Pentru Crin nimic?
Raspunsuri - Pagina 3
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mickyyy Pai hai sa vedem . Nu stiu care's posibilii candidati la presedentie, dar se poate face un sondaj de genul: pe cine votati - Crin - Candidatul USL cu conditia sa nu fie Crin - candidatul PDL - orice alt candidat in afara celor de mai sus - nu merg la vot ca n-am cu cine vota! |
studiind propunerile tale e clar: Nu merg la vot!...nu pot sa votez "in alb", cum adica "candidatul USL", "candidatul PDL"...?!...nume, persoane reale nu exista?
Mickyyy spune:
Habar n-am, or fi existand, dar ii tin bine la naftalina!
USL-ul e singurul care "cica" are un candidat, in persoana lui Crin.
In rest, ramane de vazut.
Desi in proportie de 99,99% mai stim cateva nume, DD, Vadim Tudor, George Becali + restul gastii uzuale de candidati fara sanse inscrisi mai mereu pe liste!!
desprecopii spune:
Citate din gandirea politica a dlui Antonescu
-Pentru noi presedintele tarii nu e seful unei haite de animale. Va invata sa fie un lider civilizat
-Basescu a reusit sa faca din Romania o institutie aproape bananiera in ceea ce priveste raporturile dintre institutiile statului
Ii spun lui Basescu: "Semneaza numirea lui Hasotti sau vei pleca"
-Romania are un recul major de imagine īn plan international tocmai intr-un moment in care, in plina criza economica, Romania are nevoie de stabilitate. Avem raspunderi īn Romania sa punem capat acestui razboi. Nu ii vom pune capat prin cedarea la pretentiile penibile, nedemocratice si bananiere ale lui Traian Basescu.
-Le cer tuturor colegilor nostri din USL sa inteleaga ca in ciuda sezonului estival nu intram un vacanta. Avem obligatia data de alegatori de a pune capat prin mijloace democratice aberatiei care s-a numit "regimul Basescu"
-Basescu va semna numirea lui Puiu Hasotti ca notarul, exact ca notarul!
-Masculul Alfa il va investi pe Puiu Hasotti cu coada usor intre picioare
-Eu in Palatul Cotroceni, cat mai e Traian Basescu acolo, fara un motiv care sa faca prezenta mea absolut necesara, nu voi mai merge.
de aici http://www.evz.ro/detalii/stiri/antonescu-atac-la-presedinte-luni-initiem-suspendarea-daca-hasotti-nu-e-investit-988210.html#ixzz1yWwodppX
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Mickyyy spune:
MRU ar fi o alternativa, dar e un fel de nicusor dan, nu va avea suficient timp sa se faca cunoscut
Deceneus spune:
citat din mesajul lui desprecopii Citate din gandirea politica a dlui Antonescu Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Ai omis aprecierea despre Iliescu, "batrāna shandrama comunista".
marius spune:
citat din mesajul lui Mickyyy MRU ar fi o alternativa, dar e un fel de nicusor dan, nu va avea suficient timp sa se faca cunoscut |
Nu as fi atat de sigur.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
alinuk spune:
ca si notorietate in opinia mea
MRU are un mare avans in fata lui Nicusor Dan
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
clip party 1 iunie
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
turturica spune:
mie mi se pare ca antonescu se descalifica singur de fiecare data cind deschide gura. Cred ca tocmai un contracandidat fresh ar avea acuma mai multe sanse, pt ca e clar ca toata lumea e satula de astia vechi si arhicunoscuti.
Lali spune:
Problem cu un candidat fresh e ca ori e sustinut de vechile partide si atunci credibilitatea lui se clatina, ori e sustinut de altcineva si atunci are o problema in sensul ca trebuie sa-si faca sau sa aiba o super-imagine si notorietate fara o masinarie politica in spate.
Edit: despre Crinutul numai de bine. Cel mai mare defect al lui este ca pur si simplu nu reprezinta PNL-ul prin statura politica, discurs, inteligenta si idei. Calitatea lui principala este ca a atras o gramada de electorat care nu este electoratul traditional al PNL-ului. Din pacate (sau din fericire) electoratul castigat minus electoratul pierdut da cu plus.