca

Irinuca vazut pozici cu Dariuca in tara minunilor,frumos la mamaie acolo abia astept si eu sa o duc la bunici, cu adevarat la tara nu la socrii mei, ca acolo nu e ca la noi la tara Te-am admirat mireasa in pozele de pe Fb , ai fost superba si mi-a placut tare cum ai fost imbracata si aranjata la starea civila

Ancutooooo tu pe und` te-ai ascuns? la umbra deasa ? superba Ioana la balaceala

Madutza te invidiez ca ai atatea ajutoare si mai respiri si tu nu dai nici o mamaie cu imprumut ?

Ally admirat carliontat dulce e figura mare Duracell asta a tau, o sa fie un baietas care da cu flit la toate fetele

Ina hai la LOndra ca nu-ti mai trebuie aer conditionat hai ca ieri au fost 22 grade si soare , pe maine si poimaine se anunta 24-27 grade tbagi ?

Ailed gata bagajele? impachetat juma de casa sau inca nu ?

Andreea si Simona cred ca sunt deja la mare la distractie si de aia nu mai intra sa ne scrie nimic ?

Lidia ce faceti voi? burtica e bine? pozici ne mai arati ?

Yvyana pe tine nu te mai intreb ce faceti ca te-am intrebat de vreo 2 ori si nu ai spus nik glumesc, sper ca sunteti bine si nu suferiti prea rau cu dintii

Gata mi-a expirat timpul la calculici pentru acum, ma trage de izmene donsoara ca vrea in brate sa vina sa butoneze ea la laptop

Ma duc sa imi mai fac o cafeluta sa ma trezesc , ca tot chiauna sunt cu tot cu noapte dormita fara nici o trezire

Intrebare: Mai sunt copilasi care nu merg perfect inca? adica a mea incepuse sa mearga ca pinguinul dar merge 2-3-56 pasi si vede ca e cam greu si se dezechilibreaza si o ia la sanatoasa in 4 labe ca e mai sigur si rapid merge de o manuta binisor, zilele astea si in special ieri am mers mult pe jos de o manuta, desigur ne-a luat vreo 2 ore sa trecem juma de parc pentru ca se oprea sa culeaga floricele, sa admire veveritele, porumbeii... am hranit si ratele si gastele pe lac... deci

Da copilasi asa matinali ca fiica mea mai sunt? ea mereu se trezeste de prin aprilie asa , numai la 6, maxim 6 jumate -7 de cand s-a schimbat ora si-a schimbat si ea ora de trezit , din ce in ce mai devreme.... astept toamna si schimbatul orei inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

si al meu prefer 4 labe ca "the sfe way" cand se grabeste undeva, cand se entuziasmeaza, lasa statutul de biped si o ia in 4 labe haha :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Alex va ramane la bunici pana pe 14 iulie cand mergem sa il luam la mare. Apoi nu sunt sigura dar s-ar putea sa trebuiasca iarasi sa il ducem; au anuntat astia ca fix in iulie ugust va avea loc reabilitarea termica. Deci muncitori, bormasini, termopane, praf, racnete.
Cine a avut blocul reabilitat?
Cat a durat?
Mi-e groaza sa las cheile vecinei - o enervanta dar deh, prietena cu proprietara - si sa stiu ca or sa umble muncitorii prin casa. Noi incepem concediul pe 19 iulie. Parca vezi ca fix atunci ajung la etjul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza!
azi am spalat rufe, intins, am facut crema la o negresa ca n-am mai mancat ceva dulce-praji de doua sapatamani( inafara de inghetata aia), acum astept sa ma sune o tipa pe care am arugat-o sa-mi faca programare la medicul de familie-ea stie croata mai bine ca mine- sa ma duc sa-mi dea o reteta pt un antialergic mai puternic si un antiinflamator corticoid cu actiune rapida sa le am cu mine.....Doamne fereste!
tb sa ies sa platesc niste facturi si sa fac niste cumparaturi
Strumph, am facut doar liste, am spalat rufe etc.....
cami, intrebare, intrebatoare : pot sa ma vopsesc vineri( deci sa ma spal pe cap?), ca sambata o sa fim pe drum si pana joi sunt pe stop si nu pot ca nu se prinde vopseaua...
roxy, ce culoare e gresia/faiantza?
miki, mi-au dat lacrimile cand am citit de coincidentza de nume, mi-am amintit ca si eu am avut puncte albe in gat odata, eram mare si nu puteam nici apa sa beau asa tare ma durea
ma duc ca m-a aprfumat fica-mea cu un parfum al ei personal... stiti voi care...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

MARY
Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Lalely, te pup!Gandeste ca o sa fie bine Davidutzu cand o sa fii tu in vacantza!

Mergi la inceput

Ina deci nu e piscoata singura cu mersu` in 4 labe ...cat despre reabilitare, cred ca o s afie nebunie si mutl praf.,... mai degraba lasa-l la bunici, aer curat , papica buna

Ailed eu una nu m-as Vopsi intr-o zi ca Vineri, o sarbatoare asa mare, sunt si 2 sfinti nu numai unu parerea mea desigur.. mai degraba m-as face joi seara tarziu

A iesit soarele si se anunta 24 grade, mergem sa ne cochetim putin si iesim in parc... la bulanasele goale

Mergi la inceput