Pentru Crin nimic?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Uitati ce se pregateste pentru Crin si altii ca el:

"Prin Senat trece, in pas rapid, propunerea conform careia Curtea Constitutionala nu se mai poate pronunta cu privire la hotararile Parlamentului."

Aha, deci parlamentarii vor avea voie sa faca orice, oricand fara ca nimeni sa-i traga de maneca.

Asta nici macar PDL-ul sau Basescu nu au avut tupeul sa o faca!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Asta e istorie.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Hai sa vorbim doar de ce se intampla aici. Acum 3 ani Crin avea cam jumatate din membrii DC de partea sa. In 3 ani crezi ca i-a pierdut pe toti?! Eu nu cred!

Si stii de ce? Pentru ca putini sunt pasionati/interesati de politica. Daca nu te uiti la TV sau nu citesti ziarul, si ai nesansa sa il vezi pe Ponta (de exemplu) intr-una din zilele lui bune in care e coerent si calm (de ex. discursul din parlament la investirea lui MRU), ti-ai format deja o opinie, si nu te mai agiti sa o schimbi.
In viata reala cunosc o gramada de cazuri, de oameni scoliti, neinteresati de politica, care voteaza pe Mazare (e doar un exemplu), din simplu motiv ca nu ii intereseaza ce se intampla in realitate! Si carora daca ai rabdare sa le explici una alta, si care daca au si ei rabdare sa se documenteze, vin apoi si iti multumesc ca le-ai deschis ochii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

In acest val de scandaluri dezonorante pentru ei, Antonescu da cu ultimatumul ...
Pai sa inceapa si suspendarea presedintelui, ca el nu mai are rabdare sa ajunga pe jilt...ce atata scandal cu plagiate. Who cares?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy
Hai sa vorbim doar de ce se intampla aici. Acum 3 ani Crin avea cam jumatate din membrii DC de partea sa. In 3 ani crezi ca i-a pierdut pe toti?! Eu nu cred!

Si stii de ce? Pentru ca putini sunt pasionati/interesati de politica. Daca nu te uiti la TV sau nu citesti ziarul, si ai nesansa sa il vezi pe Ponta (de exemplu) intr-una din zilele lui bune in care e coerent si calm (de ex. discursul din parlament la investirea lui MRU), ti-ai format deja o opinie, si nu te mai agiti sa o schimbi.
In viata reala cunosc o gramada de cazuri, de oameni scoliti, neinteresati de politica, care voteaza pe Mazare (e doar un exemplu), din simplu motiv ca nu ii intereseaza ce se intampla in realitate! Si carora daca ai rabdare sa le explici una alta, si care daca au si ei rabdare sa se documenteze, vin apoi si iti multumesc ca le-ai deschis ochii!

Glumesti? Stii cati membrii are DC? Acum 3 ani un numar de X utilizatori DC si-au exprimat opinia in anul respectiv ca in acel context daca ar vota din lista propusa pe acest forum optiunea lor ar fi cea prezentata.
Nu are absolut nici o legatura cu realitatea nici din acel moment si nici in prezent.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Statistica nu a fost niciodata punctul meu forte, desi din cate stiu eu si sondajele de opinie tot pe esantioane functioneaza, deci daca Crin era la egalitate cu Basescu in acel sondaj, prin extrapolare, cu o eroare de +/- ..%, si restul ar fi votat la fel.
Oricum memoria o am inca buna, si stiu cu cata ardoare era sustinut Crin pe forum de multi colegi de-ai nostri, aa ca nu cred ca esantionul celor care au votat atunci e nereprezentativ.

Da, am gresit zicand jumatate, ma gandeam doar ca era la egalitate cu basescu, dar am uitat de procentele celorlalti contracandidati din sondaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:

Pai cum asa, Dn. Ponta are propriul topic, dl. Nastase la fel, pana si Vantu are un coltisor doar pentru el, eu vreau unul si pentru viitorul presedinte al Romaniei!! Mai are cineva dubii ca nu va fi viitorul presedinte?!

Uite aici declaratii, Ponta e un adevarat gentelman pe langa el. Ma fandesc cu groaza unde va ajunge Romania anul viitor cand la consilii va fi reprezentata de plagiatorul Ponta si www.hotnews.ro/stiri-politic-12589998-crin-antonescu-nici-constitutia-nici-alte-legi-nu-dau-dreptul-presedintelui-basescu-ceara-lui-hasotti-declaratie-privind-lucrarile-sale-stiintifice-luni-basescu-investi-hasotti-functie-fara-cricneasca.htm" target="_blank">istericul Crin

Daca tot o sa iasa presedinte unul de la ei hai macar sa punem suficienta presiune sa nominalizeze unul capabil! Cu Crin o sa rada si curcile de noi.

pai, ia de fa o propunere....

eu nu ii stiu nici pe unii nici pe altii, asa ca nu pot a ma pronunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:

Statistica nu a fost niciodata punctul meu forte, desi din cate stiu eu si sondajele de opinie tot pe esantioane functioneaza

Da asa este, insa din start trebuie sa fie reprezentativ. In plus nu este de actualitate. Nu stim cum arata o lista macar probabila.

Mergi la inceput

Pai hai sa vedem .

Nu stiu care's posibilii candidati la presedentie, dar se poate face un sondaj de genul:

pe cine votati
- Crin
- Candidatul USL cu conditia sa nu fie Crin
- candidatul PDL
- orice alt candidat in afara celor de mai sus
- nu merg la vot ca n-am cu cine vota!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pai Antonescu sau Ponta in nici un caz, DD sub nici o forma, sa vedem pe cine va propune PDL-ul. sau nu ma duc la vot, daca nu am cu cine vota. stiu ca nu e bine, nu-mi reamintiti, insa sa fac un drum doar de dragul de a arunca acolo stampila la nimereala... nu cred...

Mergi la inceput

Daca nu va exista un contracandidat viabil (si eu am dubii ca va fi, desi imi doresc din totu sufeltul) voi face ceea ce fac de 10 ani incoace ori de cate ori nu am optiuni, votez raul cel mai mic.
Altfel spus, nu o sa votez USL-ul, ca e impotriva convingerilor mele, deci voi vota pe cel clasat in spatele lui in sondaje, indiferent cine va fi ala (doamne'ajuta sa nu fie DD, ca pusa sa aleg intre Crin si DD, zau ca nu stiu pe cine sa pun stampila)

Mergi la inceput