Bobocei de sept-oct 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Mihaela, nu am amenintat-o dar o voi pune in fata faptului implinit.
Azi merg sa vorbesc cu alt medic de familie si daca ma primeste, luni voi merge sa-mi iau fisele si ura si la gara. La felul cum s-a purtat, nici nu vreau sa o mai vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

pe facebook s-a discutat despre unde vreti sa doarma copilul dupa ce nasteti, cu voi in camera sau in camera si patutul lui?
voi ce ziceti fetelor? care pt ce opteaza
eu una nu as putea sa dorm fara sa il stiu langa mine, eu ma panichez mai repede si is mai grijulie din fire si taicasu nici nu concepe sa doarma fara, vrea ca macar noaptea sa il aibe langa el caci ziua e la munca si ....

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna ziua burticutze !!!

m-am calmat instant ieri cand am avut papa bun !!! saracu sot nu a mai spus nimic , s-a invatat cu ideea ca daca vrea copil tre sa ia tot pachetul - inclusiv mama cu schimbari de temperament ... eu is mai alintata si mi-ar placea luata in brate si pupacita si alintata , dar el nu -nimic _ ma lasa sa fierb in suc propriu , stie ca-mi trece dar stie si riscu ca daca nu ma lasa sa ma descarc trece la a doua descarcare ; i-am spus si lui sa stea stoic sa suporte vijelia ca-mi trece si ma calmez si nici nu mai risca partea a doua !!!

eu nu am sa cumpar cosulet special pentru ca am deja landou si nu vad cazul sa cheltui ceva in plus ...

legat de locul unde va dormi ; am sa o tin cu noi in camera , in patulul ei , pentru cel putin 6 luni ... vrem sa o invatam singura dupa ce va implini 6 luni si vom fi siguri ca facem bine ... ideea o avem - acum trebuie sa vedem daca o vom reusi de pus in aplicare !!!

as mai vrea sa reusesc sa o adorm singuara in camera ; adica sa o las sa adoarma si dupa aceea sa intram si noi la somn ... dar , cum spuneam , suntem doar la modul teoretic !!! vom vedea pe parcurs ...
sigur nu o voi lasa singura in dormitorul ei ... din 2 motive : unul ca imi este teama ca am sa dorm prea profund si risc sa nu o aud la timp si al doilea ca egist vorbind , o vreau cu mine non stop !!!

!!!

28 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Vero ,pacat ca n-ai mai avut inspiratia sau puterea sa-i ceri al patrulea lucru pe loc,dosarul cu fisa medicala,era tare de tot asa.Fir-ar mama ei sa fie ca m-am umplut de nervi citind.Nici eu nu i-am dus nimic ca ”atentie” ,dar argumentele mele nu le-a putut combate desi clar nu i-a placut ca zicea ca legea spune doar ca 126 de zile sunt in total si ca de obicei se impart 63/63 ,iar raspunsunsul meu a fost ca legea mai prevede si doar 42 zile obligatorii postnatal asa ca dupa matematica mea 126-42=84 ,zile pe care eu le vreau ca e dreptul meu.De aici si replica ca stau prea mult pe net si citesc tot.Dar din fericire mi l-a dat ,adica mi-l da din 2 iulie cum vreau eu.
Lalu la mine se vede poza cu burtica la avatar,si a ta si a lulutzei ,sunt faine rau burticile!

28+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Daniela vrand-nevrand la noi va fi bebe in aceeasi camera ,dar speeeeer sa reusesc sa-l culc in cosulet si nu in pat fiindca mai avem si catelul,pe care nu-l pot si nu vreau sa-l dau ,iar el cam vine in pat.

28+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Am dormit de la ora 12 pana acum la 3 ,zici ca-s de pe alta planeta si-as vrea sa mai fac cate ceva,dar n-am vlaga.Am inceput de ieri sa spal peretii din camera cu solutie dezinfectanta si sa nu o mai zugravim,ca e facuta doar de 2 ani si arata bine,se curata foarte fain ,dar acum astept sa aiba Florin timp sa mute mobila si sa continui.

28+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Salut fetele

Si eu am avut azi toane de dimineata,am inceput sa plang ca nu am avut voie sa pap pt ca a trebuit sa merg la testul cu glucoza.si n-am rezolvat nimic ca nu a venit dr si dupa o ora de stat in picioare si asteptat am decis sa vin acasa.

Legat de unde va dormi puiutul,al nostru va dormi primele 8-9 luni cu noi in camera,la el in patut.luna viitoare ii cumparam patut de lemn cu o laterala detasabila si o sa lipim patutul de partea mea de pat.apoi treptat o sa-l obisnuim la el in camera,dar pana atunci o sa stea prichindelul cu noi

O zii faina si usoara tuturor

Paulafericita 26+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

acum vad si eu burticile fetelor, probabil a fost o eroare in sistem
o si pt toate burticile si sa ne ajute Dumnezeu sa postam poze cu bebeli sanatosi si veseli in ordinea listutei de pe prima pagina

27+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata pe la amiaza,
Daca nu scriu acum inainte sa plec de la serviciu, nu mai apuc, asa ca avand notitele in fata:

Kytana: cum mai esti azi? Bebe mai e agitat? Poate nu strica sa-ti suni ginecologul.Incearca sa te odihnesti cand ajungi acasa
Daniela: cosulet nu am avut , mi-ar fi placut si cred sincer ca e util. Mai poate fi folosit cu succes landoul in locul cosuletului.
-despre dormitul cu/fara bebe , sper sa apuc sa scriu un pic mai incolo cum a fost la noi, poate va ajuta
Corinuka: La multi ani , sotului! Nu mai fiti suparati nu se merita , e pacat , ziua lui mai vine abia la anu' si nu o sa mai fiti in formula asta ci in 2+1!
Anidaz: felicitari pt doar 4 kg, te invidiez si pt prenatalul care incepe saptamana viitoare! si felicitari ca te informezi, desi altii sunt de alta parere, ca doar le ingreunezi munca/statul degeaba.
-ai grija sa nu stai in camera in care s-au dezinfectat peretii , spor la amenajari
Veroboroda: schimba medicul de familie , e o dobi...., na , ca vorbesc urat ! Stella a avut o idee f buna cu trimiterea de la ginecoloog pt prenatal

pt toate burticutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Fetelor vin de la eco cu vestea minunata ca bebe s-a pozitionat cu capul in jos Sujnt mega fericita. Si se pare ca i-am ghicit bine pozitia, pt ca ma impunge cu funduletul in partea dreapta, ma gandeam ca picioarele vin in sus(ca acolo mai simt lovituri), iar capul vine in jos. In rest, l-a masurat si e in grafic asa ca acum astept morfofetala de trimp 3, in sapt 32

Cat despre mersul la baie, constat cu uimire ca in ultimele zile nu m-am mai dus in toiul noptii, dar doctorul a zis ca e bine si asa si sunt norocoasa.

Azi mi-a dat si recomandarea aceea cu data de incepere a prenatalului precizata si mi-a zis ca in principiu pe la 28 de saptamani e cam riscant sa-ti iei prenatal ca poate nu prinzi 42 de zile de postnatal, dar dupa 29 de sapt nu-s probleme. A parut mirata de incapatanarea medicilor de familie de a astepta sa se intre in saptamana 33... Si oricum, a zis ca singura repercusiune e ca noi nu ne mai primim banutii, medicii n-au nimic de pierdut.

Concuzia mea? Medicii astia de familie care nu dau prenatal decat dupa 32 de sapt ori sunt tare prost informati ori asteapta "ceva" in schimb...

Fetelor, eu nu vad nicio burtica la avatar, oare de ce?

fericita 28+ cu

Mergi la inceput