Bobocei de sept-oct 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
Virginia_86 spune:
Am uitat sa va spun ca mie arsurile imi trec doar cu bauturi acidulate si spre exemplu daca sunt ok si beau un pahar de apa plata, imediat incep arsurile. Sa nu mai spun ca mie greturile imi treceau numai cu fanta
Aaa si mi s-a modificat dpn, aparent bebe e mai mare cu cateva zile si noua data probabila este 5.09
28
corinuka_g spune:
pupici burtici!
daniela pentru arsuri daca nu trece cu nimic ia niste rennie...si eu am arsuri, in functie de ce mananc, dar trec cu timpul
virginia felicitari pentru caruciorul roz!
adina eu n-am vomat deloc sarcina asta...in schimb au aparut si la mine durerile de sale care iradiaza...la sumarul de urina iti analizeaza sedimentul...acolo e important sa nu apara flora microbiana...
gagici, am fost la eco!!! am un bebe fara pic de astampar! m-a intrebat dr daca asa mult misca tot timpul ...stam bine cu toate cele, coloana, manute, picioruse, cap, inimioara...si i-am vazut fata! cred ca e cel mai frumos copil din lume...si nu sunt subiectiva ...efectiv m-am indragostit
va pupam, o seara faina!
25+ David Gabriel Multumesc Doamne!
stella87 spune:
Anidaz, odihna placuta Eu primesc racoarea cu mare drag
Virginia, eu am retinut ca de la 33 de saptamani. Presupun ca e ok daca avem 32 de saptamani implinite. Doar ca la o nastere asa devreme, cica internarea trebuie sa fie in jur de doua saptamani pt refacere. Noi beneficiem de 3 nopti si 4 zile in pachet... iar in rest o zi de spitalizare costa la ei 5000 lei. Eu una voi naste la medlife doar daca trec cu bine de 37, 38 de saptamani, altfel nu-mi permit. Dar ei mi-au zis ca daca semnez si zic ca vreau sa nasc la filantropia, pt ca e sarcina prea mica nu-s probleme. Sper sa decurga totul bine si sa pot naste la medlife. Altfel presupun ca voi naste cu medicul de garda de la filantropia. Oricum, e bine ca merg la cursurile respective la spital si voi incerca sa ma interesez cum e pe la ei.
fericita 28+ cu
stella87 spune:
Corinuk, felicitari pt bebele activ si frumusel! Abia astept sa-i vad si eu fetisoara comorii mele
fericita 28+ cu
danielabejan spune:
multumesc fetelor pt raspunsuri, nu am arsuri mereu dar uneori noaptea sunt foarte puternice si nu ma lasa sa dorm si imi pica ochii in gura de somn uneori imi trece daca rontai ceva, apa beau mai tot timpul in schimb nu pot spune ca am incercat cu apa minerala, ceea ce am sa fac data viitoare.
eu tusesc dimineatza uneori si ma trezesc cu nasul infundat si atunci de la tuse mai am senzatia de voma, dar incerc sa mananc cat de repede se poate dupa ce ma trezesc si imi trece, de pus pana acum am acumulat 9 kg adik am 76 de kg la o inaltime de 162 dar asta e.
spatele si pe mine ma omoara uneori , parca imi taie respiratia durerea dar nu simt durerea de cat jos pe coloana nu si in fata, sper sa fie ok sa nu afecteze cu nimic sarcina durerile alea, oricum le am doar cand stau prea mult in picioare sau merg prea mult fara pauza.
felicitari corina pt flacaul activ
26+
Olivette spune:
Si eu am tras un pui de somn de 2 ore de la 6 la 8 si m-am trezit fleasca de transpirata! Mi-a adus sotiorul un pepene rosu, prefratul meu si am devorat 3 felii Sa te tii la noapte drumuri la buda!
Stella, eu am inceput de la 64 kg si am pus 9.5 pana acum. In primele 4 luni am pus 3.5, apoi alte 3.5 intr-o singura luna! si restul de 2.5 in ultima luna. Asta e, le dam noi jos dupa, bebeii sa fie sanatosi ca nu e timp de regimuri acum!
5000 lei/zi extra la Medlife??? Sau vroiai sa scrii 500?
Virginia, felicitari pentru bebe maricel. Se pare ca vei fi mamica mai repede, nu mai ai rabdare!
Corinuka, felicitari pentru bebe neastamparat! Si eu cat am stat la eco marti m-a lovit intruna in stanga sub coaste!
27+
Elfica spune:
Fetelor, azi ne-a crapat calculatorul si abia luni seara mergem cu el la cineva sa vada daca poate fi reparat sau va trebui sa luam altul. Asadar, voi disparea din peisaj o vreme, nu va ingrijorati ca as fi patit ceva...
Succese tuturor la ecografii si rezistenta la caldura! Sa ne regasim cu bine!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
23 +
Olivette spune:
Buna dimineata,
Va poftesc la un bol de cereale cu lapte! Sau cafea pt amatoare. Eu nu beau cafea, nici cand eram fumatoare nu beam.
Iar m-am trezit odata cu gainile! Macar am dormit bine pe racoare dupa ploaia de aseara. Poate reusesc mai tarziu sa mai bag un somnic.
Sa aveti o zi frumoasa!
27+
mami.ilinca spune:
Neata burtici ,
Va invit la putina cafea cu mult lapte,
eu tot cu carceii mei, era sa plang de durere azi dimineata, dar macar am mai adormit pana acum vreo 10 min, ceea ce e un record pt mine! de obicei la 6 sunt in picioare,nu mai pot sa dorm dar nici sa stau in pat.
De cateva ori am avut si eu arsuri, in fct de ce mananc, de ex salata de vinete, preferata measau dupa ce am rontait niste covrigei sarati.. Mi-au trecut f greu, am retinut ce ati scris.Greturi, voma, m-a ferit Dumnezeu si nici nu vreau sa-mi inchipui prin ce treceti.
Ieri am fost la cumparaturi pt gagalicea-finuta de 1 an, am gasit destule dar sunt si scumpe ca naiba.
Va propun sa scriem cand vedeti promotii /reduceri la vreun magazin de bebei , de ex luna asta au cei de la miniblu o promotie 1+1 gratuit la anumite hainute +jucarii. .Nu stiu daca nu eru si carucioare reduse, nu am apucat sa ma uit,sorry.
Mai erau reduse in carrefour , bodyurile Tex, noi inca folosim si sunt f ok calitativ.
pt burtici si zi racoroasa va doresc.